Křídlo 6generace

vše ohledně modelové řady Celica
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

kridlo

Příspěvek od Kysi »

jj, taky me zajima, sel bych to toho s Nerim... :wink:
Neri píše:No a kolik by stálo od vás (pakfeiferu) to křídlo s tou brzdovkou :?:
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

neni to nic levnyho..je tam hlavne drahej dovoz...kdyby se objednalo vic kusu treba 5 tak by se vyplatilo pro ne dojet a bylo by to asi nejlevnejsi...

takhle pri objednavce jednoho kridla to vychazi na 11999,- pri dvou kridlech 18500,- pri trech 23999,-

pokud by se proste naslo vice vaznych zajemcu dalo by se to nejak domluvit....s idahem by jsme to nejak vyresili
Neri
Navigátor

Příspěvek od Neri »

:shock: Ty kráso to je teda palba.
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

greddy píše:neni to nic levnyho..je tam hlavne drahej dovoz...kdyby se objednalo vic kusu treba 5 tak by se vyplatilo pro ne dojet a bylo by to asi nejlevnejsi...

takhle pri objednavce jednoho kridla to vychazi na 11999,- pri dvou kridlech 18500,- pri trech 23999,-

pokud by se proste naslo vice vaznych zajemcu dalo by se to nejak domluvit....s idahem by jsme to nejak vyresili
Tak me to nedalo, a napsal jsem maila primo na Pakfeifer, jestli maji predstavu na kolik by podle nich to kridlo prislo...

muj mail:
Good morning,
I am interesting about "Rear spoiler with brake light" for "TOYOTA CELICA T20 1994up" - product number 044015111.

I am from Czech Republic (city Brno) and I would like to ask you, how will be this product sent to me (steps of way - by distributors or post office?) and how much it will cost finally (how much will price increase over 225.60 EUR)?

I you have idea, please sent to me your answer.

Thank you
Radim Kysučan, Brno

jejich odpoved:
Dear Radim!
Thank you for your inquiry!

The share shipping cost are 64,50!
Total 280,10

Hope we hear from you again!

Best Regards!

pakfeifer & team

Wallensteinstraße 61 - 63
A - 1200 W i e n
Tel: +431 330 38 42 Fax: +431 330 0786
www.pakfeifer.com info@pakfeifer.com

No mohli byt trosku sdilnejsi v detailech, jakym zpusobem by to dopravili, ale myslim ze pokud to bude opravdu z Vidne, tak by to drazsi byt nemelo [zalezi kdo vsechno se napakuje na vyrazu "share shipping" (shopping? nebo to vazne poslou lodi? :-) )] - teda celkove podle nich neco kolem 8000,- :wink:
Neri
Navigátor

Příspěvek od Neri »

Jestli je za 8, tak to rovnou objednej. Když budeme 2, tak by ještě mohli hodit nějakou slevu. :wink:
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Kridlo

Příspěvek od Kysi »

Neri píše:Jestli je za 8, tak to rovnou objednej. Když budeme 2, tak by ještě mohli hodit nějakou slevu. :wink:
Neri, mam pro tebe jeste jednu dobrou zpravu: v praci mam kolegu a ten mam kamose co jezdi do vidne pracovat, takze sme ho kontaktovali a je ochotny nam to dovezt primo z rakouska :-), takze bysme to mohli mit jeste za origo cenu :-)

Uz to mame domluvene a ten typek je objedna na sebe a vyzvedne je primo tam (uvidime jaka bude cekaci doba na to kridlo), akorat budu od tebe potrebovat ty penize, muzes mi je poslat na ucet do Sporitelny, jestli to pro tebe neni problem (a mas ve me duveru :-) )? Ja mu to pak rovnou zaplatim (mozna jeste prevod na Eura) a pak se domluvime na predani...
Takze pocitam 226Eur x 28(29?) = 6328 (6554), takze nejak tak, pak to kdyztak vyrovname podle toho jak to vyjde... kdyztak se mi ozvi na mobil 724 541 691 a ja ti reknu cislo uctu na ktere my ty penize muzes poslat (podle me je to nejjednodussi zpusob, nebo navrhni kdyztak neco jineho)
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

Kysi: shipping cost je vyraz, esi se nepletu, pro dodaci poplatky, tak si to neplet s lodi... ale z Vidne by to mohli poslat po Dunaji proti proudu, ne? :D:D
btw, je to sice trosku OT, ale nejsi ten spookeyho kamos? asi jo, ze? ;);)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

