E9 - mizí olej a brzdová kapalina...

vše ohledně modelové řady Corolla
medved.design
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Výměna

Příspěvek od medved.design »

No drahý to asi nebude, ale bohužel nemám ani korunu, už takhle jsem dost nasipal do auta, ještě mám dluh 3000 za muziku :D, ten tlumič by to taky mohl bejt, vložky tam nemam, jsou komplet, kde by mi to zjistili co to může být, za málo peněz? no mrknu na to až budu mít čas
Toyota Corolla 1.3i 5dv hatchback r.v.92 55kw
http://www.medved-design.wz.cz/wordpress
enikybeniky
Řidič

Příspěvek od enikybeniky »

Tákže, jak jsem slíbil, tak jdu referovat... Takže co se týče tý brzdovky, tak jsem měl z prdele kliku, že jsem vůbec živej, protože to byly brutálně prohnilý zadní brzdový trubky - obě.
Corolla má pod brzdovýma trubkama takový jako obložení a tam zůstává např. bahno = vlhko, proto to prorezlo. Tak už jsme to tam nedávali...

A co se týče toho oleje, tak tady měl někdo pravdu, že mi olej chčije z převodovky, tak teď čekám, až se z Toyoty objedná simerink.
Tákže asi bude motorovej olej asi opravdu žrát, zatím to nechám plavat, litr oleje za 130 Kč mně jednou za čas nezabije. Na jaře před výměnou oleje nechám udělat výplach a pak asi půjdou na řadu simerinky a to by mělo prej zabrat. Zatím jsem si po dolití oleje nevšiml nějakýho úbytku, tak uvidíme, ale samo se to asi nespravilo...
již ex - Toyota Corolla E9 1.3i hatchback, r.v. 89, podívá se holka až do Angoly.... :(
Peugeot 406 sedan, 1.8 16V, r.v. 96, 81 kW, 110 HP
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

enikybeniky píše:Tákže, jak jsem slíbil, tak jdu referovat... Takže co se týče tý brzdovky, tak jsem měl z prdele kliku, že jsem vůbec živej, protože to byly brutálně prohnilý zadní brzdový trubky - obě.
Corolla má pod brzdovýma trubkama takový jako obložení a tam zůstává např. bahno = vlhko, proto to prorezlo. Tak už jsme to tam nedávali...

A co se týče toho oleje, tak tady měl někdo pravdu, že mi olej chčije z převodovky, tak teď čekám, až se z Toyoty objedná simerink.
Tákže asi bude motorovej olej asi opravdu žrát, zatím to nechám plavat, litr oleje za 130 Kč mně jednou za čas nezabije. Na jaře před výměnou oleje nechám udělat výplach a pak asi půjdou na řadu simerinky a to by mělo prej zabrat. Zatím jsem si po dolití oleje nevšiml nějakýho úbytku, tak uvidíme, ale samo se to asi nespravilo...
pokud bys mel zájem mohu dodat stáčenej magnatec 10w40 za cca 100kč/litr..
Topgan
Člen Týmu

Příspěvek od Topgan »

To klepání při rozjezdu může dělat stabilizátor nebo jako mě silentblok na rameni nápravy-je to hned pod podlahou a je to dost cejtit.
medved.design
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Topgan píše:To klepání při rozjezdu může dělat stabilizátor nebo jako mě silentblok na rameni nápravy-je to hned pod podlahou a je to dost cejtit.
jak poznám že je špatnej, nezdál se mi že by byl nějak vymačkanej
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

medved.design píše:jak poznám že je špatnej, nezdál se mi že by byl nějak vymačkanej
Pokud to jde, tak jej vytlačíš pajcrem na jednu stranu a pak na druhou. SB se vždy musí vrátit na stejné-původní místo. Pokud ne, je na výměnu.
Obrázek
medved.design
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

ombre píše:
medved.design píše:jak poznám že je špatnej, nezdál se mi že by byl nějak vymačkanej
Pokud to jde, tak jej vytlačíš pajcrem na jednu stranu a pak na druhou. SB se vždy musí vrátit na stejné-původní místo. Pokud ne, je na výměnu.
To mi přijde vražedný, kolik můžou stát nový?
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Corolla“