AUTOTYP Praha s.r.o.
Do toho servisu už nikdy
Při předání vozu do servisu jsem sice několikrát zopakovala, že si pro vůz přijedu v předem určený den ráno.
Když jsem jim den před převzetím volala, zda-li je všechno OK a mohu zítra ráno přijet, nahlásili mi, že auto bude hotové až v 15:00.
Požádala jsem o vysvětlení přijímacího technika. Přijímací technik na mě křičel, že jsem jim nic takového neřekla, že to bude hotové až odpoledne a hotovo. Pak mi ještě nezapomněl říct, že si kvůli mě nebudou pořizovat diktafony a odposlouchávací zařízení na telefon.
Jejich přístup byl velmi neprofesionální a musím přiznat, že jsem od autorizovaného servisu takové chování nečekala.
Když jsem jim den před převzetím volala, zda-li je všechno OK a mohu zítra ráno přijet, nahlásili mi, že auto bude hotové až v 15:00.
Požádala jsem o vysvětlení přijímacího technika. Přijímací technik na mě křičel, že jsem jim nic takového neřekla, že to bude hotové až odpoledne a hotovo. Pak mi ještě nezapomněl říct, že si kvůli mě nebudou pořizovat diktafony a odposlouchávací zařízení na telefon.
Jejich přístup byl velmi neprofesionální a musím přiznat, že jsem od autorizovaného servisu takové chování nečekala.
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Do toho servisu už nikdy
no po zkušenstech s eznačkovými servisi ti řeknu že jich stakovýmhlepřístupem je 90% gratuluju lidem co najdou servis ve kterém jsou spokojení a chovají s ek nim dobře i když přivezou 5let starej "veteránskej střep" ...mishka píše:Při předání vozu do servisu jsem sice několikrát zopakovala, že si pro vůz přijedu v předem určený den ráno.
- dr.knedlo
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Do toho servisu už nikdy
Ja nemel problem Trendcar Olomouc.. a to mam auto z roku 1991, vyborni lidi.....Idaho píše:no po zkušenstech s eznačkovými servisi ti řeknu že jich stakovýmhlepřístupem je 90% gratuluju lidem co najdou servis ve kterém jsou spokojení a chovají s ek nim dobře i když přivezou 5let starej "veteránskej střep" ...mishka píše:Při předání vozu do servisu jsem sice několikrát zopakovala, že si pro vůz přijedu v předem určený den ráno.
Corolla E12 1,6 16V 3ZZ-FE 81Kw 2002
Corolla E10 1,6 16V 4A-FE 84Kw 1996
Corolla E9 1,3 12V 2E-E 55Kw 1989 - RIP 2019
Corolla E9 1,6 16V 4A-FE 77kw 1990 - RIP 2019
Corolla E10 1,6 16V 4A-FE 84Kw 1996
Corolla E9 1,3 12V 2E-E 55Kw 1989 - RIP 2019
Corolla E9 1,6 16V 4A-FE 77kw 1990 - RIP 2019
- Jiří Pánek
- Navigátor
STK+Emise v AUTOTYPU
Kontrola před STK+provedení STK a emisí jako kompletní služba vyjde na 2500,- vč.DPH
- Vaclav Kopecky
- Navigátor
Další osud tohoto servisu
Dostal jsem informaci, že společnost AUTOTYP Praha s.r.o. ukončila svoji obchodní činnost k 21.12.2007 na středisku Kolbenova. Dotýká se to také servisu vozů zn.Toyota?
- Vaclav Kopecky
- Navigátor
Kam jinam?
Poradí někdo s náhradou za AUTOTYP, jaké jsou zkušenosti s novým servisem Emil Frey na Černým Mostě?