300l prostor mi v těch údajích fakt nesedí--- to měřili asi šejdro-metrem.
anebo kolik má 5G? ani nevim ale mam pocit že víc.
tak za pvé nejprve si přečti co píšu (nikde nepíšu o 7afe a 200koních, píšu o dvoulitrech a 200 koních), za druhé ano, EVO v nejlevnější verzi stojí 550tis. Jestli chceš důkaz mám k dispozici ti brožuru s cenama včetně popisu všech tří verzí které existují... a za třetí z Toyot nedělám vůbec kdo ví co (přečti si můj komentář k tomu slavnému konceptu se kterým se teď Toyota vyprsila) a garantuju ti že moje další auto Toyota nebude. To ale neznamená, že si neumím udělat vlastní názor na základě jasných podkladů místo debilního plkání jak jsou ostatní strašný...greddy píše:Nove evo nestoji 550 tis tak mysli nez neco takovyho napises.Malpaso píše:...a napadlo tě někdy že kdyby Hyundai nebyl korejec, ale japonec měl by v sobě buď 1.8 se 160ti koněma, 2.0 s 200 a dost pravděpodobně i turbo? (tzn. 250+?). Stačí se podívat na nové EVO...garfielld píše:...
BTW ty řeči, že je to Hyundai nebo korejec, tak je to automaticky šmejd nebo prostě jen auto kterym opovrhujete, úplně nesnášim, stejně tak pěnim když někdo pronese klasickou větu: "No jo, ale je to Fiat!" v tu chvíli bych dotyčnýmu vždycky jednu vrazilnesuďme nebo budeme souzeni
ale stim musim žít já
Nebo jestli chceš, můžeme se na to podívat z pohledu jiného. Docela mi to připomíná tah Toyoty (před více než deseti lety) prodávat v USA jako nejsilnější model Celica 2.2litr co má 130koní... byla to katastrofa... Tak proč jsou u Hyundai s uvažováním deset let pozadu? Té značce mám věřit že dělá "up-to-date" auta?
7afe taky nema v serii 200 koni jak pises,to stejny motor v 7 generaci vyjma TS...
USA import je jinej nez EU a jpn...americani si libujou predevsim v NA velkoobjemovych autech.proto 5S-FE do celicy a mr2, proto KA24DE 2.4l do nissanu 240sx atd atd...
Kazdej keca jaka je to sracka, plne souhlasim s garfieldem. Mam svym zpusobem toyotu rad ale nesnasim kdyz nekdo ze svyho auta dela buhvi co to neni.. tohle delali predevim ridici VW a Skodovek...ale zacina se to objevovat jinde..
Jel jsem v minuly generaci 2.0 a musim rict ze za ty penize je to super sportovni hatch....a nerikam to jen ja ale i trio Top Gearu takze tyhle reci jsou nemistny...by me zajimalo kolik z vas v nem jelo. Vybava je super, design a interier jakbysmet, za ty penize solidni auto, nehlede na to ze je na ceste zadokolka...
miluju jak kazdej zacne vzdycky slovickarit...Malpaso píše:tak za pvé nejprve si přečti co píšu (nikde nepíšu o 7afe a 200koních, píšu o dvoulitrech a 200 koních), za druhé ano, EVO v nejlevnější verzi stojí 550tis. Jestli chceš důkaz mám k dispozici ti brožuru s cenama včetně popisu všech tří verzí které existují... a za třetí z Toyot nedělám vůbec kdo ví co (přečti si můj komentář k tomu slavnému konceptu se kterým se teď Toyota vyprsila) a garantuju ti že moje další auto Toyota nebude. To ale neznamená, že si neumím udělat vlastní názor na základě jasných podkladů místo debilního plkání jak jsou ostatní strašný...greddy píše:Nove evo nestoji 550 tis tak mysli nez neco takovyho napises.Malpaso píše: ...a napadlo tě někdy že kdyby Hyundai nebyl korejec, ale japonec měl by v sobě buď 1.8 se 160ti koněma, 2.0 s 200 a dost pravděpodobně i turbo? (tzn. 250+?). Stačí se podívat na nové EVO...
