začínám šilhat...a co ty?

vše ohledně modelové řady Celica

kolik dáváš bodů tomuhle kousku?

10
2
17%
9
2
17%
8
1
8%
7
1
8%
6
2
17%
5
4
33%

Celkem hlasů: 12

micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

atd...

Příspěvek od micron »

já budu vždycky uctívat předokolky než prdky... když zapadneš se zadokolkou do sněhu...v pořádným! krpálu-třeba pří jízdě na Churáňov si v řiti. už se vyhrabeš jedině když tlustou spolujezdkyni naložíš do kufru :lol:

300l prostor mi v těch údajích fakt nesedí--- to měřili asi šejdro-metrem.
anebo kolik má 5G? ani nevim ale mam pocit že víc.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Malpaso
Manager Týmu

Příspěvek od Malpaso »

greddy píše:
Malpaso píše:
garfielld píše:...
BTW ty řeči, že je to Hyundai nebo korejec, tak je to automaticky šmejd nebo prostě jen auto kterym opovrhujete, úplně nesnášim, stejně tak pěnim když někdo pronese klasickou větu: "No jo, ale je to Fiat!" v tu chvíli bych dotyčnýmu vždycky jednu vrazil :) nesuďme nebo budeme souzeni :wink: ale stim musim žít já :)
...a napadlo tě někdy že kdyby Hyundai nebyl korejec, ale japonec měl by v sobě buď 1.8 se 160ti koněma, 2.0 s 200 a dost pravděpodobně i turbo? (tzn. 250+?). Stačí se podívat na nové EVO...

Nebo jestli chceš, můžeme se na to podívat z pohledu jiného. Docela mi to připomíná tah Toyoty (před více než deseti lety) prodávat v USA jako nejsilnější model Celica 2.2litr co má 130koní... byla to katastrofa... Tak proč jsou u Hyundai s uvažováním deset let pozadu? Té značce mám věřit že dělá "up-to-date" auta?
Nove evo nestoji 550 tis tak mysli nez neco takovyho napises.
7afe taky nema v serii 200 koni jak pises,to stejny motor v 7 generaci vyjma TS...

USA import je jinej nez EU a jpn...americani si libujou predevsim v NA velkoobjemovych autech.proto 5S-FE do celicy a mr2, proto KA24DE 2.4l do nissanu 240sx atd atd...

Kazdej keca jaka je to sracka, plne souhlasim s garfieldem. Mam svym zpusobem toyotu rad ale nesnasim kdyz nekdo ze svyho auta dela buhvi co to neni.. tohle delali predevim ridici VW a Skodovek...ale zacina se to objevovat jinde..

Jel jsem v minuly generaci 2.0 a musim rict ze za ty penize je to super sportovni hatch....a nerikam to jen ja ale i trio Top Gearu takze tyhle reci jsou nemistny...by me zajimalo kolik z vas v nem jelo. Vybava je super, design a interier jakbysmet, za ty penize solidni auto, nehlede na to ze je na ceste zadokolka...
tak za pvé nejprve si přečti co píšu (nikde nepíšu o 7afe a 200koních, píšu o dvoulitrech a 200 koních), za druhé ano, EVO v nejlevnější verzi stojí 550tis. Jestli chceš důkaz mám k dispozici ti brožuru s cenama včetně popisu všech tří verzí které existují... a za třetí z Toyot nedělám vůbec kdo ví co (přečti si můj komentář k tomu slavnému konceptu se kterým se teď Toyota vyprsila) a garantuju ti že moje další auto Toyota nebude. To ale neznamená, že si neumím udělat vlastní názor na základě jasných podkladů místo debilního plkání jak jsou ostatní strašný...

p.s.: přesně tuším jaká tady bude odpověď, příspěvek nechám tak jak je...
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

Malpaso píše:
greddy píše:
Malpaso píše: ...a napadlo tě někdy že kdyby Hyundai nebyl korejec, ale japonec měl by v sobě buď 1.8 se 160ti koněma, 2.0 s 200 a dost pravděpodobně i turbo? (tzn. 250+?). Stačí se podívat na nové EVO...

Nebo jestli chceš, můžeme se na to podívat z pohledu jiného. Docela mi to připomíná tah Toyoty (před více než deseti lety) prodávat v USA jako nejsilnější model Celica 2.2litr co má 130koní... byla to katastrofa... Tak proč jsou u Hyundai s uvažováním deset let pozadu? Té značce mám věřit že dělá "up-to-date" auta?
Nove evo nestoji 550 tis tak mysli nez neco takovyho napises.
7afe taky nema v serii 200 koni jak pises,to stejny motor v 7 generaci vyjma TS...

