Nutně sháním rameno MR2

vše ohledně modelové řady MR2
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

to set007-tak to si nejsem jistej žes koupil dobře-devítky dopředu-to bude brutalita :) rozhodně bez podložek je tam ani nedostaneš-mě se osmičky(ještě ke všemu s límcem-takže s menším kladným ET) opírali bez podložek o tlumiče a myslim že i průběh zatáčení bude u těch devítek zajímavej, s těma předníma světlama asi nikdo zkušenost nemá-protože myslim že za tyhle peníze je odsud z fora nikdo nemá a nevim o nikom kdo by si je podomácky vyráběl-dycky sem je viděl jen na obrázkách ze zahraničí
set007
Člen Týmu

Příspěvek od set007 »

Já jsem na to taky koukal a má o ně zájem kámoš tak mu udělám radost :lol: a seženu taky nějaký s límcem a to snad bude lepší.
M.a.R.i
Řidič

Příspěvek od M.a.R.i »

to marcelus:

V pohodě,taky se nechci hádat. Samozřejmě,že bejvalej majitel bude pět jenom chválu ale píšu,že jsem se to dočetl i na zahraničních fórech. Samozřejmě,že z novýho lamba či ferrari posilovač vyndavat nebudu ale u toyoty je to něco jiného,když se prodávala i bez posilovače. A nejde jenom o ten pocit,že tam posilovač není,ale co jsem četl,tak bez posilovače je to řízení citlivější a je v něm lepší odezva, dá se lépe předpovídat atd....
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

to M.a.R.i-jo, ale nevyráběli se dvě verze současně, ale starší revize bez posilovače a novější s posilovačem, tudíž není to tak že by sportovnější verze byla bez posilovače a cestovní s posilovačem-je to jen evoluce, jinak nevim, fakt bych neřekl že to řízení s posilovačem je míň citlivý, navíc jestliže se od nějaký rychlosti posilovač uplně vypíná, tak ani nemá proč.V podstatě ve vyšších rychlostech by to mělo fungovat jako bez posilovače.
Lander
Člen Týmu

Příspěvek od Lander »

Moje žlutá MR2ka nikdy bohudík neměla posilovač, nemusel jsem ho odstraňovat... Posilovač měla ta černá..... a opravdu bych ho v MR2ce nechtěl.... Mám volant 32cm v průměru a bez problému s tím točím i na místě.
Odpovědět

Zpět na „MR2“