Poradí někdo? Kolísání otáček

vše ohledně modelové řady Celica
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Většinou elektrika bývá natažená, takže stačí sedačku a ten ovladač. Pokud ne, budeš muset natáhnout i elektriku.

Jinak tady je obrázek z manuálu:
Obrázek

a tady si můžeš stahnout celej uživatelskej manuál. Sice v němčině, ale kdyžtak je tam hodně obrázků :mrgreen:

http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=3624
reno84
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reno84 »

Díky BRunnere 8)
zkouknu a s chutí do toho a půl je hotovo.(doufám že celý) :)
scruupp
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scruupp »

BRunner má pravdu je to ovládání sedačky
TOYOTA CELICA 4g 2.0 GTi + BMW 325i Touring (2.5->170k + špéra->radost z jízdy dveřma napřed)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

elektrický křeslo

Příspěvek od micron »

cože... tak to čumim... elektrický křeslo v 4G? to je luxus what a??? proč to neni taky v 5G? bastardos... :twisted: to je pro mě novinka... to má jako každá 4G?
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
reno84
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: elektrický křeslo

Příspěvek od reno84 »

micron píše:cože... tak to čumim... elektrický křeslo v 4G? to je luxus what a??? proč to neni taky v 5G? bastardos... :twisted: to je pro mě novinka... to má jako každá 4G?
když sem tu sedačku vyndaval tak sem myslel že je to vyhřejvání ale BRunner mě uvedl na správnou cestu poznání :wink:

a ve všech to asi fakt nebylo páč v tý mý druhý to fakt néééni
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

že by

Příspěvek od micron »

VIP křesíýlko? to je docela fakt mazec... nejen když vezmu v úvahu ten rok výroby, to že se ještě teď montujou u nás kliky do dveří :-) ale tohle je extra zboží. No "my" 5ky 6ky 7ičky máme jen 2 kolečka... zlobivý japonci, zlobivý, sice mi to nevadí, ale fakt čumim a nestíhám :D

PavoB> no to je možný... amíci jsou líný prasata :-) závist :-) no ale pak by měl i stupidní automat, o čemž pochybuju.
Naposledy upravil(a) micron dne čtv 17.05.2007, 22:04, celkem upraveno 3 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Re: že by

Příspěvek od Pavo.B. »

micron píše:VIP křesíýlko?No my 5ky máme jen 2 kolečka... zlobivý japonci, zlobivý, sice mi to nevadí, ale fakt čumim a nestíhám :D
a vis jiste ze to treba pro americkou verzi nebylo, treba jo 8) obcas se tak deje
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
reno84
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: Poradí někdo?

Příspěvek od reno84 »

reno84 píše:Ahoj,mám Celiku 2.0GTI JT1LST162 rok psaný 88 výkon 103kW.
Chtěl bych vědět kde se stala chyba.?
Nedrží volnoběh a skáče otáčkama nahoru dolu.Třeba když podržím plyn tak vyjede sama na 3tis otáček a pak skoro chcípne.(při vymáčklé spojce jí musim stále prošlapávat).Vyměnil sem pouzdro vzd.filtru + klapku.
Má cenu měnit i lambdu?Nebo bude problém úplně jinde?Díky
tak jak mi radila Leňulka tak sem lambdu prohodil a je to furt(další př. nastartuju vyjede v pohodě na 2000 a pak padá dolu a chcípne, jo a při zapnutym klíčku bez motoru svití obrázek motoru, předpokládam podle příruček Vámi nabízených mám jet do srvisu ale v čem by to mohlo být?

mimochodem o tý sedačce-bůh ví(spíš taky ne) kdo a z čeho to tam přendal
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: elektrický křeslo

Příspěvek od BRunner »

micron píše:cože... tak to čumim... elektrický křeslo v 4G? to je luxus what a??? proč to neni taky v 5G? bastardos... :twisted: to je pro mě novinka... to má jako každá 4G?
U prvních 4g zřejmě příplatková výbava, po faceliftu už pak asi u 2.0 standard.
Jinak pětková Celica (ať je to pěkné auto jak chce) už bohužel nese některé znaky trendu snižování nákladů na výrobu. Hodně je to znát u 1.6ky. 4g 1.6 byla mnohem méně očesaná oproti 2.0 než v 5g.
Jinak manuálu jsem někde viděl u 5g elektrické sedačky, ale typoval bych, že to bylo jenom pro Ameriku.
Idaho teď rozebíral jednu americkou supru, to auto má oproti Evropanům spoustu vychytávek. No a třeba elektrická sedačka v Supře pro Evropu má stejné nastavení jako u té 4g Celici. Americká sedačka je KOMPLET v elektrice. Tedy včetně pojezdů atd. Taky je asi 2x tak těžká.
Leňulka
Věčnej rejpal

Re: Poradí někdo?

