Myfune> neni pravda... já mam čmuch pořádnej, náhodou sem v čínským kalendáři pes... někdy mam ten pocit že cejtim jak pes... a svuj čich sem si už víckrát ověřil... např sem byl v práci a cejtil sem na recepci z ničeho nic plyn... řikám to kolegovi, ten nejdřív že nic, a pak jo... volali jsme technikovi že tu smrdí plyn... po pár hodinách zjistii že opravdu ventilace nasála nějakej plyn na střeše a šlo to celým hotelem... uniklo to z pizzerie vedle hotelu. já mam čich jak ďábel. Proto ale i vim, že cigarety nevyčuchnou... z bytu to zmizet může ale až po megavelký době... z auta taky. Ale zažere se to do látek... stejný jako když jsi v hospodě kde se kouří... seš načichlej. Kdežto čistej kubánskej tabáček bez papíru a chemikálií má jinou vůni... voní dost, ale dá se vyvětrat během 24h jak z bytu tak z auta... a nevžírá se do látek. A tim sem si po těch letech jistej.
Tudíž když nechám v autě ve kterým kouřim doutníčky přes noc pootevřený okna díky ofukům... tak je vyvětráno.... u cigaret by to ale nezabralo... u doutníčků jo. Tomu věř...
Nebo sm si to ověřil jinak... nechám v obejváku mikinu... tady kouřim jen ať načichne... pak sem jí dal vedle do předsíně a za 24h byla neutrální... rozhodně nesmrděla tak jako by strávila pár hodin v hospodě. Prostě v tom případě to v ní zůstane a nevyčichne... je to tak.
Kvalitní tabák se neabsorbuje do látek... nekvalitní a modifikovanej tabák se vžírá...+ ten papír co hoří... možná za to může i ten spálenej papír. čich rozhodně zničenej nemam, naopak bych řek že sem si čich vytříbil... proto nemam rád kdysi vůni cigaret, teď tomu řikám smrad slámy a papíru.
A o ceně to neni... je to o závislosti... doutníčky vycházej levnějc než cíga, který budou od příštího měsíce polepený hezkýma reklamama

na rozdíl od doutníčků... ty nebudou.
kuřáci cigaret budou skupovat hliníkový krabičky universal, aby tam neměli reklamky, z toho hliníku co my kuřaci doutníčku vyhazujem... ty hliníkový krabičky

zdarma, za ty si kuřáci cigaret rádi zaplatěj...

Těžko se zbavit závislosti na xxxx chemikáliích z modifikovanýho tabáku z cigaret, když tělo na to bylo zvyklý a na ten spálenej papír... ale tak jak řikám doporučil bych přejít na doutníčky... tělo dostane shock... ale pak rozhoduješ ty, kdy chceš a ne cigareta. Kolega se v práci divil... taky kouří doutníčky a tak si všimnul že sem si 7 hodin nedal jedinej doutníček... hle ty si vůbec nebyl kouřit? řikám... jo já vim

nechtělo se mi... a pak sem si šel dát... a o tom to je.... ovládám si to sám, v tom je ten rozdíl.