Alternátor
a zase jsme u toho...to snad neni pravda...nekteri zpatky do materske skolky...chce tu nekdo poradit a par lidi pac nevi o co jde a nahani prispevky dokaze jen blbe pindat...ja nejsem elektrikar...a toto jsem nikdy neresila...nevim cim to muze byt...ale na prani davam cenu altiku: u autokelly za asi 6200,- ale tady u nas v jedne vesnicce primo altiky spravuji...ale to asi tam nekde u vas taky
kua to je penez...to je mi lito...
tak me napada...nesedi tam nahodou s Cariny II? tam je taky 70A...nasla jsem ze by tento pasoval na Celicu AT180 1,6 89 rok a vys...zalezi ale na napeti...sklonu...poctu zeber...a napeti...jestli to souhlasi a taky na prumeru
ten by byl za 3850,-
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
cooling
už sem to tu někam psal dááávno... ty altíky jsou stupidně uložený- blízko "peklu" jen turbo 4X4 5G a asi i 6G 4x4 tam maj právě ten přívod vzduchu z předku auta... altíky ovšem nejsou kompatibilní a ani ten "kryt" z 4x4 altíku se tam nasadit nedá... je moc malej
(kdysi sem to zkoušel... protože mi taky odešly asi 2-3 (žádnej zesík ani basák sem neměl!) ani nevim... ten co mam poslední už šlape přes 2 roky... a kupoval sem je nevim za kolik, ale z vrakárny... takže co s tim? mít dobrej kus, nebo ho odstínit tim "plechem-krytem" po stylu 4X4... a napojit tam tu hadici taky po stylu 4x4...
folik>nenech se vzprudit, ne všichni tady na foru maj jen dobrou náladu...to spláchni
folik>nenech se vzprudit, ne všichni tady na foru maj jen dobrou náladu...to spláchni
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ja už to tu taky psal a napíši znovu sehnal jsem ho starší ze 4.g za 2tis. pasuje ale jen z 2.0.nový v toyotě přijde na 19tis. a repase toyota 7tis.ale ten můj nešel protože měl odpálený všechny diody
da se sehnat i v replice tak za 7.tis
a nelekněte se když vám místo dobíjení svítí i kontrolka oleje a brzdy je to tak zapojený že svítí všechny 3 kontrolky místo jedné té z baterkou
da se sehnat i v replice tak za 7.tis
a nelekněte se když vám místo dobíjení svítí i kontrolka oleje a brzdy je to tak zapojený že svítí všechny 3 kontrolky místo jedné té z baterkou
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
mno tak momentalne jedu na altik z cariny II, pasuje jak kalhoty na p*del
jinak to vypadá že odešly asi tím teplem, nebo prostě už stářím, přeci jen 16 let je dlouhá doba
u jednoho altiku vime proc zacina blbnout, alespon dle toho co radusovi rikal elektrikar.
jinak to vypadá že odešly asi tím teplem, nebo prostě už stářím, přeci jen 16 let je dlouhá doba
u jednoho altiku vime proc zacina blbnout, alespon dle toho co radusovi rikal elektrikar.
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
no tak nakonec jsem mela pravdu...tak super ze sediCelerak2.0Gti píše:mno tak momentalne jedu na altik z cariny II, pasuje jak kalhoty na p*del![]()
![]()
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
to Petr:
zdarec, ani se neptej 950,- za kus a to mám přes kamoša ještě slevu..
no a samozřejmě že každý zrcátko má jinej vnitřek protože pravý někdo vyměnil asi z jinýho roku výroby a ten plast na kterým je to sklo nacvaknutý je menší.. takže sháním ještě ten bílej plast, protože se samotnej nedá koupit...
no a samozřejmě že každý zrcátko má jinej vnitřek protože pravý někdo vyměnil asi z jinýho roku výroby a ten plast na kterým je to sklo nacvaknutý je menší.. takže sháním ještě ten bílej plast, protože se samotnej nedá koupit...
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak ten plast mám i z motorkem jenomže zklamu tě plast se liší podle toho jestli je zrcátko z vyhříváním nebo bez no a já mám obe vyhřívaný ale levý mám náhradní ze vším všudy ale bez vyhřívání takže by ti to bylo na prdRaW007 píše:to Petr:
to bylo docela levný ja byl včera v toyotě bral tam sadu těsnění do serva a stálo to 3500kč asi 5 gufer a 7kroužků a ještě jsem si tam objednal ten kryt na to přední světlo co je kolem paraboly a ten příjde na 1900kč nikde jsem ho nemohl sehnat na vrakáči tak jsem musel origo a to jsem to napoprvé spletl a objednal jsem ten držák pod parabolu za 500kč tak to bud prodám a nebo si ho tam dám on není vidět protože drží nastaveni paraboly no prostě jsem to dobře po....
ale zase mě potěšilo že maj v toyotě v olomouci levný reklamní předměty klíčenku toyota za 70kč zapalovač 110kč deštník 300kč tričko 360kč atd dobrý ceny a origo toyota
to Petr:
no jen pro upřesnění, měl sem je vyhřívaný obě ale skla a vnitřní plasty byly na každým zrcátku jiný, takže se to určitě liší rokem výroby nebo modelem a vyhřívání na to nemá vliv
snad to kamoš sežene někde z vrakálu, má to rozbitý sklo tak se nesplete
jinak máš pravdu že ty origo díly nejsou zrovna nejlevnější..
no jen pro upřesnění, měl sem je vyhřívaný obě ale skla a vnitřní plasty byly na každým zrcátku jiný, takže se to určitě liší rokem výroby nebo modelem a vyhřívání na to nemá vliv
snad to kamoš sežene někde z vrakálu, má to rozbitý sklo tak se nesplete
jinak máš pravdu že ty origo díly nejsou zrovna nejlevnější..
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm