AUTOTYP Praha s.r.o.

využíváte je? Jaké máte zkušenosti?
Pety
Člen Týmu

Příspěvek od Pety »

Mam dotaz ta nabídka servisu pořád platí ??? blíží se mi servisní prohlídka tak zkoumám kam to mam dát. :?:
Komanche

Příspěvek od Komanche »

ano, plati.
mishka
Člen Týmu

Do toho servisu už nikdy

Příspěvek od mishka »

Při předání vozu do servisu jsem sice několikrát zopakovala, že si pro vůz přijedu v předem určený den ráno.
Když jsem jim den před převzetím volala, zda-li je všechno OK a mohu zítra ráno přijet, nahlásili mi, že auto bude hotové až v 15:00.
Požádala jsem o vysvětlení přijímacího technika. Přijímací technik na mě křičel, že jsem jim nic takového neřekla, že to bude hotové až odpoledne a hotovo. Pak mi ještě nezapomněl říct, že si kvůli mě nebudou pořizovat diktafony a odposlouchávací zařízení na telefon.
Jejich přístup byl velmi neprofesionální a musím přiznat, že jsem od autorizovaného servisu takové chování nečekala.
Pepa
Manager Týmu

Oprava

Příspěvek od Pepa »

...............,ale o který servis se jedná jsem nepochopil...... :?:Je to snad Autotyp ?
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Do toho servisu už nikdy

Příspěvek od Idaho »

mishka píše:Při předání vozu do servisu jsem sice několikrát zopakovala, že si pro vůz přijedu v předem určený den ráno.
Když jsem jim den před převzetím volala, zda-li je všechno OK a mohu zítra ráno přijet, nahlásili mi, že auto bude hotové až v 15:00.
Požádala jsem o vysvětlení přijímacího technika. Přijímací technik na mě křičel, že jsem jim nic takového neřekla, že to bude hotové až odpoledne a hotovo. Pak mi ještě nezapomněl říct, že si kvůli mě nebudou pořizovat diktafony a odposlouchávací zařízení na telefon.
Jejich přístup byl velmi neprofesionální a musím přiznat, že jsem od autorizovaného servisu takové chování nečekala.
no po zkušenstech s eznačkovými servisi ti řeknu že jich stakovýmhlepřístupem je 90% gratuluju lidem co najdou servis ve kterém jsou spokojení a chovají s ek nim dobře i když přivezou 5let starej "veteránskej střep" ... :mad:
dr.knedlo
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Do toho servisu už nikdy

Příspěvek od dr.knedlo »

Idaho píše:
mishka píše:Při předání vozu do servisu jsem sice několikrát zopakovala, že si pro vůz přijedu v předem určený den ráno.
no po zkušenstech s eznačkovými servisi ti řeknu že jich stakovýmhlepřístupem je 90% gratuluju lidem co najdou servis ve kterém jsou spokojení a chovají s ek nim dobře i když přivezou 5let starej "veteránskej střep" ... :mad:
Ja nemel problem Trendcar Olomouc.. a to mam auto z roku 1991, vyborni lidi.....
Corolla E12 1,6 16V 3ZZ-FE 81Kw 2002
Corolla E10 1,6 16V 4A-FE 84Kw 1996
Corolla E9 1,3 12V 2E-E 55Kw 1989 - RIP 2019
Corolla E9 1,6 16V 4A-FE 77kw 1990 - RIP 2019
izumi
Člen Týmu

Příspěvek od izumi »

Tušíte někdo, kolik chtějí v AutoTypu za STK+emise?
Jiří Pánek
Navigátor

STK+Emise v AUTOTYPU

Příspěvek od Jiří Pánek »

Kontrola před STK+provedení STK a emisí jako kompletní služba vyjde na 2500,- vč.DPH
Vaclav Kopecky
Navigátor

Další osud tohoto servisu

Příspěvek od Vaclav Kopecky »

Dostal jsem informaci, že společnost AUTOTYP Praha s.r.o. ukončila svoji obchodní činnost k 21.12.2007 na středisku Kolbenova. Dotýká se to také servisu vozů zn.Toyota?
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Stačí klepnout na reklamu dole a víš to hned.....
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
ToyotaMan
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ToyotaMan »

Je mně to líto pánové ale je to tak. Skončil jak FIAT tak i TOYOTA.
ToyotaMan
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ToyotaMan »

Ještě bych doplnil. Samozřejmě že servis tam zůstal. Koupil to Dojáček. Zatím tam provozuje pouze FIAT. Autorizaci na TOYOTu nedostal a pevně doufám že ani nedostane. Jeho nekvalitní servis a přístup k zákazníkům již dosti poškodil značku FIAT a bylo by škoda kdyby začal poškozovat ještě TOYOTu.
Vaclav Kopecky
Navigátor

Kam jinam?

Příspěvek od Vaclav Kopecky »

Poradí někdo s náhradou za AUTOTYP, jaké jsou zkušenosti s novým servisem Emil Frey na Černým Mostě?
olstrane
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olstrane »

Tsusho Modřany jezdim tam a jsem spokojen a ceny dílu o trochu nižší než u konkurence, ale nekupoval jsem všechno tak je to na 60% ověřený.
Toyota Avensis Terra 2.0 VVT-i ´01
Land Cruiser FJ 40 na mě čeká v USA

ex-Toyota Corolla E10 4E-FE ´95
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Značkové servisy Toyota“