servo řízení

vše ohledně modelové řady Carina
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Díky, ještě bych si to tedy zkusil při rychlejší jízdě. Pozoroval jsem to při vyloženě pomalé jízdě (po rozbité cestě se ani jinak jet nedá).
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

No ja radsi taky jedu pomalu a necham volant hazet nez si nicit zbytek auta, ne abys to nekde huntoval :twisted: :D
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Pavo.B. píše:No ja radsi taky jedu pomalu a necham volant hazet nez si nicit zbytek auta, ne abys to nekde huntoval :twisted: :D
Ještě ji nemám, ale když všechno klapne, tak si pro ni zítra dopoledne jedu :)
Obrázek
skrat
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od skrat »

niekde tu na fore/alebo na SK fore/ som cital, ze to moze byt aj tlmicmi...inak mne to robi tiez :D
Carina 1,6 '97 GLi liftback
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

skrat píše:niekde tu na fore/alebo na SK fore/ som cital, ze to moze byt aj tlmicmi...inak mne to robi tiez :D
Tak špatné tlumiče se projevují i jinde, např. že se auto houpe na nerovnostech atd., což nedělá.
Obrázek
becvys
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od becvys »

Dnes rano tu bylo -2 a mel jsem pocit jako by to bylo cele zatuhle. Zrejme pomuze vymena oleje.Mam jen domnenky. Pak sem to rozhejbal a dobry.Kdyz otocim kola naplno a dojedu na konec tak je slyset no jak to popsat asi je tam zrejme nejaky prepousteci ventil.Takove sumeni dost hlasite. Mam si delat zase nejake starosti? Diky za vase odpovedi :)
carina e
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carina e »

mala otazka:aky je rozdiel medzi cervenou a zelenou kvapalinou do serva?
TOYOTA Carina E 1,6 xli 4A-FE sedan ´97
6,5l/100km
freebull
Člen Týmu

Příspěvek od freebull »

Tak Chlapi, potýkal jsem se s podobnýma problémy, při otáčení volantem to vyluzovalo zvuky, nejdřive bylo podezdření na volnej řemen pohonu serva, pak na tu kapalinu - bylo ji tam pouze o 1,5 dl méně a tak jsem koupil ATP (Automatic Transmission Fluid) normy DEXRON II D, barva kapaliny je červená. Po dolítí to všechno přestalo, a ten řemen po kontrole byl dost napnuty.
Toyota Carina E 1,6 85kW,rv 95, kára
tekiler
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tekiler »

skrat píše:tak urcite tam nepatri brzdovka, dal som ju tam iba ako docasne riesenie, kedze som si myslel ze je lepsie je tam dat, ako ist na sucho...asi 1dcl...aky objem ma cela ta sustava? dufam ze to nebude az tak kriticke, lebo moje moznosti a schopnosti sa obmedzuju iba na vymemenie oleja z "expanznej" nadobky a nie z celej sustavy a kamos ma cas az na buduci tyzden, vtedy by sa vsetka povodna napln vypustila..ale az na buduci tyzden...mam skusit vymenit aspon napln v tej "expanzke"? pomoze to?
jednu radu bych na tu tvoji brzdovku mnel, nejezdi dokud to nevypustis, ale jen tak trochu z praxe co se stane kdyz das do neceo co neni na dot staveno dotku.
U nas v praci sme odvzdusnovali hydraulickou brzdu na kolo ktera byla urcena na mineralni olej, diky spatne oznacene nadobce se nam do toho podarila nalit dotka, no co se nestalo???za par chvil byla brzda v hajzlu, sechny tesneni atd sli velmi rychle do kytek, vhledem k tomu zes to poredil tak ten tyden muze pumpa prezit, to sem ale velky optimista a ja bych to videl spis na dstrukci pumpy, ono je totiz v podstate skro jedno zda jedes nebo stojis, protoze jak psal ombre(zasmal sem se zase po dlouhe dobe-teple praseci sadlo xD) dotka je pomnerne silna ziravina a jeji ucinek je znat i kdys ten dil nepouzivas :) tim ti preju odne stesti, protoze i kdyby se nedelo nic tesneni a k tomu co sem cetl vysokotlaka a spatne senatelna to poskodi urcite, bud to pude srat a nebo se snii vyrazne jeich zivotnost :)
1 z 10 mechaniků opravdu autum rozumí, ale všichni si to o sobě myslí!!!! TOYOTA CARINA E WAGON 96 1.8i 79kw -
7a-Fe
carina e
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carina e »

myslite ze bude sediet pumpa na servo z motora 7a-fe na 4a-fe?
TOYOTA Carina E 1,6 xli 4A-FE sedan ´97
6,5l/100km
Odpovědět

Zpět na „Carina“