ja uz to sice psala na SK foru, ale udelam radost i vam tady, pocitala jsem spotrebu jakou jsem mela cestou na sraz a ze srazu, proste komplet vikend, Esab vi jak jsme jeli, .............. samozrejme slusne najelo se asi 850 km a ja nabrala cca 55 litru Shell V-Power jedine, tudiz moje spotreba je 6,5
Leňulka píše:ja uz to sice psala na SK foru, ale udelam radost i vam tady, pocitala jsem spotrebu jakou jsem mela cestou na sraz a ze srazu, proste komplet vikend, Esab vi jak jsme jeli, .............. samozrejme slusne najelo se asi 850 km a ja nabrala cca 55 litru Shell V-Power jedine, tudiz moje spotreba je 6,5
no ségra to si snad děláš řiď... takovou spotřebu dokážu udělat když si budu za volantem hodně odříkat.. ale v tom tvym závoďíku.. no teda, koukám:)
Tak to ani Leňulka nepiš to se budu stydět, to abych si dal amputovat nohy ať nepřidávám.Ale já jsem spokojenej tahleta spotřeba co mám mi plně vyhovuje .Doky
Tak ja taky nejezdim zrovna 50 kdyz neni policejni akce, navic ze srazu se spechalo pac bylo zdrzeni s tim mym defektem, takze nebyl cas davat petku, jen se to honilo na ctverku, co to slo, jenze sama dedinka, takze styl jizdy brzda plyn
Ahoj, tak tě vítám mezi námi. Taky mám Celicu 2.0GT, ale baští mi po městě 12 a na dálku - dálnice asi 7,5, ale za to si vezme na 1500km 1 litr oleje.Když to tady čtu tak si říkám že mám super spotřebu a já pořád přemýšlel co kde udělat abych tu spotřebu snížil, protože se mi to zdálo moc, chtěl jsem jí stáhnout na 10 - 11 po městě, ale vážně bych chtěl asi nemožný. Tak je to dvouliřík.Tak ted sem spokojenej, jen ten olej. Ale to se změní a hned dám nový svíčky co už čekaj ce skříni. Odkud jsi přesně? Pošli kdyžtak soukromou zprávu. By sme mohli dát někdy sraz, až budu mít tu mou v kupě. A ještě znám jednoho človíčka id tud s Celdou. Tak takovej místní srazík, by nebyl na škodu:-) někde jen tak zajet a pokecat o všem (o Celde) Tak ti jinak přeju at s ní si spokojenej a spotřeba at klesne.