Příspěvek od Leňulka »

reno84 píše:
reno84 píše:Ahoj,mám Celiku 2.0GTI JT1LST162 rok psaný 88 výkon 103kW.
Chtěl bych vědět kde se stala chyba.?
Nedrží volnoběh a skáče otáčkama nahoru dolu.Třeba když podržím plyn tak vyjede sama na 3tis otáček a pak skoro chcípne.(při vymáčklé spojce jí musim stále prošlapávat).Vyměnil sem pouzdro vzd.filtru + klapku.
Má cenu měnit i lambdu?Nebo bude problém úplně jinde?Díky
tak jak mi radila Leňulka tak sem lambdu prohodil a je to furt(další př. nastartuju vyjede v pohodě na 2000 a pak padá dolu a chcípne, jo a při zapnutym klíčku bez motoru svití obrázek motoru, předpokládam podle příruček Vámi nabízených mám jet do srvisu ale v čem by to mohlo být?

mimochodem o tý sedačce-bůh ví(spíš taky ne) kdo a z čeho to tam přendal
toto uz se resilo vickrat a vetsinou to byla lambda, no pak je tu jeste vic moznosti, kabely, svicky, sani - nekde to taha falesny vzduch, cidlo teploty chladici kapaliny, bla bla bla, ja to vsechno vymenila a az nakonec jsem zjistila ze je to lambda, takze hodne stesti :wink:
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Diablo
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo »

videl bych to na ten falesny vzduch,nebo taky zavzdusnenej chladic....cidlo dostava skokovej signal teply /studeny mot. a kolisaj otacky +- 2000/min ,ale nikdy mi to nechciplo... 4TH. gen. jede i bez lamdy v servisnim režimu..Odpoj ji a melo by to prejit...jak jo,je to lambda jak ne je to jinde...

a nebo sem mel taky takovej kolisavej problem z vahou vzduchu....
jestli mas druhe auto zkuz to prehazovat a mas to zjistene za 20min....
TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD
Obrázek
Ado
Řidič

Příspěvek od Ado »

aj mne kolisal volnobeh a vymenil som všetko možné aj lambdu a nakoniec to bola cievka zapalovania
Ex:RAV 4 II (XA2) 2.0 VVTi 4WD,r.v.2004
Lexus RX400h,rv.2008
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: že by

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

micron píše:VIP křesíýlko? to je docela fakt mazec... nejen když vezmu v úvahu ten rok výroby, to že se ještě teď montujou u nás kliky do dveří :-) ale tohle je extra zboží. No "my" 5ky 6ky 7ičky máme jen 2 kolečka... zlobivý japonci, zlobivý, sice mi to nevadí, ale fakt čumim a nestíhám :D
nechci ti do teho kecat, ale draty na vyhrivani sedacky jsou natazene od prahu pod kobercem, je v nem i dira na prostup.. a misto na kostku pro el. ovladani sedadel je i v moji 5g celice pod ovladani zrcatek, takze i do 5g se davaly el. sedadla, ale asi jako priplatek ci vyssi stupen vybavy... ale urcite je tam davali, jinak by tam nenechavali tu zaslepku ;)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

do 5.g se dávali vyhřívaný sedačky dle stupni výbavy ale el.ovladaný ne!
soused má 4.g a ma je i elektricky ovladaný u 5g. jsem to neviděl a ani nikde četl tak pochybuji že to někdo bude mít
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

nevim, to byl jen muj nazor. proc by jinak nechali na strednim tunelu pod ovladanim zrcatek zaslepku na ovladani (ci pouze vyhrivani?kdyz nad tim tak premejslim) sedacek.... mno mozna to je fakt pouze na vyhrivani,ehm... ;)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Odpovědět

Zpět na „Celica“