Neber to tak, že ti za tvůj názor nejsem vděčný commone. Jsem a to tím spíš, že moje dosud jediná forma tunerství bylo tak leda oblepování aut dálničníma známkamaCommonUser píše:Mily Glassworx, chcel si radu. Naco si to pisal, ak si nechcel pocut iny nazor? ...
Prostě resumé je takové, že pořád nevím. Resp. s tím asi chvíli budu jezdit normálně a uvidím, nakolik se s dvoutřetinovou náloží krouťáku sžiju, než bych šel do nějakých podobných lotrovin...
Jo a věděl by ještě někdo s pravděpodobností blížící se limitě, jestli se teď do avoušů dává ta starší verze motorů N47 (s neméně proklatou historií do roku 2011) nebo už ta novější iterace B47? V některých článcích píšou to, v jiných ono, v zahraničních médiích převládá ta původní N47. Tak co si z toho má jeden vybrat...
Update: tohle mi napsali ze STEINBAUERa --
Slibovaný nárůst mi vyhovuje, dvacet káček navíc neřeším, ale jde mi o dopad na spolehlivost, která zrovna u tohohle výkvětu od BMW už z výroby asi nebude zrovna vysoká (hliník, 4mm tloušťka atd.)Requested module for Toyota Avensis 2.0 D-4D EUR6 cost net 760,50 EUR from the warehouse in Germany.
This module improves the power of the motor Toyota Avensis 2.0 D-4D EUR6 143 PS (105 kW) 320 Nm up to 171 PS (126 kW) and 384 Nm.
Sent one module to you - 12 EUR.
Our product comes with a factory map with an increase in HP of 20% from standard. All STEINBAUER modules, operate downstream from the ECU - meaning that the manufacturers safety settings remain in place. We do not increase fuel 'rail' pressure nor do we alter directly the ECU by remapping it. Neither of these tuning options are particularly safe. STEINBAUER has been developing, testing, and producing Injector Duration modules for over 20 years.
Jo a jak se to vůbec instaluje? To se ehm, píchne někam do motoru? A jak se to třeba zase dočasně odpojí kvůli emisím a tak? V Outlanderu tam u té krabky byl normálně čudlík on/off