Klima

vše ohledně modelové řady Carina
skrat
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Re: klima

Příspěvek od skrat »

Pepa píše:Tak jsem zjistil závadu.Poradil mi známý,abych natlakoval okruh klimatizce,třeba jen vzduchem a vyzkoušel to.On totiž okruh klimatizace má svůj tlakový ventil a pokud není ten správný tlak,tak okruh nesepne.Po vyzkoušení natlakovaného chladící okruhu sepl kopresor.Takže teď musím najít místo úniku a nechat naplnit klimatizaci,děkuji všem za radu 8)
Ahoj, prosim ta, kde sa nachadza tento tlakovy ventil? Mohol by si to popisat, alebo aspon pofotit?pripadne poslat mejlom na skrat@zmail.sk diky moc
Carina 1,6 '97 GLi liftback
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Když je tu řeč o klimatizaci, mně bohužel nebyla dána do vínku, ale myslíte, že by se dala "dobastlit"? Koukal jsem, že na rozvodových kolech mám nějaké nevyužité, na to by šel asi připojit kompresor?

Dělá se to nebo je to kravina?
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
Jirka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jirka »

dá se ,ale není to nic levnýho
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Jirka píše:dá se ,ale není to nic levnýho
Představa je spíš na vrakáči nakoupit díly ...
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
Jirka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jirka »

Zkus se poptat,potom mi pipni na kolik si tu klimu cení.Prej jsou docela slušní na vrakáči na Kutnohorský.
J.
sickboy
Člen Týmu

Příspěvek od sickboy »

Nevite nekdo o nejakym neoriginalnim prislusenstvi na klimatizace, pripadne o dobrym vrakaci. Shanim bohuzel tu nejdelsi trubicku ke klime, ktera vede od kompresoru (tam je pres hadici prevedena dal az po celym blatniku ke kabine, ma zaroven i ventil). Pravdepodobne totiz netesni prave ten prevod z hliniku na hadici a original v toyote prijde na cca. 8000,- coz je masakr :-( Pripadne jestli nemate nekdo zkusenosti, jestli to nejaka firma neopravuje, preci jen hlinik neni ocelova trubka.. Diky za kazdou radu.
Sickboy
----------------------------
Toyota Carina E 1.6/16V
Pepa
Manager Týmu

Příspěvek od Pepa »

sickboy píše:Nevite nekdo o nejakym neoriginalnim prislusenstvi na klimatizace, pripadne o dobrym vrakaci. Shanim bohuzel tu nejdelsi trubicku ke klime, ktera vede od kompresoru (tam je pres hadici prevedena dal az po celym blatniku ke kabine, ma zaroven i ventil). Pravdepodobne totiz netesni prave ten prevod z hliniku na hadici a original v toyote prijde na cca. 8000,- coz je masakr :-( Pripadne jestli nemate nekdo zkusenosti, jestli to nejaka firma neopravuje, preci jen hlinik neni ocelova trubka.. Diky za kazdou radu.
poptej se ve firmách , které vyrábějí tlakové hadice . V Brně je v Heršpicích fi. Maté , v Bohunicích fi. JSC a v Modřicích je taky jedna firma.
ToyotaCarina E 2,0 GLi
Toyota Corolla 2E 1,3 GL
Toyota Corolla Verso D4D 2,2
Odpovědět

Zpět na „Carina“