Aplikace MyT Toyota

vše ohledně modelové řady Rav 4
DundyCZ
Člen Týmu

Aplikace MyT Toyota

Příspěvek od DundyCZ »

Zdravim. Na appstore se objevila nenapadne a potichu appka MyT Toyota.
Pomoci loginu do web portalu jsem se zalogoval dovnitr. Veci jako moje vozidlo to umi. V pruvodci je sluzba ToyotaConnected ktera spusti pruvodce kde je hlaska kontaktujte prodejce pro dokonceni procesu.

Prodejce jsem navstivil a nevi. Nema to nekdo zprovoznene?
Nebo nejakeho prodejce ktery neco vi?

Diky
rpospec
Navigátor

Re: Aplikace MyT Toyota

Příspěvek od rpospec »

Stáhl jsem na Android, přihlásil se a stejná hláška. Své vozidla vidím, ale žádné další podrobnosti k nim. V pátek jedu do Toyoty, tak se zkusím zeptat...
rpospec
Navigátor

Příspěvek od rpospec »

Tak jsem dnes zpovídal prodejce. Aplikace zatím není naplno spuštěna a plně funkční. Máme prý ještě chvíli vydržet. Během příštích cca 14 dnů bude probíhat celorepublikové školení v rámci Toyoty...
DundyCZ
Člen Týmu

Příspěvek od DundyCZ »

Ahoj,

tak jsem poprudil zastoupení po mailu a poslal jim mail a VIN. V aplikaci je dokončení aktivačního procesu a po zmáčknutí na to se
hláška změnila na HOTOVO! Zpracováváme váš požadavek, může trvat až 24h.

Uvidíme co se stane :bomb:
rpospec
Navigátor

Příspěvek od rpospec »

Tak dej pak vědět, jak to dopadlo...
DundyCZ
Člen Týmu

Příspěvek od DundyCZ »

Zdar lidi. Tak jsem se snažil popsat co a jak a nakonec natočil záznam obrazovky takže tady.
rpospec
Navigátor

Příspěvek od rpospec »

Super, díky. Teď už jenom dokončit aktivaci...
ziki
Člen Týmu

Příspěvek od ziki »

Zdravím, tak jsem dnes navštívil prodejce dle instrukcí aplikace myT, ke zděšení odborníku z C&K Brno-Modřice :-D.
U prvního jsem neuspěl, odmítal se mnou cokoli, prý se mám zaregistrovat to stačí. Vůbec netušil nic o této aplikaci!
Druhý byl odborník na svém místě hned věděl o co gou, prý se aplikace teprve testuje a registraci se mnou dokončí, až tato aplikace bude oficiálně v provozu! Námitku, že někteří z Vás tuto aplikaci používáte odmítl, nepomohl o ani shlédnutí Vámi sdíleného videa! Prý nejdříve v dubnu :-D!

No když jsem tam byl nedalo mi se nezeptat na aktualizaci softwaru skrz AC a AA. Tak prý mám smůlu dle přípisu z Prahy aktualizovat půjdou pouze RAV4 vyrobené od 11. 2019 (v přípisu nebyl specifikovaný model ax50). Nechápu to hardware je stejný, software se dá přehrát, podle mně starší model se vyráběl souběžně do 11. 2019?

Celkově jsem z dnešní návštěvy C&K Brno-Modřice zklamaný už tam raději nepojedu než tam někoho plesknu! :mad: :mad: :mad:
jozk82
Člen Týmu

Příspěvek od jozk82 »

Ja jsem po shlednuti videa dnes napsal na info@toyota.cz kde jsem je poprosil zda by mi nepomohli. Za chvili mi prisel email, ze muj infoteiment byl pripojen k aplikaci MyT a za asi cca 3 hodiny uz to tahalo data (styl jizdy, spotreba, poloha atd) z auta. Ale teda nemam Rav4 ale Corollu ts 2019. Ptal jsem se i na apple carplay a dalsi info budou mit v druhe polovine roku.
ziki
Člen Týmu

Příspěvek od ziki »

jozk82 píše:Ja jsem po shlednuti videa dnes napsal na info@toyota.cz kde jsem je poprosil zda by mi nepomohli. Za chvili mi prisel email, ze muj infoteiment byl pripojen k aplikaci MyT a za asi cca 3 hodiny uz to tahalo data (styl jizdy, spotreba, poloha atd) z auta. Ale teda nemam Rav4 ale Corollu ts 2019. Ptal jsem se i na apple carplay a dalsi info budou mit v druhe polovine roku.
Zdravím,
chtěl bych Ti "Jozk82" moc poděkovat za ten kontakt, aplikace už běží! Dnes jsem jel přes Brno, tak jsem neodolal stavit se "poděkovat za ochotu" :-D
Jsem dobrák takže jsem jim ukázal jak to funguje. :-D
Ještě jednou moc dík za kontak a přeji hodně spokojených Km.
rivelino
Člen Týmu

Příspěvek od rivelino »

Také jsem kontaktoval info@toyota.cz a druhy den po telefonickem dotazu jak to vypada, mi bylo receno, ze to musí udelat prodejce, ktery prvni zaregistroval auto, v mem pripade Opava, kam to predali (i kdyz jsem z Brna). Tak jsem volal do Opavy, tam uz o tom doopravdy vedeli, zaktivovali a po nekolika hodinach me to slape taky. diky vsem za informace o ktere se zde podelili.
RAV4 2019 Hybrid Executive
rpospec
Navigátor

Příspěvek od rpospec »

Já taky čekám na aktivaci přes prodejce... Určený pracovník je bohužel do konce týdne mimo.
KLadys
Člen Týmu

Příspěvek od KLadys »

Optám se, tato aplikace funguje i na předchozí model Rav4 hybrid (2017)
Díky za info.
ziki
Člen Týmu

Příspěvek od ziki »

KLadys píše:Optám se, tato aplikace funguje i na předchozí model Rav4 hybrid (2017)
Díky za info.
Ahoj.
Asi nejrelevantnější 100% informace dostaneš, při dotazu na info@toyota.cz :bigups:
DundyCZ
Člen Týmu

Příspěvek od DundyCZ »

A víte co to znamená? Že jsme zase o krok před nimi. Tak snad to bude stačit a v květnu nám aktivují CarPlay. Informace se sice rozcházejí, ale dle zahraničních fór to půjde.

Tak hoši málo prudkých brždění a prudkých akcelerací a já konečně vidím spotřebu za cestu v aplikaci i když mi někdo otevře dveře!!!!!(narážím na to, že se údaj spotřeby za jízdu ukáže při vypnutí auta, ale když otevřeš dveře přebije to info o stavu dveří) Uaaaaa.

Zpět na „Rav 4“