Yaris - garancni prohlidka

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
piglet
Navigátor

Příspěvek od piglet »

to tomko: kde si bol? v AT Zilina?
vajdan
Člen Týmu

Rád bych se vrátil k původnímu dotazu...

Příspěvek od vajdan »

Rád bych se vrátil k původnímu dotazu a poptal bych se severomoraváku, kam jezdí do servisu a jak jsou spokojeni...
Díky Tonda
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

Ano, bol som v ZA v AT. S nimi mam zatial max. spokojnost!
tomko
Věčnej rejpal

Re: Rád bych se vrátil k původnímu dotazu...

Příspěvek od tomko »

vajdan píše:Rád bych se vrátil k původnímu dotazu a poptal bych se severomoraváku, kam jezdí do servisu a jak jsou spokojeni...
Díky Tonda
No ono to zas tak daleko do ZA nemas, cize aj tu je moznost
vajdan
Člen Týmu

Příspěvek od vajdan »

Vidis to mne nenapadlo...Asi to zkusim...
Zatim mam cas...
vajdan
Člen Týmu

Příspěvek od vajdan »

vajdan píše:Vidis to mne nenapadlo...Asi to zkusim...
Zatim mam cas...
No a teď už čas nemám, tak tedy aktualizuji svůj dotaz. Jak jste spokojeni se servisy v okolí Ostravy? (čeká mne každou chvíli garančka po 15k) Zvažuji (na radu Tomka) i návštěvu Žiliny. Dle http://www.toyota.cz/Images/NG%20Yaris% ... 774972.pdf je nejlevnější Olomouc... Vyplatí se zajet tam? Nebo naopak: Kam určitě nejezdit?
Díky za tipy...
Yaris BaseCool 1litr (skoro...)
denso
Navigátor

Re: garančka okolí Havířova

Příspěvek od denso »

vajdan píše:Pokud jste někdo z okolí Havířova, kam jezdíte na garančky a jaké máte pls zkušenosti?
Díky
Auto Moto Styl Havířov :-) Zkušenosti celkem dobré.
Toyota Yaris 998 r.v. 2001
Toyota Yaris 1,3 NG Terra Cool r.v. 2007
Toyota Yaris 1,8 T-Sport r.v. 2007
vajdan
Člen Týmu

Příspěvek od vajdan »

denso píše:
vajdan píše:Pokud jste někdo z okolí Havířova, kam jezdíte na garančky a jaké máte pls zkušenosti?
Díky
Dík.. Jak dlouho to trvalo a kolik to stálo?
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

odpoved, celkom dobre, to znamena asi nie na 100%. mne dokonca po 30tis.km potom vecer volali ze ako som bol spokojny, co by som zmenil,....a to priamo z ich firmy
vajdan
Člen Týmu

Příspěvek od vajdan »

tomko píše:odpoved, celkom dobre, to znamena asi nie na 100%. mne dokonca po 30tis.km potom vecer volali ze ako som bol spokojny, co by som zmenil,....a to priamo z ich firmy
jj koukal jsem na jejich web a videl jsem, ze dostali nejake ceny za servis... http://www.toyota-zilina.sk/toyota/pdf/ICHIBAN_2008.pdf Napsal jsem jim mail, uvidím co mi napíšou... Ten servis "celkem dobry" co nabízí Denso, je 5 min od baráku. Žilina 88 km (tak se potřebuji ujistit, že se mi "výlet" vyplatí... Dík T.
denso
Navigátor

Příspěvek od denso »

vajdan píše:
denso píše:
Díky
Dík.. Jak dlouho to trvalo a kolik to stálo?
Výměna oleje trvala hodinu. Většinou se vlezu do 1000Kč. Náplně a materiál vždy vlastní.
denso
Navigátor

Příspěvek od denso »

vajdan píše:
tomko píše:odpoved, celkom dobre, to znamena asi nie na 100%. mne dokonca po 30tis.km potom vecer volali ze ako som bol spokojny, co by som zmenil,....a to priamo z ich firmy
jj koukal jsem na jejich web a videl jsem, ze dostali nejake ceny za servis... http://www.toyota-zilina.sk/toyota/pdf/ICHIBAN_2008.pdf Napsal jsem jim mail, uvidím co mi napíšou... Ten servis "celkem dobry" co nabízí Denso, je 5 min od baráku. Žilina 88 km (tak se potřebuji ujistit, že se mi "výlet" vyplatí... Dík T.
Ke spokojenosti se nebudu vyjadřovat. Chodím tam hlavně proto, že si tam mám co říct s mechanikem a je to blízko od baráku. Na výměně oleje není co zkazit (pokud si člověk hlídá kdo ten olej mění). Filtr sání a klimatizace si dokážu vyměnit sám. Na to nepotřebuji značkový servis. U auta samozřejmě vždy chci být i když se to servisu moc nelíbí... (Nechápu například smysl v tom, že můžu auto vidět jen v okamžiku kdy bude na zvedáku :-) ) Pokud bych řešil nějaký větší technický problém (například spojka), který bych neuměl vyřešit sám (z vlastní zkušenosti vím, že je lepší vyřešit sám - vyjde to levněji - hlavně časově) jel bych klidně i do Prahy. Otázka je pokud by problém vyřešili. V Havířově mě už naučili, že je lepší se spolehnout sám na sebe.
vajdan
Člen Týmu

Garančka...

Příspěvek od vajdan »

Tak Tomko, objednal jsem se na 22/12/2008... Doufam, že budu spokojený tak jako ty... (jen doufám, že vám přestane posilovat ta vaše koruna...) T.
muco
Věčnej rejpal

Re: Garančka...

Příspěvek od muco »

tomko píše: (jen doufám, že vám přestane posilovat ta vaše koruna...) T.
To je dobrý foooor :lol: :lol: :lol:
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
tomko
Věčnej rejpal

Re: Garančka...

Příspěvek od tomko »

vajdan píše:
Tak Tomko, objednal jsem se na 22/12/2008... Doufam, že budu spokojený tak jako ty... (jen doufám, že vám přestane posilovat ta vaše koruna...) T.
a na ktoru hodinu si objednany? ci ja nebudem mat cas a ze by som zasiel :D (i ked ja neviem na 100% zarucit ze budem mat cas, ale skus)
Odpovědět

Zpět na „Yaris“