folie na sklo
mrkněte sem.Tady se o pokovení bavilo.A sundat to pokovení jde. http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=4734ToyoCarE píše:inak lepsie ako folie je dat skla pokovit,,, neviem ci aj cesky jazyk pozna tento vyraz,,ale skla sa ponoria do nejakej gebuziny,, a na to uz netreba nijaku karticku ani atest,, nezodere sa to,, je to trvacnejsie
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Tk to máš na 100 procent pravdu.Taky by jsem chtěl pokovit jenže mám starou káru a vysklít skla znamená nutnost koupit veškerá těsnění nová.Jssou už určitě steřelá a rozpadnou se v ruce,takže pokovení u mě nebude.ToyoCarE píše:ide o to,, ze mam na aute folie,, a na par miestach je to poskodene,,, staci ak je v kufri nieco vacsie,,a opre sa to o sklo,,, ked to pokovis,, tak je to kvalitnejsie,,, je to o nieco drahsie,, ale kvalitou sa to nevyrovna
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ja zas slysel od lidi kteri se timto zivi, ze jsou lepsi folie... navic jsou "bezpecnejsi" nez pokoveni... je to tak, ale na folie mit atest musis, kdezto na pokoveni ne..
skrz folie je videt, ale pres pokovene okna nevidis, a presto nemusis mit atest, to je zahada, co rikate?
:D
vic se mi libi folie nez pokoveni...
skrz folie je videt, ale pres pokovene okna nevidis, a presto nemusis mit atest, to je zahada, co rikate?

vic se mi libi folie nez pokoveni...
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- Martin Max
- Člen Týmu
Tak pánové měl jsem oboje. Teda pokovení na Audině a folie mám teď na Celice. Pokovení stálo za hovno. Časem flekatělo a když mě vybrali káru tak ti nikdo neudělá stejný odstín a pak to vypadá hnusně. Každá sada se musí dělat najednou. Pak už to netrefí. Folie mám už 5 let a až na pár škrábanečků na zadním okně jsou 100%. A když se něco stane tak ji přelepím a hotovo. S atestem je problém. Musí být pod fólií a dají ho jen na zadní okna. Přední nejsou schválená. Já mám teda i předky a zatím s policajtama v pohodě. I na hranicích s Rakouskem je projistotu vždycky stáhnu.
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
možná ti zatim nic neřikali ale když jim rupne v kouly tak budeš klidně sundavat fólii rovnou před nima:) a na STK si myslim že si toho všimnou velice rychle, nebo tam můžeš dojet se staženejma okýnkama:)Dubac260 píše:Na co atesty? Sak v cechach to mnet nemusite alebu uz jo? Lebo sem se tady na fore pred mesiacom ptal a ze nemusim. ja ich nemam a zatat mi nic polisi nerikali a to jezdim dost aj cez hranice.

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
na přední okno by si upřímě dal folii jen blázen, jinak na zadních okýnkých můřeš mít co chceš, klidně je stříknout na černo, ale předních okýnka a oknoně musí bejt fólie s atestem, nejsem si jsitej ale mám za to že ty fólie nesmí ani překročit určitou "hodnotu" zatmavení, policie ty boční okna docela toleruje, ale na technický už bych to tak slavně neviděl

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)