Celerak2.0Gti píše:Kysi: shipping cost je vyraz, esi se nepletu, pro dodaci poplatky, tak si to neplet s lodi... ale z Vidne by to mohli poslat po Dunaji proti proudu, ne? :D:D
btw, je to sice trosku OT, ale nejsi ten spookeyho kamos? asi jo, ze? ;);)
No mas pravdu jsem to ja :-)
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

Kysi píše: No mas pravdu jsem to ja :-)
no a ze su to ja, tak opet mimo tema,sorry.. stav se zas zitra i se spookeym, pokud uz je zpet z dovolene, ke hrbitovu vecer.. nebo aspon bez neho, na pokec na chvili ;)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

tentokrat uz mi to vyjde, takze stavim, tak po osme... :-)
Mungway
Člen Týmu

Křídlo.

Příspěvek od Mungway »

Zdravím, jak jste dopadly s křídlem, máte jej už doma, či na autě? Jak to na tom autě vypadá, máte-li ho. Taky sháním nějaký křídlo a chci s Atestem, nechci zbytečně problémy... Díky za info;-)
TOYOTA CELICA, to je autíčko:-)
Leon*cz
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Křídlo.

Příspěvek od Leon*cz »

Mungway píše:Zdravím, jak jste dopadly s křídlem, máte jej už doma, či na autě? Jak to na tom autě vypadá, máte-li ho. Taky sháním nějaký křídlo a chci s Atestem, nechci zbytečně problémy... Díky za info;-)
Mě by to taky zajímalo, sice jsem ted ve finanční tísni,ale do budoucna plánuji taky něco hodit te mojí kočce na zadek :-) :D
Obrázek
Celica 6.gen 1.8 [7A-FE] My life, My love, My destiny
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Křídlo.

Příspěvek od Kysi »

Mungway píše:Zdravím, jak jste dopadly s křídlem, máte jej už doma, či na autě? Jak to na tom autě vypadá, máte-li ho. Taky sháním nějaký křídlo a chci s Atestem, nechci zbytečně problémy... Díky za info;-)
No jeste ho nemam, mel by mi ho dovest jeden znamy od kolegy z prace, ktery jezdi pracovat do Vidne a primo ho objednaval v tom obchode, ale je na nej dlouha cekaci doba - ale zase bude za puvodni cenu :-)
Ma TUV atest a melo by byt ze sklolaminatu, takze pohoda...

Uz se nemuzu dockat az ho budu mit, ale zase ted nemam prachy na to, abych ho nechal nalakovat a pridelat :-( - mam na aute jeste skrably zadni blatnik a nejake mensi rezky na prazich a chci to udelat vsechno v cajku...
Mungway
Člen Týmu

Křídlo

Příspěvek od Mungway »

Čau lidi, je možnost sehnat křídlo na Celdu s Atestem. Kdo by měl zájem at mi napíše SZ nebo at písne tady. Jedná se o křídlo na Toyotu Supra - foto přidám. Je možnost vyrobit jej na Celicu i s Atestem, ale je potřeba víc lidí, kdyby nás bylo 10 tak by to mohlo být mezi 3500 - 4000 za kus, což si myslím, že je moooc pěkná cena. Tak pokud máte někdo zájem, napište a zkusíme to z realizovat. Věřím že by nebyl problém i s brzdovým světlem, ale to by se muselo vyzkoušet. Ted chci jen teoreticky vědět kolik lidí by do toho šlo. Abych tam nejezdil zbytečně na změření... Tohle je kousek textu z odpovědi na dotaz.

---V každém případě je potřeba nejdříve přiject, přiložíme a uvidíme zda
výhledovost je dostatečná. Pak si troufnu i na Atest, který trvá nejméně 3
měsíce..---

Takže pište hlašte se, případně dávejte typy na jiná křídla, která by Celde slušela. (mám 6.gen, ale na 5.gen by se taky mohlo dopsovat, snad už ho tu někdo i má na pátý)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
TOYOTA CELICA, to je autíčko:-)
Leon*cz
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leon*cz »

To křídlo je moc hezký,ale na můj vkus je moc vysoké,ale snad bych to nějak překousl..Jestli bude dostatek lidí, tak bych do toho možná i šel, teda jestli se nenajde něco jiného, co by se mi líbilo:wink:
Obrázek
Celica 6.gen 1.8 [7A-FE] My life, My love, My destiny
Odpovědět

Zpět na „Celica“