Zapojeni autoradia nocni mura nebo banalitka?
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak vidíš,mě někdo tvrdil že by při "volume doprava"
mohl odejít. Jinak jsem teď dělal rádio v rollce a tam bylo ještě originál toyota na kazety a 8repro. Je tam přesně ten konektor co má Lenka. Takže jsem ho nahradil standartní iso. Všechny elektrické schémata najdeš na www.pdfoo.com

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- Kenny
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
dal bych taky iso misto stavajiciho originalu bezny elektrikar co uz nejake radio to v poho zapoji.dulezite je aby to hralo tak jak ma a bylo tam snad co nejmin redukci a spoju pres ktere to pujde-nebude tam ten original ale kdo to bude resit:)
TeLe 1000R - rpm11200 
nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo
1UZ-FE
H.-C32

1UZ-FE
H.-C32
- Kenny
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
CharlieCh píše:No to sice ne, ale zvuk by byl v opačné fázi, tzn. jak píšeš nebylo by to ono, chyběly by obzvláště basy, aspoň myslímlibor12 píše:T Při připojování repro nezaměn minus pol repro s minus napájení ani se minus pol repro nesmí připojit ke kostre. Plus a minus na repro označuje smysl vinuti civek repro. Když je připojiš obráceně tak by byl zvuk zkreslený nebo by při vyšší hlasitosti by mohl odejít koncový stupeň zesilovače.
Ja mel na sve prvni 4g po jeho majitel zapojene radio uplne nejzvlastnej ze to vubec jelo:) bylo to zapojene tak ze pokud nebylo pustene radio nejely el.zrcatka po delsi dobe kontrolovani co bylo vse spatne sem mimo (ukostreni repraku na kostru auta) nasel este jednu zvlastnost a to ze k plusovemu privodu repro si nekdo nevim proc pripojil napajeni prave ovladace el.zrcatek nic neshorelo ale je pravda ze radio bylo smejdske nijak nevykone a asi u dnesnich radii by to ani nedokazalo fungovat. (jen poznamka vse hralo

TeLe 1000R - rpm11200 
1UZ-FE
H.-C32

1UZ-FE
H.-C32
- MichalS
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tak stastnej novej rok
, no problem je v tom ze Lenka tam ma ten Origo zesak a dokud nenajdem presne popis pinu ktery ho napaji a spousti tak bych nerad experimentoval. Proste je tady nekdo kdo ma schema jak vypada instalace radia na GT4 ?
Ja to hledal na tom PDFoo a prosel sem cca 15stranek a nic. Bylo by strasne jednoduchy ten origo zes. nahradit jakymkoliv jinym zesem (a bylo by to podstatne jednodussi), ale chcem zprovoznit origo... me to zajima jen tak, chcu videt jak to dopadne a preju aby vse fakcilo jak ma

Ja to hledal na tom PDFoo a prosel sem cca 15stranek a nic. Bylo by strasne jednoduchy ten origo zes. nahradit jakymkoliv jinym zesem (a bylo by to podstatne jednodussi), ale chcem zprovoznit origo... me to zajima jen tak, chcu videt jak to dopadne a preju aby vse fakcilo jak ma

Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
Taky vsem preju stastny novy rok a hodne najetych kilometru
MichalS: diky za snahu, cenim si ji, ja na tech manualech taky stravila asi hodinu a nic jsem nenasla
ten original zesilovac vypada fakt ze to nebude zadne smecko, proto ho tam chci dat, ja si na hudbu moc nepotrpim, v druhe celice mam 2 repraky a radio a staci, ale kdyz uz je to v turbine tak krasne nachystane, je hrich to nezapojit a to tak ze jako original, zkusim vypatrat nekde to schema zapojeni 

MichalS: diky za snahu, cenim si ji, ja na tech manualech taky stravila asi hodinu a nic jsem nenasla

