folie na sklo

vše ohledně modelové řady Celica
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Znam, tento zpusob, ale je to zdlohave a cenove to vyjde podstatne draz... Taky jsem o tom uvazoval....
Celica 1,6STi
Obrázek
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

ToyoCarE píše:inak lepsie ako folie je dat skla pokovit,,, neviem ci aj cesky jazyk pozna tento vyraz,,ale skla sa ponoria do nejakej gebuziny,, a na to uz netreba nijaku karticku ani atest,, nezodere sa to,, je to trvacnejsie
mrkněte sem.Tady se o pokovení bavilo.A sundat to pokovení jde. http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=4734
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

ide o to,, ze mam na aute folie,, a na par miestach je to poskodene,,, staci ak je v kufri nieco vacsie,,a opre sa to o sklo,,, ked to pokovis,, tak je to kvalitnejsie,,, je to o nieco drahsie,, ale kvalitou sa to nevyrovna
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

ToyoCarE píše:ide o to,, ze mam na aute folie,, a na par miestach je to poskodene,,, staci ak je v kufri nieco vacsie,,a opre sa to o sklo,,, ked to pokovis,, tak je to kvalitnejsie,,, je to o nieco drahsie,, ale kvalitou sa to nevyrovna
Tk to máš na 100 procent pravdu.Taky by jsem chtěl pokovit jenže mám starou káru a vysklít skla znamená nutnost koupit veškerá těsnění nová.Jssou už určitě steřelá a rozpadnou se v ruce,takže pokovení u mě nebude.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

ja zas slysel od lidi kteri se timto zivi, ze jsou lepsi folie... navic jsou "bezpecnejsi" nez pokoveni... je to tak, ale na folie mit atest musis, kdezto na pokoveni ne..
skrz folie je videt, ale pres pokovene okna nevidis, a presto nemusis mit atest, to je zahada, co rikate? :D:D
vic se mi libi folie nez pokoveni...
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Jak bylo nastineno, da se treba spatne zadni sklo a prejede se blbe pres koleje a jakmile auto trosku zapracuje, tak okno lehce napraskne, potom se prasklina uz jen zvetsuje.. A kupovat nove sklo a pokoveni, neni dobre... Ale jinak souhlasim, ze pokoveni je lepsi na odolnost
Celica 1,6STi
Obrázek
Martin Max
Člen Týmu

Příspěvek od Martin Max »

Tak pánové měl jsem oboje. Teda pokovení na Audině a folie mám teď na Celice. Pokovení stálo za hovno. Časem flekatělo a když mě vybrali káru tak ti nikdo neudělá stejný odstín a pak to vypadá hnusně. Každá sada se musí dělat najednou. Pak už to netrefí. Folie mám už 5 let a až na pár škrábanečků na zadním okně jsou 100%. A když se něco stane tak ji přelepím a hotovo. S atestem je problém. Musí být pod fólií a dají ho jen na zadní okna. Přední nejsou schválená. Já mám teda i předky a zatím s policajtama v pohodě. I na hranicích s Rakouskem je projistotu vždycky stáhnu.
Dubac260
Navigátor

Příspěvek od Dubac260 »

Na co atesty? Sak v cechach to mnet nemusite alebu uz jo? Lebo sem se tady na fore pred mesiacom ptal a ze nemusim. ja ich nemam a zatat mi nic polisi nerikali a to jezdim dost aj cez hranice.
ex. Celica 2.0 GTI, 5.gen, r.v. 90
setrim na Celicu 5.gen GT-Four
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Dubac260 píše:Na co atesty? Sak v cechach to mnet nemusite alebu uz jo? Lebo sem se tady na fore pred mesiacom ptal a ze nemusim. ja ich nemam a zatat mi nic polisi nerikali a to jezdim dost aj cez hranice.
možná ti zatim nic neřikali ale když jim rupne v kouly tak budeš klidně sundavat fólii rovnou před nima:) a na STK si myslim že si toho všimnou velice rychle, nebo tam můžeš dojet se staženejma okýnkama:)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Dubac260
Navigátor

Příspěvek od Dubac260 »

no pisali mi ze na zadne okna atest nepotrebuju iba na predne.
ex. Celica 2.0 GTI, 5.gen, r.v. 90
setrim na Celicu 5.gen GT-Four
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

na přední okno by si upřímě dal folii jen blázen, jinak na zadních okýnkých můřeš mít co chceš, klidně je stříknout na černo, ale předních okýnka a oknoně musí bejt fólie s atestem, nejsem si jsitej ale mám za to že ty fólie nesmí ani překročit určitou "hodnotu" zatmavení, policie ty boční okna docela toleruje, ale na technický už bych to tak slavně neviděl
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
DrGis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGis »

přední boční okna mohou být zatmavena na max 30%, tzn. 70% světla musí projít
větší zatmavení je hlavně na problémy při STK
TOYOTA CELICA ST205
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Ono hlavne, kdyz se zatmavi zadni okna + na 30%ty bocni predni, tak ztmavne cely interier a zda se, ze je tmavenei to pedni okno, ale neni.. Ja o foliich uvazuji...
Celica 1,6STi
Obrázek
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Sehnal jsm cislo na toho typka, kterej mi bude delat zatmaveni foliema, cena na celicu 5.gen vcetne atestu (pod okno a prukaz) vyjde na 2500-3000,-kc.. Dalle tady nekdo potreboval atesty, takzee mi napiste sz a ja vam poslu tel.c. a domluvte se s nim.. :wink:
Celica 1,6STi
Obrázek
Dark
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark »

mozu bit folie aj na prednich bocnich sklach ???????? myslim legalne
. . . celica 1,6 16v 4A-FE 77kW/105k 1992 . . .
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“