cyril píše:Stala se mě zajímavá věc u Toyoty. Jel jsem domů a stalo se toto.Začalo kolísat napětí v osvětlení palubní desky a osvětlení panelu klimatizace vzápětí se pak se na chvilku rozsvítili všechny varovné kontrolky na palubní desce a hned zhasly ale palubovka a panel klimi stále bliká. Žádnou chybovou hlášku nemám.Stalo se to někomu už, co mám očekávat? Toyota mě neustále překvapuje svou poruchovostí.
No tak tohle mě teď taky potkalo, nejdřív rychlé blikání na přístrojovce, zhoršovalo se to, nakonec mi jednou na dálnici dokonce začlo všechno pípat, pak asi reset ECU, zhaslo, musel jsem znovu startovat za jízdy, no sranda. Pak se to jakoby zlepšilo, pouze u rádia mi psalo, že je problém s s kabely na repro a tedy to nehrálo (mám šmejd Kenwood, co nedokáže pořádně přehrát videa)... Jezdil jsem víceméně bez symptomů a do Vánoc, 23.12. se mi ale rozsvítily 2 kontrolky, z nichž jedna byla baterka a tak nějak jsem tušil, že už alternátor v řiti a jedu pouze na baterku. Jelikož byla zima, dojel jsem z centra pouze asi 2 kiláky a zůstal viset. Řešila to odtahovka a servis, kde mi vyměnili alternátor za nějaký repas + řemeny bratru za 11 tisíc. Auto dostalo pěkný dárek k Vánocům