Zpětná kamera
Re: Zpětná kamera
Ať to plusko při nastartovaném autě přivede rovnou na couvačku. Vsadím se, že se rozsvítí i kamera 

Kdybych hledal způsob, jakým to funguje, tady bych začal. Pochybuji, že u spínače couvačky v převodovce je natažena canovská sběrnice 

Nazdar toyoťáci. Nemáte náhodou niekto skúsenosť s nastavením cúvacej kamery ? Ide totiž o to, že som si na ňu dosť zvykol, zacúvam na centimeter ku prekážke. Teraz som si dal domontovať ťažné zariadenie a vzadu som získal presnú stredovú značku na zábere kamery. Ale až teraz som si uvedomil, že tie linky nie sú presné a stredová linka nie je na strede auta. Teoreticky je možné, že k posunutiu kamery došlo nejakou operáciou pri montáži ťažného (neopatrnou manipuláciou), ale skôr si myslím, že až teraz vidno tú nedokonalosť od výroby. Moja otázka teda znie, dá sa to nastaviť nejak v smere zprava doľava ?
Škoda 120 19?? ex
Nissan Primera P10 2,0 D 1992 ex
]Nissan Primera P12 1,9 DCi 2003 ex
Toyota Auris TS 1,6 Valvematic 2016 ex
]Toyota RAV4 11/2024
Nissan Primera P10 2,0 D 1992 ex
]Nissan Primera P12 1,9 DCi 2003 ex
Toyota Auris TS 1,6 Valvematic 2016 ex
]Toyota RAV4 11/2024
ak je kamera vybavená funkcoiu vodiacich ciar, väčšinou ich treba najprv nastavit. Tento postup nastavenia sa ale môže líšit . Teda co stým? Prečítat návod a nastavit.
napriklad ako tu:
https://www.garmin.sk/img.asp?attid=65297
napriklad ako tu:
https://www.garmin.sk/img.asp?attid=65297
Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
Ahoj, muže mi pls nekdo poslat fotku co vidí na displeji Touch2 při couvání? Mám nepřekonatelnej pocit, že vidim kus kufru (dveří), který jsem předtim neviděl, a že červená čára je najednou šikmo, kdyz stojim přesně kolmo k obrubníku. v Toyotě mě řekli že se nic neděje, ale myslim že děje. S kamerou samotnou pohnout nejde, nastaveni nebo kalibraci jsem nikde nenašel....Jedna se o Auris 2018 HB. Dik R
- Přílohy
-
- Kamera Auris.jpg (38.23 KiB) Zobrazeno 1326 x