Xyd píše:Cirou nahodou nemate nekdo ci neznate nekoho kdo co nejlevneji na par dnu zapujci provizorni SPZky aby se dalo s autem dojet na technickou evidencku emise atd.?
Diky
P.S: vim ze je hromada firem co to delaji na klic.. ovsem ty chteji docela dost velke prachy...
Xyd píše: Mno ja jsem psal v nedeli ze auto se veze v nedeli, tim padem z toho vyplyva ze se auto v nedeli ale ani v sobotu nemohlo prihlasovat.
Na druhou stranu jsem (jelikoz jak jsem psal byla nedele tak by to ani neslo:-) vubec zadne nemecke papirovani nemel, pouze se na odhlasene auto prilepily madarske evropske prevozni SPZky ktere byly zapujcene tady v CR za cenu 100€/den
Ten jiz zde 2x popisovany postup a platnost nemeckych vyvoznich SPZek 5 dnu znam pochopitelne z vlastni zkusenosti take a pokud by to byl i tento priklad, tak bych je samozrejme pouzil urcite se se tu na foru neptal na zapujceni jinych SPZek![]()
Omlouvam se, ze jsem tedy mylne predpokladal, ze moje otazka na zapujceni SPZky je samovysvetlujici a ze z ni vsem citatelum musi logicky vyplynout ze SPZku tim padem asi nemam kdyz si ji chci zapujcit.....
To,ze urady v nedeli neuraduji,vime vsichni. Je ovsem mozne vyridit formality v patek a v sobotu nebo nedeli prevezt auto z Nemecka do CR
cituji z jednoho z vasich predchazejicich prispevku:
,,Vse bylo tak jak s chlapkem domluveno, auto uz predem odhlasene, dnes rano v 6h cekal na autob. nadrazi kamarada, ktery ho jel pro mne vyzvednout.
,,
To,ze jste si v CR pujcoval madarske prevozni SPZ na auto dovazene z Nemecka za cenu 100 Euro na den je ponekud neobvykle-ale je to vase volba,vase penize.V predchazejicich prispevcich jste tento tuto skutecnost nezminoval.
Cituji:
,,Omlouvam se, ze jsem tedy mylne predpokladal, ze moje otazka na zapujceni SPZky je samovysvetlujici a ze z ni vsem citatelum musi logicky vyplynout ze SPZku tim padem asi nemam kdyz si ji chci zapujcit.....[/quote]
Omlouvat se takovymto zpusobem nemusite-ve svetle vami postupne odkryvanych skutecnosti zni takovato ,,omluva ,, spis jako posměšný skřek.Zamyslete se nad tim,ze vam nekdo chtel poradit a namisto korektni odpovedi a objasneni netusenych souvislosti vaseho internacionalniho atypickeho prevozu se dockal odpovedi hodne pubertalniho jedince.