Celica = sportovni vuz = Shell natural 95 a nebo Shell VPower racing
myslim si,ze je kvalitni a kdyz tam dam racing,tak je to moc dobre znat,ze to ma vetsi silu.
Aj V-Power95 (nie racing) je vychyteny benzin, chutil aj nasej Lade s 1.2 motorom - auto malo lepsiu akceleraciu a dokonca aj nizsiu spotrebu.
drgi
Mas pravdu i ten staci aby byl znat rozdil.Ja tankuju u shellky porad,dokonce i sluzebni mam natolik rad,ze je tankuju u shellky.Proste kvalita benzinu je podle mne u shellu znat a cenovy rozdil moc vysoky neni.
tak jsem volal kamosovy a ten mi rikal ze kazda je jina kdyz je vymenis tak to nepojede a bude to chcipat pri je lepsi nez sezenes novou tu starou tam nechat .On to neudelal a chcipalo to i za jizdy proste otacky najednou spadly a to treba zrovna predjizdel coz byl pruser .Jinac ty sondy jse daji docela dobre sehnat .cca 3500
Nevím jestli jsme si rozumněli já mám jen jednu sondu ta je ve svodech a ze stejnýho auta skoro stejnej rok mám druhou ale on ji měn ne ve svodech ale až na potrubí tak si myslím že by mohli být stejný ale nejsu si jistej.
Tak jsem mu volal a u Audi rv:94 prechodovy model to je pry jedno ta sonda ma cislo pokavad jse schodujou tak to tam dej ale museji byt stejny jak cisla tak pismena v katalogu od wv na b3 passatu jsou taky dav typy umisteni. u
No radši se na to vyseru kdoví jestli ta druhá je dobrá a rozhodně nechci nijak provokovat jednotku. I když provokace typu přečipování na silnější verzi by nebylo od věci! V praze stojí krásná supra za 135000 s 270 kobylkama to by se mi móóóc líbilo!
co mas za problem? hod tam tu lambdu a odmeraj ci ide spravne. Ked bude zla tak to RJ prezije neboj. Na lambde sa meria napetie. neviem sice hodnoty ale niekde v servisnej prirucke to najdes. druha vec je ze to mozes zmerat cez chybove hlasky v celice.
Celica2.0GTI píše:No radši se na to vyseru kdoví jestli ta druhá je dobrá a rozhodně nechci nijak provokovat jednotku. I když provokace typu přečipování na silnější verzi by nebylo od věci! V praze stojí krásná supra za 135000 s 270 kobylkama to by se mi móóóc líbilo!
v diagnostickom konektore co ej v pri motore ako ja na vodicovej strane veza tlmica prepojis T alebo TE1 a E1. potom vlezes do kabiny a otocis klucom-nestartujes, len to das do polohy ON. potom ti bude na palubovke blikat svetielko a podla poctu bliknuti uvidis co tomu je. ked je vsetko v pohode tak to blika rovnomerne 5 krat za sebou. inac to bude blikat chybove kody ktore si zapisuj vo forme morzeovky. blik medzera blik medzera blik medzera dlha napriklad chybovy kod 13 by bol blik medzera dlha blik medzera blik medzera blik medzera . potom sa tie kody opakuju dookola. treba zapisovat. niektore novsie motory su v pohde ak blikaju rovnomerne vela krat. napriklad 8 krat. lambdu odmeras ked pripojis na +B a HT na konektore lambdy Ohmmeter. Ked mas pri 20 stupnoch odpor iny ako 5.1-6.3 kilo ohmu tak mas senzor na hovno..aspon podla tej prirucky. A ze treba dat pozor na tie konektory aby si neposral lambdu.
Celica2.0GTI píše:No jenže příručku nemám takže hodnoty napětí neznám a ani nevím co znamenají chybový hlášení a jak se to hlášení vůbec projevuje!!