Ahoj, prosim ta, kde sa nachadza tento tlakovy ventil? Mohol by si to popisat, alebo aspon pofotit?pripadne poslat mejlom na skrat@zmail.sk diky mocPepa píše:Tak jsem zjistil závadu.Poradil mi známý,abych natlakoval okruh klimatizce,třeba jen vzduchem a vyzkoušel to.On totiž okruh klimatizace má svůj tlakový ventil a pokud není ten správný tlak,tak okruh nesepne.Po vyzkoušení natlakovaného chladící okruhu sepl kopresor.Takže teď musím najít místo úniku a nechat naplnit klimatizaci,děkuji všem za radu
Klima
- skrat
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: klima
Carina 1,6 '97 GLi liftback
Nevite nekdo o nejakym neoriginalnim prislusenstvi na klimatizace, pripadne o dobrym vrakaci. Shanim bohuzel tu nejdelsi trubicku ke klime, ktera vede od kompresoru (tam je pres hadici prevedena dal az po celym blatniku ke kabine, ma zaroven i ventil). Pravdepodobne totiz netesni prave ten prevod z hliniku na hadici a original v toyote prijde na cca. 8000,- coz je masakr
Pripadne jestli nemate nekdo zkusenosti, jestli to nejaka firma neopravuje, preci jen hlinik neni ocelova trubka.. Diky za kazdou radu.

Sickboy
----------------------------
Toyota Carina E 1.6/16V
----------------------------
Toyota Carina E 1.6/16V
poptej se ve firmách , které vyrábějí tlakové hadice . V Brně je v Heršpicích fi. Maté , v Bohunicích fi. JSC a v Modřicích je taky jedna firma.sickboy píše:Nevite nekdo o nejakym neoriginalnim prislusenstvi na klimatizace, pripadne o dobrym vrakaci. Shanim bohuzel tu nejdelsi trubicku ke klime, ktera vede od kompresoru (tam je pres hadici prevedena dal az po celym blatniku ke kabine, ma zaroven i ventil). Pravdepodobne totiz netesni prave ten prevod z hliniku na hadici a original v toyote prijde na cca. 8000,- coz je masakrPripadne jestli nemate nekdo zkusenosti, jestli to nejaka firma neopravuje, preci jen hlinik neni ocelova trubka.. Diky za kazdou radu.
ToyotaCarina E 2,0 GLi
Toyota Corolla 2E 1,3 GL
Toyota Corolla Verso D4D 2,2
Toyota Corolla 2E 1,3 GL
Toyota Corolla Verso D4D 2,2