Jinak tady je obrázek z manuálu:

a tady si můžeš stahnout celej uživatelskej manuál. Sice v němčině, ale kdyžtak je tam hodně obrázků

http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=3624
když sem tu sedačku vyndaval tak sem myslel že je to vyhřejvání ale BRunner mě uvedl na správnou cestu poznánímicron píše:cože... tak to čumim... elektrický křeslo v 4G? to je luxus what a??? proč to neni taky v 5G? bastardos...to je pro mě novinka... to má jako každá 4G?
a vis jiste ze to treba pro americkou verzi nebylo, treba jomicron píše:VIP křesíýlko?No my 5ky máme jen 2 kolečka... zlobivý japonci, zlobivý, sice mi to nevadí, ale fakt čumim a nestíhám
tak jak mi radila Leňulka tak sem lambdu prohodil a je to furt(další př. nastartuju vyjede v pohodě na 2000 a pak padá dolu a chcípne, jo a při zapnutym klíčku bez motoru svití obrázek motoru, předpokládam podle příruček Vámi nabízených mám jet do srvisu ale v čem by to mohlo být?reno84 píše:Ahoj,mám Celiku 2.0GTI JT1LST162 rok psaný 88 výkon 103kW.
Chtěl bych vědět kde se stala chyba.?
Nedrží volnoběh a skáče otáčkama nahoru dolu.Třeba když podržím plyn tak vyjede sama na 3tis otáček a pak skoro chcípne.(při vymáčklé spojce jí musim stále prošlapávat).Vyměnil sem pouzdro vzd.filtru + klapku.
Má cenu měnit i lambdu?Nebo bude problém úplně jinde?Díky
U prvních 4g zřejmě příplatková výbava, po faceliftu už pak asi u 2.0 standard.micron píše:cože... tak to čumim... elektrický křeslo v 4G? to je luxus what a??? proč to neni taky v 5G? bastardos...to je pro mě novinka... to má jako každá 4G?
toto uz se resilo vickrat a vetsinou to byla lambda, no pak je tu jeste vic moznosti, kabely, svicky, sani - nekde to taha falesny vzduch, cidlo teploty chladici kapaliny, bla bla bla, ja to vsechno vymenila a az nakonec jsem zjistila ze je to lambda, takze hodne stestireno84 píše:tak jak mi radila Leňulka tak sem lambdu prohodil a je to furt(další př. nastartuju vyjede v pohodě na 2000 a pak padá dolu a chcípne, jo a při zapnutym klíčku bez motoru svití obrázek motoru, předpokládam podle příruček Vámi nabízených mám jet do srvisu ale v čem by to mohlo být?reno84 píše:Ahoj,mám Celiku 2.0GTI JT1LST162 rok psaný 88 výkon 103kW.
Chtěl bych vědět kde se stala chyba.?
Nedrží volnoběh a skáče otáčkama nahoru dolu.Třeba když podržím plyn tak vyjede sama na 3tis otáček a pak skoro chcípne.(při vymáčklé spojce jí musim stále prošlapávat).Vyměnil sem pouzdro vzd.filtru + klapku.
Má cenu měnit i lambdu?Nebo bude problém úplně jinde?Díky
mimochodem o tý sedačce-bůh ví(spíš taky ne) kdo a z čeho to tam přendal
nechci ti do teho kecat, ale draty na vyhrivani sedacky jsou natazene od prahu pod kobercem, je v nem i dira na prostup.. a misto na kostku pro el. ovladani sedadel je i v moji 5g celice pod ovladani zrcatek, takze i do 5g se davaly el. sedadla, ale asi jako priplatek ci vyssi stupen vybavy... ale urcite je tam davali, jinak by tam nenechavali tu zaslepkumicron píše:VIP křesíýlko? to je docela fakt mazec... nejen když vezmu v úvahu ten rok výroby, to že se ještě teď montujou u nás kliky do dveříale tohle je extra zboží. No "my" 5ky 6ky 7ičky máme jen 2 kolečka... zlobivý japonci, zlobivý, sice mi to nevadí, ale fakt čumim a nestíhám
![]()