¨greddy píše:tak na 90% je to tlumic.je to nejvic znat kdyz vjedu do diry..a kdyz sem klepal s cely kolem tak se to ozyvalo..takze novy tlumice s pruzinama za 15tis..to je teda vazne bomba
a kdes na tu cenu přišel??
to Idaho: chtel jsem Ti psat abys mi napsal ceny tlumicu a pruzin, tak to hod kdyztak sem pro vsechny, kdyztak vic od ruznych firem aby byl prehledIdaho píše:¨greddy píše:tak na 90% je to tlumic.je to nejvic znat kdyz vjedu do diry..a kdyz sem klepal s cely kolem tak se to ozyvalo..takze novy tlumice s pruzinama za 15tis..to je teda vazne bomba
a kdes na tu cenu přišel??
Tož vyměnim a uvidimPavo.B. píše:brachovi to na Celde bouchalo jako kdyz by vam nekdo bouchal gumovou palici do kufru - byly to ty silentbloky
Nedávno jsem to měl na kanále, abych se moh podivat a zahejbat si s tim a jsou to fakt oni! Uz je mam objednany a az prijdou, hned je vymenim! Snad to prestanePavo.B. píše:brachovi to na Celde bouchalo jako kdyz by vam nekdo bouchal gumovou palici do kufru - byly to ty silentbloky
jenže tobě to tluče vepředu tudíž to sváděj na co cgceš stejně ti upadne kolomartin.matess píše:jj taky mi to na celde vyklepava a toz taky to svadim na silentbloky