USA import je jinej nez EU a jpn...americani si libujou predevsim v NA velkoobjemovych autech.proto 5S-FE do celicy a mr2, proto KA24DE 2.4l do nissanu 240sx atd atd...

Kazdej keca jaka je to sracka, plne souhlasim s garfieldem. Mam svym zpusobem toyotu rad ale nesnasim kdyz nekdo ze svyho auta dela buhvi co to neni.. tohle delali predevim ridici VW a Skodovek...ale zacina se to objevovat jinde..

Jel jsem v minuly generaci 2.0 a musim rict ze za ty penize je to super sportovni hatch....a nerikam to jen ja ale i trio Top Gearu takze tyhle reci jsou nemistny...by me zajimalo kolik z vas v nem jelo. Vybava je super, design a interier jakbysmet, za ty penize solidni auto, nehlede na to ze je na ceste zadokolka...
tak za pvé nejprve si přečti co píšu (nikde nepíšu o 7afe a 200koních, píšu o dvoulitrech a 200 koních), za druhé ano, EVO v nejlevnější verzi stojí 550tis. Jestli chceš důkaz mám k dispozici ti brožuru s cenama včetně popisu všech tří verzí které existují... a za třetí z Toyot nedělám vůbec kdo ví co (přečti si můj komentář k tomu slavnému konceptu se kterým se teď Toyota vyprsila) a garantuju ti že moje další auto Toyota nebude. To ale neznamená, že si neumím udělat vlastní názor na základě jasných podkladů místo debilního plkání jak jsou ostatní strašný...

miluju jak kazdej zacne vzdycky slovickarit...
psal jsi ze 1.8 160koni.tvoje 1.8 v serii = 115 koni
ne NOVE EVO U NAS NESTOJI 550tis! nebavme se o USA ale o ČR...
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: začínám šilhat...a co ty?

Příspěvek od Petr »

micron píše:tak teda vážení Japonci s celicou 8GEN máte dost drsnýho soka... začínám dooost šilhat...a neni to vínem ani pivem :twisted:
http://www.hyundai.cz/modely/coupe_nove-exterier.php
http://www.hyundai.cz/modely/coupe_nove-galerie.php
+ tipcars...betta snaps

10/10 design...světla jako hlavně... bok kapku mustang...zadnice jako RX8 good copy... pohon na přední ohon good... interier jako celica... lovalova. Korejcové--- vy jste hustýýý!!! konečně to vypadá prostě delikátně!!! vivid+indigo especially.

a co ty na to?
nevím jak vy ale ted to testovali v autosalonu na primě je to tyden nebo 2 zpět sepsuli podvozek a motor a chválili vzhled tak to s nima souhlasím ale celica je o level výše!!!!i když proti tomuhle je starší
warrior
Manager Týmu

Příspěvek od warrior »

EVO v nejlevnější verzi stojí 550tis. :?: :o tak to bych tedy chtel videt,urcite to nebude EVO 9.Bavime se vubec o Mitshubishi?
celica 1,6
Malpaso
Manager Týmu

Příspěvek od Malpaso »

greddy píše:
Malpaso píše:
greddy píše: Nove evo nestoji 550 tis tak mysli nez neco takovyho napises.

miluju jak kazdej zacne vzdycky slovickarit...
psal jsi ze 1.8 160koni.tvoje 1.8 v serii = 115 koni
ne NOVE EVO U NAS NESTOJI 550tis! nebavme se o USA ale o ČR...
miluju jak kazdej zacne vzdycky slovickarit... a navíc si ani na podruhé nepřešte co jsem napsal. Já jsem psal o svém autě????? Kolik má obsah esko 7gen celica? A kolik má koníku? Je ti už jasné 1.8 a 160? (což mě napadá není to náhodou dokonce 180? 7gen. není tak uplně můj šálek)

EVO X STOJÍ 550-850tis a to v Japonsku (mám 20ti stránkovou brožuru s komplet specifikacema a ceníkem) . Tady se pokud vím vůbec neprodává (a jestli vůbec někdy... třeba za rok bude, bude tak nejořezanější verze a bude předražená až hanba), takže bavme se o zemích kde ho vůbec koupíš a kde byla vůbec stanovena cena...

