Yaris - garancni prohlidka
Rád bych se vrátil k původnímu dotazu...
Rád bych se vrátil k původnímu dotazu a poptal bych se severomoraváku, kam jezdí do servisu a jak jsou spokojeni...
Díky Tonda
Díky Tonda
Re: Rád bych se vrátil k původnímu dotazu...
No ono to zas tak daleko do ZA nemas, cize aj tu je moznostvajdan píše:Rád bych se vrátil k původnímu dotazu a poptal bych se severomoraváku, kam jezdí do servisu a jak jsou spokojeni...
Díky Tonda
No a teď už čas nemám, tak tedy aktualizuji svůj dotaz. Jak jste spokojeni se servisy v okolí Ostravy? (čeká mne každou chvíli garančka po 15k) Zvažuji (na radu Tomka) i návštěvu Žiliny. Dle http://www.toyota.cz/Images/NG%20Yaris% ... 774972.pdf je nejlevnější Olomouc... Vyplatí se zajet tam? Nebo naopak: Kam určitě nejezdit?vajdan píše:Vidis to mne nenapadlo...Asi to zkusim...
Zatim mam cas...
Díky za tipy...
Yaris BaseCool 1litr (skoro...)
Re: garančka okolí Havířova
Auto Moto Styl Havířovvajdan píše:Pokud jste někdo z okolí Havířova, kam jezdíte na garančky a jaké máte pls zkušenosti?
Díky
Toyota Yaris 998 r.v. 2001
Toyota Yaris 1,3 NG Terra Cool r.v. 2007
Toyota Yaris 1,8 T-Sport r.v. 2007
Dík.. Jak dlouho to trvalo a kolik to stálo?denso píše:Auto Moto Styl Havířovvajdan píše:Pokud jste někdo z okolí Havířova, kam jezdíte na garančky a jaké máte pls zkušenosti?
DíkyZkušenosti celkem dobré.
jj koukal jsem na jejich web a videl jsem, ze dostali nejake ceny za servis... http://www.toyota-zilina.sk/toyota/pdf/ICHIBAN_2008.pdf Napsal jsem jim mail, uvidím co mi napíšou... Ten servis "celkem dobry" co nabízí Denso, je 5 min od baráku. Žilina 88 km (tak se potřebuji ujistit, že se mi "výlet" vyplatí... Dík T.tomko píše:odpoved, celkom dobre, to znamena asi nie na 100%. mne dokonca po 30tis.km potom vecer volali ze ako som bol spokojny, co by som zmenil,....a to priamo z ich firmy
Výměna oleje trvala hodinu. Většinou se vlezu do 1000Kč. Náplně a materiál vždy vlastní.vajdan píše:Dík.. Jak dlouho to trvalo a kolik to stálo?denso píše:Auto Moto Styl Havířovvajdan píše:Pokud jste někdo z okolí Havířova, kam jezdíte na garančky a jaké máte pls zkušenosti?
DíkyZkušenosti celkem dobré.
Ke spokojenosti se nebudu vyjadřovat. Chodím tam hlavně proto, že si tam mám co říct s mechanikem a je to blízko od baráku. Na výměně oleje není co zkazit (pokud si člověk hlídá kdo ten olej mění). Filtr sání a klimatizace si dokážu vyměnit sám. Na to nepotřebuji značkový servis. U auta samozřejmě vždy chci být i když se to servisu moc nelíbí... (Nechápu například smysl v tom, že můžu auto vidět jen v okamžiku kdy bude na zvedákuvajdan píše:jj koukal jsem na jejich web a videl jsem, ze dostali nejake ceny za servis... http://www.toyota-zilina.sk/toyota/pdf/ICHIBAN_2008.pdf Napsal jsem jim mail, uvidím co mi napíšou... Ten servis "celkem dobry" co nabízí Denso, je 5 min od baráku. Žilina 88 km (tak se potřebuji ujistit, že se mi "výlet" vyplatí... Dík T.tomko píše:odpoved, celkom dobre, to znamena asi nie na 100%. mne dokonca po 30tis.km potom vecer volali ze ako som bol spokojny, co by som zmenil,....a to priamo z ich firmy
Garančka...
Tak Tomko, objednal jsem se na 22/12/2008... Doufam, že budu spokojený tak jako ty... (jen doufám, že vám přestane posilovat ta vaše koruna...) T.tomko píše:odpoved, celkom dobre, to znamena asi nie na 100%. mne dokonca po 30tis.km potom vecer volali ze ako som bol spokojny, co by som zmenil,....a to priamo z ich firmy
Re: Garančka...
To je dobrý foooortomko píše: (jen doufám, že vám přestane posilovat ta vaše koruna...) T.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Re: Garančka...
a na ktoru hodinu si objednany? ci ja nebudem mat cas a ze by som zasielvajdan píše:Tak Tomko, objednal jsem se na 22/12/2008... Doufam, že budu spokojený tak jako ty... (jen doufám, že vám přestane posilovat ta vaše koruna...) T.tomko píše:odpoved, celkom dobre, to znamena asi nie na 100%. mne dokonca po 30tis.km potom vecer volali ze ako som bol spokojny, co by som zmenil,....a to priamo z ich firmy