A to nemůžeš použít "šipku zpět", kterou odstraníš tu hlášku o dveřích? Tedy aspoň u předchozí RAV to takhle jde...DundyCZ píše:...(narážím na to, že se údaj spotřeby za jízdu ukáže při vypnutí auta, ale když otevřeš dveře přebije to info o stavu dveří) Uaaaaa.
Aplikace MyT Toyota
Re: Aplikace MyT Toyota
RAV4 HSD AWD ;r.v.´18
ex - Auris 1,6 Valvematic ;r.v.´16
ex - Avensis 2,0 D-4D ;r.v.´07
To info tam problikne tak na 2-3sec takze nelze stihnout. Zkousel jsem to pouzitim KLIP ale to zase maze dlouhodobou spotrebu. Idealni je neKLIPOVAT a tim vidim dlouhodobou spotrebu. Jednotlivou bud stihnu ty 3sec a nebo kouknu do apky.
Firma: Auris TS Hybrid mě nenechal v klidu
Předpokládám, že ta apka funguje pouze ve spojení s infotainmentem, který má originál navigaci.
Nebo se pletu?
Nebo se pletu?
Já aplikaci zprovozněnou mám, poněvač nemám origo navigaci tak z logiky věci nemohu využít funkce navigace, ale záznam pohybu vozidla, umístnění vozidla, statistiky provozu vozidla, servis.. To vše chunguje.Mirek_62 píše:Předpokládám, že ta apka funguje pouze ve spojení s infotainmentem, který má originál navigaci.
Nebo se pletu?
Tak to je super, budu na to muset taky „vlítnout”ziki píše:Já aplikaci zprovozněnou mám, poněvač nemám origo navigaci tak z logiky věci nemohu využít funkce navigace, ale záznam pohybu vozidla, umístnění vozidla, statistiky provozu vozidla, servis.. To vše chunguje.Mirek_62 píše:Předpokládám, že ta apka funguje pouze ve spojení s infotainmentem, který má originál navigaci.
Nebo se pletu?
Nicméně z uvedeného vyplývá, že infotainment GPS modul mś a že ty „řeči” o tom, že se při instalaci navigace musí instalovat i GPS modul a proto stojí 20k, jsou asi nepřesné.
O to víc ta cena za navigaci je zarážející.
Tak jsem posla email prodejci se žádostí o aktivaci.
Obratem mi přišla odpověď ať zašlu přihlašovací email
a VIN, že vše zařídí.
A že mi pak ještě zavolají, zda vše funguje jak má.
Obratem mi přišla odpověď ať zašlu přihlašovací email
a VIN, že vše zařídí.
A že mi pak ještě zavolají, zda vše funguje jak má.
Tak už to běží. Je tam záznam ode dneška.msp píše:Tak prosím pak dej vědět, otestuji také, děkuji
Bylo mi záhadou, když nejsem připojen přes wifi, jak se tam data dostanou.
Pohled na hlavní stránku to odhalil - přenos je evidentně přes vestavěnou SIM.
Nejspíš je využíván SOS modul.
Tak aplikace šlape v pohodě. Občas nějaká drobná chyba ve vykreslení trasy.
Jen je škoda, že to nezobrazuje úsek jízdy na elektřinu a nezobrazuje podíl jízdy na elektřinu.
Jen je škoda, že to nezobrazuje úsek jízdy na elektřinu a nezobrazuje podíl jízdy na elektřinu.
Předpokládám připojení telefonu přes bluetooth a na něm zapnutá mobilní data. co když je trasa dat GPS (infotaiment) - telefon (přes BT) - a dále mobilními daty telefonu na toyota server? využítí SOS linky se mi moc nezdá. Kdo by tyto přenosy platil?Mirek_62 píše:Tak už to běží. Je tam záznam ode dneška.msp píše:Tak prosím pak dej vědět, otestuji také, děkuji
RAV4 2019 Hybrid Executive
Právě, že ne, žádná mobilní data zapnuté nemám.rivelino píše:Předpokládám připojení telefonu přes bluetooth a na něm zapnutá mobilní data. co když je trasa dat GPS (infotaiment) - telefon (přes BT) - a dále mobilními daty telefonu na toyota server? využítí SOS linky se mi moc nezdá. Kdo by tyto přenosy platil?Mirek_62 píše:Tak už to běží. Je tam záznam ode dneška.msp píše:Tak prosím pak dej vědět, otestuji také, děkuji
A kdo by platil ty přenosy? Možná je už máme předplacené v ceně auta.
GPS trackery používají také sim a stačí jim měsíčně 100,- Kč.
Takže pokud si Toyota např. „přirazila” na ceně 12tis. (v ceně milion se to ztratí), tak máme předplaceno na 10 let.
Ale dneska cestou domů vyzkouším nemít v autě zapnutý telefon a uvidím, zda jízda bude na serveru.
ok, prave odjizdim z prace. taky vypinam data, bluetooth i gps na mobilu. zitra dam vedet.
RAV4 2019 Hybrid Executive
Dneska to nějak hapruje a i dlouho trvá přihlášení a načtení dat.
Zatímco od začátku aktivace byly všechny jízdy a poloha vozu k dispozici prakticky ihned po dojezdu, tak dnes se mi ranní jízda objevila až teď večer a odpolední jízda zatím ani načtena není.
Stejně tak i poloha vozu - mapa ukazuje, že je vůz na místě před poslední jízdou.
A celé dopoledne také ukazovala starou polohu.
Zatímco od začátku aktivace byly všechny jízdy a poloha vozu k dispozici prakticky ihned po dojezdu, tak dnes se mi ranní jízda objevila až teď večer a odpolední jízda zatím ani načtena není.
Stejně tak i poloha vozu - mapa ukazuje, že je vůz na místě před poslední jízdou.
A celé dopoledne také ukazovala starou polohu.
Ano potvrzuji. Data se zobrazuji se zpozdenim jak kdy.
Firma: Auris TS Hybrid mě nenechal v klidu
Takže co jsi zjistil?rivelino píše:ok, prave odjizdim z prace. taky vypinam data, bluetooth i gps na mobilu. zitra dam vedet.