P.S.:nevadí mi názor druhého, vadí mi když se někdo naváží do toho mémo hloupýma poznámkama a ještě mi cpe něco co jsem neřekl!
Malpaso
Manager Týmu

Příspěvek od Malpaso »

warrior píše:EVO v nejlevnější verzi stojí 550tis. :?: :o tak to bych tedy chtel videt,urcite to nebude EVO 9.Bavime se vubec o Mitshubishi?
bavíme se o EVO X a o značce Mitshubishi. Tady je scan brožury s ceníkem. Můžeme akorát tak plakat (nebo bejt nasrany) že nejsme v Japonsku.

Obrázek
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

a jéje.. sem zase jednou napsal něco co sem neměl :lol: tu opravdu každej mýcháte věci tak jaxe vám hodí :) ale nemínim se do toho mýchat :)

btw greddy s tim náhonem na zadek, že je lepší a i na zimu myslíš vážně?:) možná je lepší pro hodně dobrýho řidiče, a to ještě spíš na rychlou jízdu, ale předohrab je tzv blbuvzdornej, posaď normálního řidiče třeba do M3 a třeba Integry ať projedou okresku nejrychlejc jak jen můžou(bez stabilizace atd..) uvidíme kterej z nich to první omotá o strom a v zimě už vůbec, pokud nemáš moderní zadohrab se všim tim ABCDE pod palubovkou tak by ses do kopců moc nechytal, za předpokladu že nemáš Porsche :)
ale zadohrab je prostě zábavnější, teda když to snim člověk umí...
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
lizzard
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lizzard »

chtěl bych vidět greddyho jak by si v zimě počínal s mojí sierrou dyš si myslí že je to lepší na zimu ... zadohrab je v zimě lepší tak na vyblbnutí to pak jo ale dyš potřebuješ rychle odbočit do křižovatky aby si se tam vůbec vešel nesmí tam bejt nikde žádný auto :lol: s tim jesi vyjede FWD nebo RWD víc ve sněhu dokazuje pokus automobilky audi že je to zhruba na stejno . . . ale třeba máš ESP a ABS v noze to pak jo protože s tak vybavenym autem ti je jedno kde to má náhon...

jináč ta korejka tady prezentovaná se mi fakt líbíjesi ten motor bude jako v předchozích generacích tak potěž pánbůh... měl sem možnost proje se se 4 generacena hyunday coupe a taky s ejdnou 5.gen čeldou 1.6 sti která by se jim buď furt držela v zrcátkách nebo by je předjela... design korejek se mi líbí už od Scoupe a ještě ten motor 2.7 neměla ho náhodou už předchozí generace? já bych řek že jo nebo tom byl 2.5 teď nevim přesně ale to už je jiná káva výkon není vždy vše já měl třeba u sierry "jen" 55kw v 1.8 ale jezdila jako drak...
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/

Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

po tom co jsem pred hodne lety jel v " hujdaji " accentu z roku 96 , uz nikdy nechci hujdaj videt, i kdyz vim ze se mnohem zlepsily , ten zazitek uz mi nikdy nedovoli abych si hujdaj zapsal do pameti v lepsim svetle :?

edit: kdyz uz coupe, tak si drazsi ale mnohem lepsi hondu accord coupe :)

2,4 litru a 149kW

Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) Pavo.B. dne sob 03.11.2007, 15:19, celkem upraveno 2 x.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Neri
Navigátor

Příspěvek od Neri »

Hmm zajímavé postřehy,přesto by jsem raději Celicu, ale musim uznat,že ten design je fakt povedený.Vyjmenujte mi značky, které vyrábí takový kupé s touto cenou +- 500tis. - 1mil.Kč,-. Jak jsem tady již říkal několikrát pro nás fandy do těchto vozů toho na výběr dnes moc není a to je myslim veliká škoda. :(
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Hyundai jsem nikdy nemusel.I když design je pěkný,tak je to pořát Hyundai a tím u mně nemá šanci. :|
A u automobilek všeobecně mi nějak schází mrkačky.Nechápu proč s tím sekli. :(
Naposledy upravil(a) Tonda dne sob 03.11.2007, 18:55, celkem upraveno 1 x.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

bla bla

Příspěvek od micron »

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

100 lidí = 100 nazorů :wink: ja jsem na ty hranaty auta - ( tohle fakt žeru: http://www.novinky.cz/auto/frankfurt07/ ... 2sgn9.html )
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

Kdyz sme u tech novinek, nema prosim nekdo info, jak pokracujou pripravy na modelu FT-HS? Bude mit nakonec oznaceni "Supra"? :D

Obrázek

A Celicu by mohli taky udelat 8)

Obrázek

a MR2ku taky :P

Obrázek
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
Odpovědět

Zpět na „Celica“