Chvilka k odreagování

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Blesk: Taxikář zaútočil na řidiče: Ten na něj vytáhl meč!

http://www.blesk.cz/clanek/pro-muze-roz ... l-mec.html

Úplně jsem tam čekala microna :lol:
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
MungoR
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MungoR »

Artie píše:Blesk: Taxikář zaútočil na řidiče: Ten na něj vytáhl meč!

http://www.blesk.cz/clanek/pro-muze-roz ... l-mec.html

Úplně jsem tam čekala microna :lol:
Taky jsem se těšil že Micron konečně vytáhnul tu katanu když sem na to narazil na idnes a přitom to byl ňákej magor z mercedesu :lol: Ale šel tam pro něj s tim mečem pěkně..
Celica VVT-I, 2001
Status: pomalu dojíždíme
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

ejjj tak teď to to vidim... teda našel sem to tady... http://www.novinky.cz/krimi/213069-praz ... mecem.html
a chtěl sem to sem dát :lol: :lol: :lol:
To je drsnej incident... tohle neni ani v GTA IV! Takovej hustej meč... no tak to nemá chybu! No on ho normálně seknul... neeeee to neni možný, to je realityshow!
Nejlepší je ale ten odkaz HD od party boye..... teda ty komentáře mě dostávaj... to si musim nechat do hospody... jako ty komenty mě úplně odrovnávaj... :lol: :lol: :lol: :lol:

Už to začíná... hovno lékárničky, k povinný výbavě patří do japonských vozů katany... a kladivo, němci budou mít meče, a mačety třeba... no korejci?.
Já sem při policejní kontrole prošel... minulej tejden :lol: Ale prej si mam dávat pozor, abych někomu něco vážnýho neudělal :lol: Ale jako zasmáli jsme se :lol: Já mam červeno-černou, ale tahle modrá taky ujde... no kdyžtak můžem vyměnit... kdyby měl někdo zájem o bezpečnostní nadstandard, ne-jen dekorační.
http://aukro.cz/item1253776423_samurajs ... modra.html
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

to je takovy ten mec, se kterym ti posahani blazni hrajou v parku bitky na Elfy a Hobity :-D :-D
Kdyby to byl samurajsky, tak nejen, ze nema ruku, ale mel by proriznutou pulku tela :))

Obrázek
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

jojo jak utika...teplakovy goblin jeden :-D
Obrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

nemá to chybu jako... jak tam jde ten černoch... a nic... lidi kolem procházej a vlastně je to úplně běžný, s nikym to ani nehne... vidět rudýho steroida a rytíře s mečem... běžnej folklor :lol: Třeba já bych si možná myslel, že tam natáčej nějakou reklamu, nebo že je to nějakej novej druh pouličního umění :lol: Jo lidi v krizi potřebujou mít hrdiny... tohle je hrdina! No nejlepší video co sem snad kdy viděl... Další díl GTA V by se měl dělat v Praze! :-)
Obrázek

Mě tak napadlo jak tam na ně troubí ten BMW... tak bejt tam s celi a zatroubit tou šílenou historickou trubkou co tam mam... jak by asi zareagovali :-)

Ten meč bych asi neunes... to ta katana je lepší, lehčí a tou špičkou můžeš bodat... a ta je hodně hodně ostrá i když hranu má katana ne zcela ostrou. No každopádně budí respekt taková zbraň... k sebeobraně je to ideální, protivník si dává velkej odstup, než kdyby měl člověk jen kudličku a nebo kesr. S použitím psychologie, tak jako, že umim zahrát i šílence... "pohni se a tu pěstičku i s boxerem uvidíš na zemi, nebo tě mam radši propíchnout? Chceš vyzkoušet, jestli je nabroušená? Chceš, že jo? Klekni si a čekej až přijedou modrý blikátka :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

ja myslim ze k sebeobrane by stacil uplne aj kord,, da sa nim bodnut,, a to staci,, k tomu ten zo 14.storocia bol dlhy,, takze stacilo ak si ho drzal pred sebou,, a protivnik musel ist dost daleko od teba.
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

paintballku :wub: ale tak i takova nejaka vetsi sekerecka by urcite udelala dostatecnou sluzbu Obrázek
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

Ten meč co má týpek bych se vsadil, že dělá do historického šermu nebo tak něco. Jinak kdysi jsem byl poučen spolubydlícím na kolejích, že tyhle středověký meče nebyly ostrý, ale měli cca milimetrovou plošku místo hrany ostří. A při soubojích tak šlo hlavně o zmrzačení protivníka, např. zlomit klíční kost, zlomit ruku a tak. No když byl někdo nabušenej, jako král Rychard Lví srdce, tak holt i tupým mečem přepůlil člověka v pase.

Jinak to jak se to týpek snaži lnapoprvý propíchnout byla evidentně blbost, protože by musel píchnout kolmo k rovině skla. On šel ale moc pod úhlem, tak mu to ujelo. Ale pak to hned napravil švihem.

