Nutně sháním rameno MR2
to set007-tak to si nejsem jistej žes koupil dobře-devítky dopředu-to bude brutalita
rozhodně bez podložek je tam ani nedostaneš-mě se osmičky(ještě ke všemu s límcem-takže s menším kladným ET) opírali bez podložek o tlumiče a myslim že i průběh zatáčení bude u těch devítek zajímavej, s těma předníma světlama asi nikdo zkušenost nemá-protože myslim že za tyhle peníze je odsud z fora nikdo nemá a nevim o nikom kdo by si je podomácky vyráběl-dycky sem je viděl jen na obrázkách ze zahraničí

to marcelus:
V pohodě,taky se nechci hádat. Samozřejmě,že bejvalej majitel bude pět jenom chválu ale píšu,že jsem se to dočetl i na zahraničních fórech. Samozřejmě,že z novýho lamba či ferrari posilovač vyndavat nebudu ale u toyoty je to něco jiného,když se prodávala i bez posilovače. A nejde jenom o ten pocit,že tam posilovač není,ale co jsem četl,tak bez posilovače je to řízení citlivější a je v něm lepší odezva, dá se lépe předpovídat atd....
V pohodě,taky se nechci hádat. Samozřejmě,že bejvalej majitel bude pět jenom chválu ale píšu,že jsem se to dočetl i na zahraničních fórech. Samozřejmě,že z novýho lamba či ferrari posilovač vyndavat nebudu ale u toyoty je to něco jiného,když se prodávala i bez posilovače. A nejde jenom o ten pocit,že tam posilovač není,ale co jsem četl,tak bez posilovače je to řízení citlivější a je v něm lepší odezva, dá se lépe předpovídat atd....
to M.a.R.i-jo, ale nevyráběli se dvě verze současně, ale starší revize bez posilovače a novější s posilovačem, tudíž není to tak že by sportovnější verze byla bez posilovače a cestovní s posilovačem-je to jen evoluce, jinak nevim, fakt bych neřekl že to řízení s posilovačem je míň citlivý, navíc jestliže se od nějaký rychlosti posilovač uplně vypíná, tak ani nemá proč.V podstatě ve vyšších rychlostech by to mělo fungovat jako bez posilovače.