Nebo jestli chceš, můžeme se na to podívat z pohledu jiného. Docela mi to připomíná tah Toyoty (před více než deseti lety) prodávat v USA jako nejsilnější model Celica 2.2litr co má 130koní... byla to katastrofa... Tak proč jsou u Hyundai s uvažováním deset let pozadu? Té značce mám věřit že dělá "up-to-date" auta?
7afe taky nema v serii 200 koni jak pises,to stejny motor v 7 generaci vyjma TS...
USA import je jinej nez EU a jpn...americani si libujou predevsim v NA velkoobjemovych autech.proto 5S-FE do celicy a mr2, proto KA24DE 2.4l do nissanu 240sx atd atd...
Kazdej keca jaka je to sracka, plne souhlasim s garfieldem. Mam svym zpusobem toyotu rad ale nesnasim kdyz nekdo ze svyho auta dela buhvi co to neni.. tohle delali predevim ridici VW a Skodovek...ale zacina se to objevovat jinde..
Jel jsem v minuly generaci 2.0 a musim rict ze za ty penize je to super sportovni hatch....a nerikam to jen ja ale i trio Top Gearu takze tyhle reci jsou nemistny...by me zajimalo kolik z vas v nem jelo. Vybava je super, design a interier jakbysmet, za ty penize solidni auto, nehlede na to ze je na ceste zadokolka...
p.s.: přesně tuším jaká tady bude odpověď, příspěvek nechám tak jak je...
nevím jak vy ale ted to testovali v autosalonu na primě je to tyden nebo 2 zpět sepsuli podvozek a motor a chválili vzhled tak to s nima souhlasím ale celica je o level výše!!!!i když proti tomuhle je staršímicron píše:tak teda vážení Japonci s celicou 8GEN máte dost drsnýho soka... začínám dooost šilhat...a neni to vínem ani pivem![]()
http://www.hyundai.cz/modely/coupe_nove-exterier.php
http://www.hyundai.cz/modely/coupe_nove-galerie.php
+ tipcars...betta snaps
10/10 design...světla jako hlavně... bok kapku mustang...zadnice jako RX8 good copy... pohon na přední ohon good... interier jako celica... lovalova. Korejcové--- vy jste hustýýý!!! konečně to vypadá prostě delikátně!!! vivid+indigo especially.
a co ty na to?
miluju jak kazdej zacne vzdycky slovickarit... a navíc si ani na podruhé nepřešte co jsem napsal. Já jsem psal o svém autě????? Kolik má obsah esko 7gen celica? A kolik má koníku? Je ti už jasné 1.8 a 160? (což mě napadá není to náhodou dokonce 180? 7gen. není tak uplně můj šálek)greddy píše:miluju jak kazdej zacne vzdycky slovickarit...Malpaso píše:tak za pvé nejprve si přečti co píšu (nikde nepíšu o 7afe a 200koních, píšu o dvoulitrech a 200 koních), za druhé ano, EVO v nejlevnější verzi stojí 550tis. Jestli chceš důkaz mám k dispozici ti brožuru s cenama včetně popisu všech tří verzí které existují... a za třetí z Toyot nedělám vůbec kdo ví co (přečti si můj komentář k tomu slavnému konceptu se kterým se teď Toyota vyprsila) a garantuju ti že moje další auto Toyota nebude. To ale neznamená, že si neumím udělat vlastní názor na základě jasných podkladů místo debilního plkání jak jsou ostatní strašný...greddy píše: Nove evo nestoji 550 tis tak mysli nez neco takovyho napises.
p.s.: přesně tuším jaká tady bude odpověď, příspěvek nechám tak jak je...
psal jsi ze 1.8 160koni.tvoje 1.8 v serii = 115 koni
ne NOVE EVO U NAS NESTOJI 550tis! nebavme se o USA ale o ČR...