Osobně sem názoru, že policajti by měli tvrdě osolit toho kdo jako první bouchnul do auta nebo do toho druhého řidiče, protože od toho se to potom celé odvíjelo. Tuším že to byl první "Karkulka", ale nevím to teď jistě.Prostě když lidi řvou, tak to jsou jen emoce, ale když ničej nebo mlátěj, tak to už je překročení určité hranice a tvrdě trestat.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

No sranda je, jak to tady popisujete, co staci na obranu...jen bych dodal, jak funguji zakony v CR, jakmile vezme do ruky jakoukoliv zbran, napriklad pistol, nuz, mec, baseballku, nebo cokoliv a ten druhy nic takoveho v ruce nema...staci jen, ze ovladas nejake bojove umeni a nemusis mit v ruce ani nic...treba v pripade karate, okamzite je to posuzovano jako neprimerena sebeobrana a mas velky problem.

Modelova situace, hospodsky povalec Ti natahne pesti, ty udelas to same, ale umis treba par kopu ci uderu z karate, jsi povazovan za cloveka, ktery se neprimerene brani a dostavas okamzite vetsi trest a jsi i povazovan za vinika...tak bacha, na to...kdo se chysta s macetou v kufru...neni to zrovna nejlepsi napad... 8)
Obrázek
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

Karkulka měl pro změnu boxera, takže klucí si nemaj co vyčítat.

Jinak osobně si myslím, ale netvrdím, že tak soudy fungují nebo že mám takovou zkušenost, že pokud použiju chvaty nebo údery obranné a nebo za účelem zpacifikování útočníka, nikoliv však útočné, tak to žádný soud dle mého názoru nemůže posuzovat jako nepřiměřenou obranu. Pokud teda ten zpacifikovanej útočník skončí maximálně s modřinama, ale nemá nějaké tržné rány nebo zlomeniny.

Nebo tu má někdo reálnou zkušenost jak to u soudu funguje?
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

nemam zkusenost osobne od soudu, ale mam zkusenost s neprimerenou sebeobranou, kdyz jsme sli s partou kamaradu po treninku(karate) na pivo a byli jsme napadeni...ja jsem z toho vyvazl bez problemu, ale kolega mel podminku na pul roku...pravda je, ze se branil tak, ze utocnik dostal kopacku do mist mezi ramenem a hlavou, to byla asi ta hlavni pricina...nicmene...branili jsme se a ne nejak brutalne a nakonec jsme byli my Ti spatni...a to navic mladik utocnik, nejprve ukradl jednomu z nas penezenku, po narceni, ze je zlodej a at to vrati, nas jako prvni se svym kamaradem napadl...tod moje realna zkusenost s ceskymi zakony ze zivota...u soudu to nebylo...skoncilo to pouze na policejni stanici jako tusim prestupek/vytrznictvi.
Obrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

ToyoCarE> jo kordy (ty máj nevýhodu když by ti po něm šmátnul, tak se nepořeže... to bys musel bejt píchač jako Zorro :-) - , šavle, mačety jsou taky na aukru... každej se může vyzbrojit podle stylu a vkusu :lol: baseballky, pendreky a teleskopy už nejsou IN. Z tý dlouhý a lesklý čepele jde větší respekt ke zklidnění pacienta/agresora -je jich všude dost a potřebujou "usměrnit".

Myfune> ten meč neni úplně ostrej, stejně jako ty katany- jsou na cvičení, přesně na takový jaký je v tom videu... na trénování. :lol: Meč má ale zakulacenej hrot, kdežto katana i cvičná má stejnej, jako ty opravdový. Takže můžeš někomu nathnout prdel, nebo minimálně ho přesvědčit, že je celá ostrá, když mu přefikneš oblečení.

Artie> sekery by se taky daly... ale 2 kusy... když máš jen 1 tak neni dlouhá ta čepel... toho by se nelek, lek by se, mít 2 v každý ruce 1 a pak se napřáhnout a dělat jako že jednu házíš... :-) pak jsou ještě ninja hvězdice... atd :-) tady ale hrozí že se ti pak vrátěj :-)

Luke_Luke> asi před měsícem jsme potkali magora co chtěl bezdůvodně mlátit bráchu, pak i mě... řikal sem si no tak bohužel nemam paralyzer v kapse... my jsme totiž oba proti násilí (a proto mam katanu :-), psychologicky s nim hnout nešlo... byl nachcanej jak houba... prostě se chtěl bít a nechápal že my ne. Nakonec jsme zavolali policii a ty nám opravdu "pomohli a chránili" Pak jsme je ještě potkali tady u nás na baru... a tak už vědi, že micron je moc slušnej. Nerad se s někym špinim... příště dostane podobnej magor prostě proudem a zase zavolám tady hodný chlapce, aby zase věděli... a já budu mít + body, kdeždo ty šmejdi - body. Rozumnej polda chápe a moc dobře pozná, kdo lže... i když oba "poškozený" se snažej vypovídat proti sobě, fakt totální parodie to byla, to co vypovídal ten šmejd... prej jsme ho jako napadli neeee? :-) :-) ještě byl tak drzej že si svlíknul triko, hodil ho v hospodě na zem a poskakoval tam "nahoře bez", polil mě pivem, polil mi mobil, kterej se z toho vzpamatovával asi 14dní... se vybíjel chudáček, ale už vydrží zase 6 dní :-) LG a chtěl se bít aniž by měl důvod... prostě jen tak... a pak tvrdil policii, že jsme to z něj svlíkli, když jsme ho napadli oooooleeeee pak nadával i policajtům... a pak už jsme jeli sem na bar uklidnit se.
Bez šance, nesežrali by mu to ani kdyby se postavil na hlavu.

