servo řízení
- becvys
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Dnes rano tu bylo -2 a mel jsem pocit jako by to bylo cele zatuhle. Zrejme pomuze vymena oleje.Mam jen domnenky. Pak sem to rozhejbal a dobry.Kdyz otocim kola naplno a dojedu na konec tak je slyset no jak to popsat asi je tam zrejme nejaky prepousteci ventil.Takove sumeni dost hlasite. Mam si delat zase nejake starosti? Diky za vase odpovedi 

Tak Chlapi, potýkal jsem se s podobnýma problémy, při otáčení volantem to vyluzovalo zvuky, nejdřive bylo podezdření na volnej řemen pohonu serva, pak na tu kapalinu - bylo ji tam pouze o 1,5 dl méně a tak jsem koupil ATP (Automatic Transmission Fluid) normy DEXRON II D, barva kapaliny je červená. Po dolítí to všechno přestalo, a ten řemen po kontrole byl dost napnuty.
Toyota Carina E 1,6 85kW,rv 95, kára
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
jednu radu bych na tu tvoji brzdovku mnel, nejezdi dokud to nevypustis, ale jen tak trochu z praxe co se stane kdyz das do neceo co neni na dot staveno dotku.skrat píše:tak urcite tam nepatri brzdovka, dal som ju tam iba ako docasne riesenie, kedze som si myslel ze je lepsie je tam dat, ako ist na sucho...asi 1dcl...aky objem ma cela ta sustava? dufam ze to nebude az tak kriticke, lebo moje moznosti a schopnosti sa obmedzuju iba na vymemenie oleja z "expanznej" nadobky a nie z celej sustavy a kamos ma cas az na buduci tyzden, vtedy by sa vsetka povodna napln vypustila..ale az na buduci tyzden...mam skusit vymenit aspon napln v tej "expanzke"? pomoze to?
U nas v praci sme odvzdusnovali hydraulickou brzdu na kolo ktera byla urcena na mineralni olej, diky spatne oznacene nadobce se nam do toho podarila nalit dotka, no co se nestalo???za par chvil byla brzda v hajzlu, sechny tesneni atd sli velmi rychle do kytek, vhledem k tomu zes to poredil tak ten tyden muze pumpa prezit, to sem ale velky optimista a ja bych to videl spis na dstrukci pumpy, ono je totiz v podstate skro jedno zda jedes nebo stojis, protoze jak psal ombre(zasmal sem se zase po dlouhe dobe-teple praseci sadlo xD) dotka je pomnerne silna ziravina a jeji ucinek je znat i kdys ten dil nepouzivas

1 z 10 mechaniků opravdu autum rozumí, ale všichni si to o sobě myslí!!!! TOYOTA CARINA E WAGON 96 1.8i 79kw -
7a-Fe
7a-Fe