A ohledne tech doplnku, asi mam jiny vkus.
to je docela ranec, u mně centrál se základní funkcí alarmu vyjde na totéž, ale navíc to i hlídá auto, a doplatek 450,- Kč zajistí i blokování. 2400,- centrální zamykání 1500,- práce. Rozšiřovat se to dá víceméně neomezeně, tedy nejen na blokování auta ale i na ovládání zamykání oken, Paeger, solo odemykání kufru, a ovladače mají navíc dvě tlačítka pro naprogramování dalšího zařízení třeba vrat od garáže. A co hlavně, vysílače tedy ovladače jsou homologované vč. celého zařízení, záruka je 5 let, ale ještě se mi nestalo aby po mně výrobce chtěl peníze za pozáruční opravu, protože pan výrobce si váží klientů. Naštěstí těch oprav je absolutní minimum, tedy za 15 let montáží celkem 4 pozáruční a 1 reklamace nového zařízení což si myslím jde.Floyd píše:
Zdravim!
Co se tyce toho centralu, neni problem tam hodit univerzalni. Me to vyslo na cca 4000,- kc - komplet el. motorky a tahla do dveri, napajeni a dalkovy ovladac + prace. Nechaval jsem si to montovat v servisu. Jinak je to propojene i s blinkry, takze problikne pri odemykani/zamykani (to asi u vsech centralu). Horsi budou asi ty el.okna...ja nechavam kliky, uz jsem si zvykl