Preco by som tam nechodil, ked som zvazoval jeho kupu?Rolling Dog píše:keby som bol spravca tohto servra, tak mu udelim pokutu : 10 Zdravasov, 10 klikov a potom este jednu Plzen na ex. co ma co chodit na stranky Nysanu !!Kocúr píše:Mne sa vlasy ježili keď som čítal problémy na nissan fóre s novým Kuskusom. Infotainment, parkovacie senzory a asistent, prevodovka CVT, zahmlievanie svetiel, batéria, vŕzganie sedačky palubky spojkového pedálu atď, dízel pri nižších teplotách - skapínanie motora. Čo ale fest zamrzí je prístup servisov a nereagovanie oficiálneho zastúpenia Nissan cz.![]()
![]()
![]()
Problemý jinych vyrobcu
- marceltokar
- Manager Týmu
Re: Problemý jinych vyrobcu
Corolla 1,6 Valvematic, 2013
http://www.spritmonitor.de/en/detail/606121.html
http://www.spritmonitor.de/en/detail/606121.html
-
- Člen Týmu
Jsem tu krátce, ale po přečtení některých příspěvků, jsem se opravdu smál co za blbosti (problémy s Aurisem) se řeší...
Proto jsem rád za tento příspěvek.
Kamarád má a reší C4 Picasso takže sleduje Citroen fórum a u nich furt "jobovky"...
Přešel jsem na Toyotu z 10 let staré Škody Fabie, jenom z důvodu poměr cena/výkon/velikost a musím říct, že to je auto přesně pro mne "konzervy" jako jsem já. Dokonce kluci z práce říkali tyvé přece nebudeš ovce a mít Oktávu...
Tady to je, výfuk, brzdy, výfuk...
nic zásadního.
Ano taky mě štve chybějící funkce signalizace prasklé žárovky jako sem měl u Fabie, vyhřívané trysky ostřikovače, nezobrazuje se servis po 15.000 km,
stejně jako VW Golf
ďůlek od lokte ve dveřích (což vůbec nechápu) jedna 10 hodinová jizda a je tam, skřípání uchycení pásu, šum u zadních dveří ve 180
člověk pak nemůže v klidu spát
digitálky uprostřed palubovky před koupí sem četl recenze, jak je to šílené jak jsou retro. Já to považuji za super věc protože na ně vidí každej kdo sedí v autě tedy nestane se, že vám spolujezdec strká hlavu do klína jako ve Škodě kde to bylo na budíku otáčkoměru...
Tedy ano kvalita jde dolů, kamarád co má servis mi říkal, že u Fordu je dnes oficiálně nastavená životnost na 250k km, takže nic neobvyklého... hlavně bez nehod chlapci!
Samozřejmě všem přeji spolehlivé auto s velkým nájezdem, ale buďme realisté technika se se*e a s*át prostě bude...
Osobně si myslím, že Toyota a konkrétně Auris je v CZ nedoceněné auto i podle recenzí... asi špatnej MAJKETING...

Proto jsem rád za tento příspěvek.

Kamarád má a reší C4 Picasso takže sleduje Citroen fórum a u nich furt "jobovky"...
Přešel jsem na Toyotu z 10 let staré Škody Fabie, jenom z důvodu poměr cena/výkon/velikost a musím říct, že to je auto přesně pro mne "konzervy" jako jsem já. Dokonce kluci z práce říkali tyvé přece nebudeš ovce a mít Oktávu...
Tady to je, výfuk, brzdy, výfuk...

Ano taky mě štve chybějící funkce signalizace prasklé žárovky jako sem měl u Fabie, vyhřívané trysky ostřikovače, nezobrazuje se servis po 15.000 km,

Tedy ano kvalita jde dolů, kamarád co má servis mi říkal, že u Fordu je dnes oficiálně nastavená životnost na 250k km, takže nic neobvyklého... hlavně bez nehod chlapci!
Samozřejmě všem přeji spolehlivé auto s velkým nájezdem, ale buďme realisté technika se se*e a s*át prostě bude...
Osobně si myslím, že Toyota a konkrétně Auris je v CZ nedoceněné auto i podle recenzí... asi špatnej MAJKETING...

- Standa50
- Manager Týmu
Kromě ceny a praktičnosti je taky důležitá servisní síť.Koupíš si nové auto,kde nejbližší autor.servis je víc jak 100km daleko ? Asi ho vyřadíš z možných kandidátů a dál budeš řešit klady a zápory ostatních značek v daném segmentu.
Toyota Auris HB 1,6 Valvematic trend+,6M/T 2015
-
- Člen Týmu
Myslel sem marketing vs fleetový prodej, soukromé osoby tolik nová auta nekupují.biscuit píše:Myslim, ze to neni marketingem. Ne kazdej se chce snizovat na uroven sikmeho H. Bohuzel to je presne ta uroven, na kterou spousta nasich spoluobcanu slysi (coz naprosto koresponduje s tim, jakyho cloveka si tenhle narod zvolil za prezidenta). Navic masy slysi v prvni rade na cenu.
-
- Člen Týmu
To asi taky...Standa50 píše:Kromě ceny a praktičnosti je taky důležitá servisní síť.Koupíš si nové auto,kde nejbližší autor.servis je víc jak 100km daleko ? Asi ho vyřadíš z možných kandidátů a dál budeš řešit klady a zápory ostatních značek v daném segmentu.
No co uz ,ja za to nemozem ,ze si zaspal v 20.storočíbiscuit píše:farnell: mluvime ale kazdej o jinym tisicileti

Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"