Boys,
doriesili ste toto nejako? To co je napisane v prvom poste je presne co sa deje mne. Vyzera to ze na studeny motor mi seka / trha pri rozjazde. Uvolnim potom spojku a idem pomalicky znovu a uz je vacsinou OK.
Napada ma, ze to moze byt chyba toho co sedi za volantom (moj prvy silny diesel po len benzinovych autach), alebo spojka, dvojhota...
Rav4, 2006, 175.000, D-4D 100kw.
Trhanie pri rozbehu yaris 1.0
Re: Trhanie pri rozbehu yaris 1.0
No kedže som túto tému "spustil" pred rokmi ja, dovolím si konštatovať následovné :
Myslím si, že sa trochu mýliš v tom, kde píšeš že je chyba tam , čo sedí za volantom.. NIe, nesúhlasím. Teraz mám Nissan Note-3 valec ale... (nechcem haniť yaris !) . Tento Nissan úúplne inak reaguje na rozbeh ako reagoval yaris. Je plynulejší a vôbec ho "netrhá". P.S: svoj štýl jazdenia už 25 rokov nemením
Myslím si, že sa trochu mýliš v tom, kde píšeš že je chyba tam , čo sedí za volantom.. NIe, nesúhlasím. Teraz mám Nissan Note-3 valec ale... (nechcem haniť yaris !) . Tento Nissan úúplne inak reaguje na rozbeh ako reagoval yaris. Je plynulejší a vôbec ho "netrhá". P.S: svoj štýl jazdenia už 25 rokov nemením

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid