Alternátor

vše ohledně modelové řady Celica
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

a zase jsme u toho...to snad neni pravda...nekteri zpatky do materske skolky...chce tu nekdo poradit a par lidi pac nevi o co jde a nahani prispevky dokaze jen blbe pindat...ja nejsem elektrikar...a toto jsem nikdy neresila...nevim cim to muze byt...ale na prani davam cenu altiku: u autokelly za asi 6200,- ale tady u nas v jedne vesnicce primo altiky spravuji...ale to asi tam nekde u vas taky :( kua to je penez...to je mi lito... :( tak me napada...nesedi tam nahodou s Cariny II? tam je taky 70A...nasla jsem ze by tento pasoval na Celicu AT180 1,6 89 rok a vys...zalezi ale na napeti...sklonu...poctu zeber...a napeti...jestli to souhlasi a taky na prumeru :? ten by byl za 3850,-
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

cooling

Příspěvek od micron »

už sem to tu někam psal dááávno... ty altíky jsou stupidně uložený- blízko "peklu" jen turbo 4X4 5G a asi i 6G 4x4 tam maj právě ten přívod vzduchu z předku auta... altíky ovšem nejsou kompatibilní a ani ten "kryt" z 4x4 altíku se tam nasadit nedá... je moc malej :twisted: (kdysi sem to zkoušel... protože mi taky odešly asi 2-3 (žádnej zesík ani basák sem neměl!) ani nevim... ten co mam poslední už šlape přes 2 roky... a kupoval sem je nevim za kolik, ale z vrakárny... takže co s tim? mít dobrej kus, nebo ho odstínit tim "plechem-krytem" po stylu 4X4... a napojit tam tu hadici taky po stylu 4x4...

folik>nenech se vzprudit, ne všichni tady na foru maj jen dobrou náladu...to spláchni :wink:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Kdyby někdo potřeboval, jeden se mi doma válí.
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

nj je to drahy vim, ted jsem sypal za spojenku a repair 7mičku. Ale jak píše micron, resil bych altík z vrakače :shock:

micron : njn :?
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

ja už to tu taky psal a napíši znovu sehnal jsem ho starší ze 4.g za 2tis. pasuje ale jen z 2.0.nový v toyotě přijde na 19tis. a repase toyota 7tis.ale ten můj nešel protože měl odpálený všechny diody
da se sehnat i v replice tak za 7.tis
a nelekněte se když vám místo dobíjení svítí i kontrolka oleje a brzdy je to tak zapojený že svítí všechny 3 kontrolky místo jedné té z baterkou
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

mno tak momentalne jedu na altik z cariny II, pasuje jak kalhoty na p*del ;) :)

jinak to vypadá že odešly asi tím teplem, nebo prostě už stářím, přeci jen 16 let je dlouhá doba ;)
u jednoho altiku vime proc zacina blbnout, alespon dle toho co radusovi rikal elektrikar.
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

Celerak2.0Gti píše:mno tak momentalne jedu na altik z cariny II, pasuje jak kalhoty na p*del ;) :)

jinak to vypadá že odešly asi tím teplem, nebo prostě už stářím, přeci jen 16 let je dlouhá doba ;)
u jednoho altiku vime proc zacina blbnout, alespon dle toho co radusovi rikal elektrikar.
no tak nakonec jsem mela pravdu...tak super ze sedi :wink:
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
RaW007
Řidič

Příspěvek od RaW007 »

no ještě mě strašte s altíkem... stačí že sem kupoval teď origo skla do zrcátek... :? :roll:
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
edie
Řidič

Příspěvek od edie »

RaW007 píše:no ještě mě strašte s altíkem... stačí že sem kupoval teď origo skla do zrcátek... :? :roll:
sem natom podobně :D ted se budu bát pustit si i rádio :D
Celica 2.0 Gti 115kw
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

RaW007 píše:no ještě mě strašte s altíkem... stačí že sem kupoval teď origo skla do zrcátek... :? :roll:
a co stály origo z vyhříváním v toyotě???
RaW007
Řidič

Příspěvek od RaW007 »

to Petr:

zdarec, ani se neptej 950,- za kus a to mám přes kamoša ještě slevu..
no a samozřejmě že každý zrcátko má jinej vnitřek protože pravý někdo vyměnil asi z jinýho roku výroby a ten plast na kterým je to sklo nacvaknutý je menší.. takže sháním ještě ten bílej plast, protože se samotnej nedá koupit... :cry:
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

RaW007 píše:to Petr:

zdarec, ani se neptej 950,- za kus a to mám přes kamoša ještě slevu..
no a samozřejmě že každý zrcátko má jinej vnitřek protože pravý někdo vyměnil asi z jinýho roku výroby a ten plast na kterým je to sklo nacvaknutý je menší.. takže sháním ještě ten bílej plast, protože se samotnej nedá koupit... :cry:
tak ten plast mám i z motorkem jenomže zklamu tě plast se liší podle toho jestli je zrcátko z vyhříváním nebo bez no a já mám obe vyhřívaný ale levý mám náhradní ze vším všudy ale bez vyhřívání takže by ti to bylo na prd
to bylo docela levný ja byl včera v toyotě bral tam sadu těsnění do serva a stálo to 3500kč asi 5 gufer a 7kroužků a ještě jsem si tam objednal ten kryt na to přední světlo co je kolem paraboly a ten příjde na 1900kč nikde jsem ho nemohl sehnat na vrakáči tak jsem musel origo a to jsem to napoprvé spletl a objednal jsem ten držák pod parabolu za 500kč tak to bud prodám a nebo si ho tam dám on není vidět protože drží nastaveni paraboly no prostě jsem to dobře po....
ale zase mě potěšilo že maj v toyotě v olomouci levný reklamní předměty klíčenku toyota za 70kč zapalovač 110kč deštník 300kč tričko 360kč atd dobrý ceny a origo toyota
RaW007
Řidič

Příspěvek od RaW007 »

to Petr:

no jen pro upřesnění, měl sem je vyhřívaný obě ale skla a vnitřní plasty byly na každým zrcátku jiný, takže se to určitě liší rokem výroby nebo modelem a vyhřívání na to nemá vliv :cry:
snad to kamoš sežene někde z vrakálu, má to rozbitý sklo tak se nesplete :)
jinak máš pravdu že ty origo díly nejsou zrovna nejlevnější.. :evil:
Odpovědět

Zpět na „Celica“