http://www.blesk.cz/clanek/pro-muze-roz ... l-mec.html
Úplně jsem tam čekala microna

Taky jsem se těšil že Micron konečně vytáhnul tu katanu když sem na to narazil na idnes a přitom to byl ňákej magor z mercedesuArtie píše:Blesk: Taxikář zaútočil na řidiče: Ten na něj vytáhl meč!
http://www.blesk.cz/clanek/pro-muze-roz ... l-mec.html
Úplně jsem tam čekala microna
 Ale šel tam pro něj s tim mečem pěkně..
 Ale šel tam pro něj s tim mečem pěkně.. 

Ale prej si mam dávat pozor, abych někomu něco vážnýho neudělal
  Ale prej si mam dávat pozor, abych někomu něco vážnýho neudělal   Ale jako zasmáli jsme se
  Ale jako zasmáli jsme se   Já mam červeno-černou, ale tahle modrá taky ujde... no kdyžtak můžem vyměnit... kdyby měl někdo zájem o bezpečnostní nadstandard, ne-jen dekorační.
 Já mam červeno-černou, ale tahle modrá taky ujde... no kdyžtak můžem vyměnit... kdyby měl někdo zájem o bezpečnostní nadstandard, ne-jen dekorační.

Třeba já bych si možná myslel, že tam natáčej nějakou reklamu, nebo že je to nějakej novej druh pouličního umění
  Třeba já bych si možná myslel, že tam natáčej nějakou reklamu, nebo že je to nějakej novej druh pouličního umění  Jo lidi v krizi potřebujou mít hrdiny... tohle je hrdina! No nejlepší video co sem snad kdy viděl... Další díl GTA V by se měl dělat v Praze!
  Jo lidi v krizi potřebujou mít hrdiny... tohle je hrdina! No nejlepší video co sem snad kdy viděl... Další díl GTA V by se měl dělat v Praze! 

- , šavle, mačety jsou taky na aukru... každej se může vyzbrojit podle stylu a vkusu
 - , šavle, mačety jsou taky na aukru... každej se může vyzbrojit podle stylu a vkusu   baseballky, pendreky a teleskopy už nejsou IN. Z tý dlouhý a lesklý čepele jde větší respekt ke zklidnění pacienta/agresora -je jich všude dost a potřebujou "usměrnit".
 baseballky, pendreky a teleskopy už nejsou IN. Z tý dlouhý a lesklý čepele jde větší respekt ke zklidnění pacienta/agresora -je jich všude dost a potřebujou "usměrnit". Meč má ale zakulacenej hrot, kdežto katana i cvičná má stejnej, jako ty opravdový. Takže můžeš někomu nathnout prdel, nebo minimálně ho přesvědčit, že je celá ostrá, když mu přefikneš oblečení.
 Meč má ale zakulacenej hrot, kdežto katana i cvičná má stejnej, jako ty opravdový. Takže můžeš někomu nathnout prdel, nebo minimálně ho přesvědčit, že je celá ostrá, když mu přefikneš oblečení. pak jsou ještě ninja hvězdice... atd
 pak jsou ještě ninja hvězdice... atd  tady ale hrozí že se ti pak vrátěj
 tady ale hrozí že se ti pak vrátěj 
 , psychologicky s nim hnout nešlo... byl nachcanej jak houba... prostě se chtěl bít a nechápal že my ne. Nakonec jsme zavolali policii a ty nám opravdu "pomohli a chránili" Pak jsme je ještě potkali tady u nás na baru... a tak už vědi, že micron je moc slušnej. Nerad se s někym špinim... příště dostane podobnej magor prostě proudem a zase zavolám tady hodný chlapce, aby zase věděli... a já budu mít + body, kdeždo ty šmejdi - body. Rozumnej polda chápe a moc dobře pozná, kdo lže... i když oba "poškozený" se snažej vypovídat proti sobě, fakt totální parodie to byla, to co vypovídal ten šmejd... prej jsme ho jako napadli neeee?
, psychologicky s nim hnout nešlo... byl nachcanej jak houba... prostě se chtěl bít a nechápal že my ne. Nakonec jsme zavolali policii a ty nám opravdu "pomohli a chránili" Pak jsme je ještě potkali tady u nás na baru... a tak už vědi, že micron je moc slušnej. Nerad se s někym špinim... příště dostane podobnej magor prostě proudem a zase zavolám tady hodný chlapce, aby zase věděli... a já budu mít + body, kdeždo ty šmejdi - body. Rozumnej polda chápe a moc dobře pozná, kdo lže... i když oba "poškozený" se snažej vypovídat proti sobě, fakt totální parodie to byla, to co vypovídal ten šmejd... prej jsme ho jako napadli neeee?  
  ještě byl tak drzej že si svlíknul triko, hodil ho v hospodě na zem a poskakoval tam "nahoře bez", polil mě pivem, polil mi mobil, kterej se z toho vzpamatovával asi 14dní... se vybíjel chudáček, ale už vydrží zase 6 dní
 ještě byl tak drzej že si svlíknul triko, hodil ho v hospodě na zem a poskakoval tam "nahoře bez", polil mě pivem, polil mi mobil, kterej se z toho vzpamatovával asi 14dní... se vybíjel chudáček, ale už vydrží zase 6 dní  LG a chtěl se bít aniž by měl důvod... prostě jen tak... a pak tvrdil policii, že jsme to z něj svlíkli, když jsme ho napadli oooooleeeee pak nadával i policajtům... a pak už jsme jeli sem na bar uklidnit se.
 LG a chtěl se bít aniž by měl důvod... prostě jen tak... a pak tvrdil policii, že jsme to z něj svlíkli, když jsme ho napadli oooooleeeee pak nadával i policajtům... a pak už jsme jeli sem na bar uklidnit se.  A to potěší... tak nějak podobně to budu taky dělat, ale do žeber už se bouchat nenechám, jednou to stačilo... nene to bolí moc dlouho...skoro 6 měsíců--- teď to bude jinak.
  A to potěší... tak nějak podobně to budu taky dělat, ale do žeber už se bouchat nenechám, jednou to stačilo... nene to bolí moc dlouho...skoro 6 měsíců--- teď to bude jinak.  tak sem mu vždycky ujel... pak sem stál... zase ujel asi 10x... a vždycky sem zastavil i na benzince aby to bylo i na kamerách... vystopil, bouchal si pěstičkama, tak sem zase odfrčel... pak mě dojel a zase vystoupil a naznačoval že chce bitku... ale bál se, nepřibližoval se moc k autu- tmavý folie, nevěděl kdo je uvnitř v noci
 tak sem mu vždycky ujel... pak sem stál... zase ujel asi 10x... a vždycky sem zastavil i na benzince aby to bylo i na kamerách... vystopil, bouchal si pěstičkama, tak sem zase odfrčel... pak mě dojel a zase vystoupil a naznačoval že chce bitku... ale bál se, nepřibližoval se moc k autu- tmavý folie, nevěděl kdo je uvnitř v noci  No pak ale asi po nekecám hodině co sem se bavil... jak se mě vždycky snažil honit v tý kraxně
 No pak ale asi po nekecám hodině co sem se bavil... jak se mě vždycky snažil honit v tý kraxně  to vzdal. Teď bych po něm vystartoval s katanou, myslim že by zalez a zmizel rychlejc. Ne jako magorů je všude dost... ale právě ten moment shocku, že vidíš ještě většího rozzuřenýho magora s katanou, to je ta psychologie... moment překvapení, najednou si i ten retard uvědomí, že by moh fakt přijít o pracku
 to vzdal. Teď bych po něm vystartoval s katanou, myslim že by zalez a zmizel rychlejc. Ne jako magorů je všude dost... ale právě ten moment shocku, že vidíš ještě většího rozzuřenýho magora s katanou, to je ta psychologie... moment překvapení, najednou si i ten retard uvědomí, že by moh fakt přijít o pracku    
   A udělám to, seknu stejně jako náš vůdce... ale minimálně bude mít řeznou památku... nicméně takovýhle individua co už měly bejt dávno zavřený maj u police delší romány... takže vždycky se karta obrátí proti nim... ne proti těm, co si chráněj svoje zdraví a jsou zdraví.
 A udělám to, seknu stejně jako náš vůdce... ale minimálně bude mít řeznou památku... nicméně takovýhle individua co už měly bejt dávno zavřený maj u police delší romány... takže vždycky se karta obrátí proti nim... ne proti těm, co si chráněj svoje zdraví a jsou zdraví.

ale beze srandy... už toho bylo příliš...
 ale beze srandy... už toho bylo příliš...