..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
neco sme nasliiiiii http://teletehnika.info/articles.php?id=172 

kdyby aspon nebyla takova kosa, hned bych to sla zapojit, stejne tam ve finale asi vletim a zkusim aspon zrusit ten spletenec co tam nekdo stvoril, beztak mi to leze do pedalu a to je tak akorat neco urvat z pojistkovnice 

- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tady jsem taky něco našel. http://www.supraforums.com/forum/showth ... ?p=6175963 http://www.modifiedlife.com/car-radio-a ... -diagrams/
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
Leňulka píše:http://wesker.rajce.idnes.cz/Audio/
coo tak to teda cumim ze japonci montovali to same co francouzi to same mam v mem vraku renoltu r25 ale zvuk to ma nebezpecny na to ze to je radio a repro z 87eho roku jen mam takovi dotaz kde to mnelo umisteny display mam k tomu i ovladani na volant teda ne ze bych to tam cpal to teda ne ale mozna ze nekdo chce zachovat orginalitu a treba to tam nekdo ma
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
to neni origo - to tam nekdo nabastlil , japonci davali Panasonic nebo Fujistu tensafar17 píše:Leňulka píše:http://wesker.rajce.idnes.cz/Audio/
coo tak to teda cumim ze japonci montovali to same co francouzi to same mam v mem vraku renoltu r25 ale zvuk to ma nebezpecny na to ze to je radio a repro z 87eho roku jen mam takovi dotaz kde to mnelo umisteny display mam k tomu i ovladani na volant teda ne ze bych to tam cpal to teda ne ale mozna ze nekdo chce zachovat orginalitu a treba to tam nekdo ma
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
zesík
ten zesík bych naprosto normálně vyhodil a jinej tam dávat je naprostá zbytečnost... ten novej sony bude mít výkon cca 4x 45w nebo 4x50w a z mý zkušenosti vim... že ten sound system LIVE utáhne i na plný kule naprosto v pohodě... ten původní zesík byl potřeba pro to shitový original radio akorát... původně jsem měl v autě totiž taky ten zesík (pak čorka) a to děsný radio. Hrálo to prostě hůř, než jakejkoliv sony/kenwood bez zesíku .
sice máte pak z radia takový hot přídavný topení, ale no problemo, rozdejchá to- utáhne to 

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

Re: zesík
S prvním tvrzením microna bych souhlasil, ten starý bych tam nedával, ale ani bych ho nevyhazoval, protože jeden nikdy neví...micron píše:ten zesík bych naprosto normálně vyhodil a jinej tam dávat je naprostá zbytečnost... ten novej sony bude mít výkon cca 4x 45w nebo 4x50w a z mý zkušenosti vim... že ten sound system LIVE utáhne i na plný kule naprosto v pohodě...

Výkon rádií 4 x 50W je výkon MAXIMÁLNÍ, takže reálně je skutečný výkon někde na polovině tohoto údaju. Pro mnoho lidí je to výkon více než dostačující, nicméně se zesilovačem a "soundsystemem" (či jak se tomu nadává) celicy se dostaneš na kvalitativně dalece vyšší úroveň, než jen se samotným rádiem bez externího zesilovače. Ale stejně je to na tobě

Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
vyhodim vas dva a bude hergot
nic se vyhazovat nebude, je to sice trocha retro, ale po dvoudenim vikendovem badani v minus 10 venku v aute uz to jen tak nevzdam, jen je to tam docela zkomplikovane diky tomu bastlilovi predemnou, ale uz prichazime na to jak to ti kluci sikmooci zamysleli, navic tatka zalovil ve starych zasobach a zjistil ze ma doma super repraky kteryma nahradime ty stare neorigo jako subwoofery ve dverich a zbytek byl nastesti origo, a ty vypadaji slusne, jen at se uz kur.a oteply, je to des v takove klade resit dratecky a prkotinky, kdyz je clovek rad ze udrzi v ruce hrnek s cajem