koupě Celica ST185 4x4

vše ohledně modelové řady Celica
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Leňulka píše:Ja tady mluvim ale prave o tom ze clovek musi vedet kam jit, ...to ze ani v repasovne nevi co to CT26ka je, svedci o jejich kvalite a vedomostech, a tem bych nesverila ani cinskou atrapu Turbochargeru T3/T4 :wink: rikam, kdyz ma clovek prachy a vi kam jit, tak jde vsechno a za tim si tvrde stojim!!! 8)
Lenitaké vím kam si zajít a veř mi že v ČR to není. Ne že by v ČR neveděli co je to CT24, oni to vedí velice dobře, mají na to sady, ale proste z nejakého duvodu skutečne neznám jediné ( včr ) repasované turbo co by vydrželo více jak 4-5tis km, osobne sjem ze z cca 11 případu repase nedostal přes 1200km :)

POsílám na repasi do DE a musím zatit zaklepat tak drží ( cca 3,5tis km )
až ty dáš repsaovat turbo a najedes na nej alespon 10tis tak potom uznám že jsi našla nekoho kdo to dokáže, a ža to udelá alepson u 4 turb z pěti pak mu budu veřit a přestanu jezdit za nekřestanské prachy do DE a budu ho doporučovat. Zatím to za cca 5 let mých zkušeností s tímto turbem nikdo nedokázal :( Bohužel než experimentovat a riskovat - čas je drahej ve finále to stejne v DE vyjde levneji než u nás jednou zaplatit repasy a čtyřikrát se tam vracet s reklamací a pak jít jinam..

Vím o dvou celdách co jezdí an repas turbech ale ani jedna není originál CT26.
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

a co stoji nove CT24? ak sa ovsem da kupit... ked je repas drahy, treba kupit nove .-) alebo treba jazdit len 3S-GE :lol:
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

gabko24 píše:a co stoji nove CT24? ak sa ovsem da kupit... ked je repas drahy, treba kupit nove .-) alebo treba jazdit len 3S-GE :lol:
to se ani neptej, tady v cr ho od toy nové pořídíš dráž než 5.gen s 3SGE v celkem dobrem stavu :D
DrGis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGis »

Idaho píše: neznám jediné ( včr ) repasované turbo co by vydrželo více jak 4-5tis km, osobne sjem ze z cca 11 případu repase nedostal přes 1200km :)

a já vím o dvou celdách, které s repasovanou CT26kou najezdili už desítky tisíc kilometrů, repase byla provedena v ČR, kontakt dodám posléze, zajišťoval to totiž předchozí majitel
TOYOTA CELICA ST205
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

DrGis píše:
Idaho píše: neznám jediné ( včr ) repasované turbo co by vydrželo více jak 4-5tis km, osobne sjem ze z cca 11 případu repase nedostal přes 1200km :)

a já vím o dvou celdách, které s repasovanou CT26kou najezdili už desítky tisíc kilometrů, repase byla provedena v ČR, kontakt dodám posléze, zajišťoval to totiž předchozí majitel
no tak to smekám, já nevím o jediné ( s CT26 ) ..
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Pro upřesnění,v originále ct24 používá celica a ct26 supra.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Nn ct26 je i v celice a 6g ma ct20b
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

co jsem se já dočetl tak
gt4 5g ct26
gt4 5g CS ct26ceramic
gt4 6g ct20B

já mám na turbu nápis CT26
Carlos Sainz limited 2468/5000
Yves
Člen Týmu

Příspěvek od Yves »

Páni, to jsem nečekal že tu vzbudím takovej rozruch :lol:
Yves
Člen Týmu

Příspěvek od Yves »

Jo a ještě našel jsem verzi GT4 RC, to je taky Sainz?
Neví někdo jen tak náhodou co stojí Sainz přední nárazník a kapota přímo u Toyoty fungl novej?
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Yves píše:Uf, diky vsem mockrat...
Zatim jsem si zjistoval info a tak je tu par dalsich otazek.
Opravdu ma McPherosny na obouch napravach?
A co jednopistkovy brzdy na obouch napravach, sou brzdy OK? Nevadnou, nekroutej se, stacej ji?
Má někdo zkušenosti se zástavbou větších brzd? Třeba ze Supry?
Má někdo zkušenosti se zástavbou jinýho turba, který se dá líp repasovat?
Co Intercooler v nárazníku?
ted abych nekecal, ale slyšim prvně že by nějaký auto mělo McPhersony i vzadu? na zadku je klasický nezávyslý zavěšení(dve příčný ramena a jendo podélný + zezhora tlumič)
JJ na všech kolech sou jen jednopísky, mě to stačí, zatim sem na okruhu nebyl, ale jdou tam nandat brzdy z novější ST205(btw celda po který koukáš se značí ST185, AT 180 je 1,6l), já je bohužel trochu zkroucený mám(zjistil sem to až na STK), ale nevim co je tam za značku, už víc lidí řeklo že to brzdí na prd a já jim zase řekl ať ten pedál sešlápnou pořádne, má dlouhej chod, takže se musí využít celej, ne jen kousek jako u moderních aut. Jinak to jiný turbo budu dost možná časem taky řešit (když je vůle tak de všchno ;) ) a Celd s intercoolerem vepředu už sem taky pár viděl, možná najdeš na netu i kity
Yves píše:Páni, to jsem nečekal že tu vzbudím takovej rozruch :lol:
to je klasika, klasika je taky že ti ale nikdo pak neodpoví na tvuj dotaz :)

edit by Pavo.B. : 1,6 se znaci AT180 :D
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Yves
Člen Týmu

Příspěvek od Yves »

garfielld Phersony ma vzadu Impreza a Suzuky Baleno, a urcite jeste vic, Pherson je kce zavesu kdy se upravou horniho ulozeni meni geometrie, a kombinuje se s ruznejma spodnima ramenama co jsem zjistil zatim tak ma vpredu Acka a vzadu Multilink. Brzdy budou asi prvni co budu resit, pac byhc nerad nekdy zjistil ze to po rychly jizde nebrzdi... Turbo me napadlo nejaky Garett preci jen jsou rozsirenejsi... a k tomu mezichladici, rad se v autech hrabu a sou problemy ktery si rad poresim...
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Naraznik CS se supportbarem v toyote stoji okolo 10 tis. nekdo ho tu uz kupoval, kapotu asi nikdo
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Yves
Člen Týmu

Příspěvek od Yves »

Existujou nejaky stranky na Toyotacky dily, neco jako toto http://bmwfans.info/original/
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Yves píše:Existujou nejaky stranky na Toyotacky dily, neco jako toto http://bmwfans.info/original/
Toyota ma EPC - elektronic part catalog - tam ale nejsou ceny - zjistis cislo , v toyote pak poslou dotaz ohledne najiteho cisla nekam na centralu ( asi v Praze ) a zpatky jim prijde cena - docela blbej system

takze zjistovat ceny neni jednoduchy
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Odpovědět

Zpět na „Celica“