Charbukow píše:Díkas. Takže E10 by asi šla, ale určitě aspoň těch 63kW, to sem si tak myslel. Ale E11 přece jen nebudou tak starý/ojetý a častěji budou mít ABS a 2xairbagy a ideálně ještě G6, pokud to nechci na dálnici točit, ne?
A co tohle?
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=5892662
Výbava dostačující, vypadá v pohodě, ale bojim bojim bazaru

Ak E10 so 63kW, tak jedine starsiu od rocnika 1995, pretoze v tom roku sa zredukoval vykon na 55kW kvoli emisiam. Co sa tyka spotreby, rekord som mal 4,7 za 2000km, dlhodobo za vyse 20000km bola spotreba 5,5 a teraz cez zimu ale hlavne "vinou" toho, ze castejsie vytacam motor nad 3500ot. 6,2l ale aj to ujde

Inak ak budes preradovat medzi 2500 az 3000ot. spotrebu budes mat okolo tych 5,5l co je na benzinaka super a ani ja by som tomu neveril, keby mi to niekto hovoril
Co sa tyka tych km, tak ja som kupoval so 155tis. km bez servisky (v autobazare) a teraz je tam 196tis. za nieco viac ako rok a pol. Necudoval by som sa, keby uz bola stocena, ale dolezite je, ze auto jazdi a este ma nesklamala

Drzim ti palce, aby si dobre vybral a bol spokojny, na km nezalezi, ale na techn. stave ano.