Navíc agresivní psychopati se bijou převážně jen rukama a opakovaně...(maj totiž komplexy že nemaj samičku a potřebujou se fyzicky testosteronně vybít a hledaj nejbližší oběť po ruce, která musí působit navenek poddajně a zmanipulovatelně) takže jsou u policie už "známý" šmejdi s mínusama, který se sčítaj. ty - se sčítaj pomalu, nenápadně... až ale jednoho dne mlátička způsobí někomu trvalou zdravotní újmu, tak teprve potom se to sečte, zavolaj i tobě jako svědkovi v utajení, ty potvrdíš že za sklem je ten, co tě kdysi napadnul (okrad atd) a nakonec jde do cely, kde z něj ty chemický hormony vyšukaj. (kámoše takhle napadli v Přibrami, ohlásil to... prej to byla známá firma... a po roce a půl někoho zmrzačil- způsobil trvalý zdravotní postižení!!!!rukama-hand šmejd, tak šel svědčit... nakonec ten šmejd dostal hodně let za mřížema. 8) A to potěší... tak nějak podobně to budu taky dělat, ale do žeber už se bouchat nenechám, jednou to stačilo... nene to bolí moc dlouho...skoro 6 měsíců--- teď to bude jinak.

Kdysi už sem taky zažil jelimana co mi šáhnul po klice před přechodem sem stál na semaforu a zezadu najednou... z ničeho nic... a asi mě chtěl vyhodit z auta...po vzoru GTA, jenže celica se automaticky zamyká po nastartování... tak se jen sklouznul kolem auta a asi se divil, že se ty dveře neotevřely... pak sem na to šlápnul a ujel... teď bych popojel, vytáh katanu a pořádně ho vyděsil... zavolal modrý, ať si ho proklepnou a konec, nebo bych ho seknul přes prsty.

A Ještě jednoho magora sem jednou viděl... dokonce tady v ulici normálně se snažil abych jako vystoupil z auta a chtěl se bít... bouchal si pěstičkou do dlaně :-) tak sem mu vždycky ujel... pak sem stál... zase ujel asi 10x... a vždycky sem zastavil i na benzince aby to bylo i na kamerách... vystopil, bouchal si pěstičkama, tak sem zase odfrčel... pak mě dojel a zase vystoupil a naznačoval že chce bitku... ale bál se, nepřibližoval se moc k autu- tmavý folie, nevěděl kdo je uvnitř v noci :-) No pak ale asi po nekecám hodině co sem se bavil... jak se mě vždycky snažil honit v tý kraxně :-) to vzdal. Teď bych po něm vystartoval s katanou, myslim že by zalez a zmizel rychlejc. Ne jako magorů je všude dost... ale právě ten moment shocku, že vidíš ještě většího rozzuřenýho magora s katanou, to je ta psychologie... moment překvapení, najednou si i ten retard uvědomí, že by moh fakt přijít o pracku :lol: :lol: A udělám to, seknu stejně jako náš vůdce... ale minimálně bude mít řeznou památku... nicméně takovýhle individua co už měly bejt dávno zavřený maj u police delší romány... takže vždycky se karta obrátí proti nim... ne proti těm, co si chráněj svoje zdraví a jsou zdraví.
Naposledy upravil(a) micron dne úte 05.10.2010, 04:11, celkem upraveno 8 x.
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Teď nevim koho budu volit, pirátská strana tady neni... je jen na p6... ODS myslí, že nezaměstnaný vysokoškoláci budou tady uklízet ulice, Top09+VV ty chtěj zrušit osobu blízkou, furt berou, žádný ze slibů pro vysokoškoláky co se týče práce 3jka nesplnila. cssd no tak to ne kecy kecy kecy. svobodní? no svobodnej sem, nezávislí? to sem taky jakš takš, no tak já nevim... chci volit nějakýho revolucionáře, hrdinu nové doby... ARAGORNA (rytířská strana "na ostří nože")
Budu volit tu stranu, kterou volí ARAGORN, on je spasitel, jen on to myslí vážně, věřim mu... nemůžu si z těch lživých a loupeživých stran vybrat. Volim tu, kterou doporučí ARAGORN náš vůdce, hybatel :lol: :lol: :lol: ale beze srandy... už toho bylo příliš...
ObrázekObrázekObrázek
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

microne spíš se koukni na kvalitu papíru a jestli není moc nepoddajnej aby se člověk nepořezal, tak použít a spláchnout. Alespoň se ti uleví :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“