DO ELEKTRIKY, NEBO NE?

vše ohledně modelové řady Celica
Smirek
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smirek »

Tak to jsi o krok dal. Ja jen predelal komplet elektriku z feldy na favo, ale to bylo na par hodin..Taky tam nic neni :D Jinak central mam v planu taky, ale to je hudba budoucnosti.

A ohledne tech doplnku, asi mam jiny vkus.
Celica T20 1.8
pegasss
Člen Týmu

Příspěvek od pegasss »

KDYBY MELA BOZSKA Dveřní západky
Obrázek

DOPLNKY JOB JSOU NEKVALITNI?
pegasss
Člen Týmu

Příspěvek od pegasss »

JSEM SE DIVAL NA TY DOPLNKY MOMO. A CENY JSOU PRO ME JAKSY VYSOKE,,,
Autodoctor
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Autodoctor »

Pokud elektrický univerzální stahování oken tak doporučuju výhradně od SPALU
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Asi si ujíždí na Maxiperversech :mrgreen:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Floyd
Řidič

Re: DO ELEKTRIKY, NEBO NE?

Příspěvek od Floyd »

[quote="pegasss"]PRED NEDAVNEM JSEM SI KOUPIL CELIKU 5 GENERACE A POKAZDE KDYZ JI VIDIM SE USMEJU. ALE MAM DILEMA JESTLI DAVAT CENTRAL A EL.OKNA, NEBO TO MANUALNI K NI PROSTE PATRI,,,

Zdravim!
Co se tyce toho centralu, neni problem tam hodit univerzalni. Me to vyslo na cca 4000,- kc - komplet el. motorky a tahla do dveri, napajeni a dalkovy ovladac + prace. Nechaval jsem si to montovat v servisu. Jinak je to propojene i s blinkry, takze problikne pri odemykani/zamykani (to asi u vsech centralu). Horsi budou asi ty el.okna...ja nechavam kliky, uz jsem si zvykl :-)
Autodoctor
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: DO ELEKTRIKY, NEBO NE?

Příspěvek od Autodoctor »

Floyd píše:
Zdravim!
Co se tyce toho centralu, neni problem tam hodit univerzalni. Me to vyslo na cca 4000,- kc - komplet el. motorky a tahla do dveri, napajeni a dalkovy ovladac + prace. Nechaval jsem si to montovat v servisu. Jinak je to propojene i s blinkry, takze problikne pri odemykani/zamykani (to asi u vsech centralu). Horsi budou asi ty el.okna...ja nechavam kliky, uz jsem si zvykl :-)
to je docela ranec, u mně centrál se základní funkcí alarmu vyjde na totéž, ale navíc to i hlídá auto, a doplatek 450,- Kč zajistí i blokování. 2400,- centrální zamykání 1500,- práce. Rozšiřovat se to dá víceméně neomezeně, tedy nejen na blokování auta ale i na ovládání zamykání oken, Paeger, solo odemykání kufru, a ovladače mají navíc dvě tlačítka pro naprogramování dalšího zařízení třeba vrat od garáže. A co hlavně, vysílače tedy ovladače jsou homologované vč. celého zařízení, záruka je 5 let, ale ještě se mi nestalo aby po mně výrobce chtěl peníze za pozáruční opravu, protože pan výrobce si váží klientů. Naštěstí těch oprav je absolutní minimum, tedy za 15 let montáží celkem 4 pozáruční a 1 reklamace nového zařízení což si myslím jde.
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

2 pegass: Nechci tu vyvolávat flame, ale dát si do japonského auta jako leitmotiv železný kříž, mi trochu budí úsměv v líci. Nicméně, soudě podle fotografií mi přijde dílenské zpracování docela shitózní. Zejména zakončení řadicí páky, kde jsou gumové otřepy, chyby ze vstřikovací formy a nedopracovaný kovový odlitek. Taktéž nový střed volantu a pedály vypadají jako made in china za 99,- z lidlu.
Obrázek
Miroslav Fiala
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miroslav Fiala »

No jestli seženeš origo tapec z dvoulitra a k tomu za dobrý peníz, tak to tam dej...já ho nesehnal, jen někde na vrakáči a tam chtěli za komplet tapece včetně mechanismu skoro 5 000,- do čehož jsem nešel!!! Jinak k tomu volantu Ti přeju, aby si neboural a zbytek (pedály,...)no comment... :roll:
Odpovědět

Zpět na „Celica“