Propálení od cigarety

vše ohledně modelové řady Celica
Jimmi
Věčnej rejpal

Re: Propálení od cigarety

Příspěvek od Jimmi »

Jó v garáži, ahá 8)
Tak to vyfoť, třeba nás něco napadne. Nejsme všichni jen buzeranti :wink:
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Tygr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Tygr »

No ono se staci s cigarem v hube pro neco do auta sehnout.. :| (sam hulim jak cigan na mezi)
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
Stan
Carina crusader
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stan »

Nejste buzeranti, ale hajzlové jo :-)
Mimochodem mě taky nějakej vocas udělal dvě tečky v interéru - na sedáku spolujezdce a na řidičově sluneční cloně.
Celica 5G gti 11/89 2.0 115kw 3S-GE (věčný ladění)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

Zyky píše:Stalo se mi to v garáži ;)
To je ovšem ale polehčující okolnost :-)
biscuit píše:my jsme tady stejne parta buzerantu k pohledani :biggrin: mam to tady rad :mrgreen:
Od tohoto výroku se musím distancovat. Tedy od té první části, abych byl přesný. Já když už, tak jsem lezba, tedy na ženský. ;-)
S tou druhou částí se docela stotožňuji.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

ještě že nemam rád střešní okna... už vim i proč :-) jooo popelník a ofuky a člověk má klid... nezapálí strop :biggrin:
kdysi sem to chtěl jako odklepávat cígo nebo doutníček střešním oknem, ale nevyplatí se to :-) sice sem kouřil cíga asi od 19 let pak sem přešel na doutníčky, ale v obou autech nemam jedinej spálenej incident... díky tomu že nemam střešní okna... ale dokážu se do toho vžít--- jedu a muzika jede... tak si vyhodim ruku a spálim si jí o strop :-) jau jau jau.... :biggrin: do píííči :biggrin:

U mě je to jen aroma... kámoš z práce řikal že je to nechutný... že je to jak fabrika na doutníky... no ale to vyčichne na rozdíl od cigaret... stačí nechat auto stát 14 dní a ok :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

Nevyčichne microne na to zapomeň. Stačí trocha vlhkosti ve vzduchu a pěkně to ten kouř oživí. A za druhé ty jako kuřák to možná necítíš, ale senzory nekuřáka ti řeknou něco zcela jiného. Máš totiš posunutej práh citlivosti. Jinak nemysli si kouř to jsou saze a to se ti všude v interiéru pěkně nalepuje. Viděl jsi někdy v hospodě zarostlej ventilátor na stropě? Tak přesně to máš všude v interiéru. Kdyby jsi dal vedle sebe stropní tapec auta ve kterém se nekouřilo a od kuřáka, tak od kuřáka bude o dost tmavší. Kouření je hnus a navíc to leze do peněz.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Hug0
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hug0 »

Doháje.. přestávám kouřit :twisted:

já takhle koupil auto po nekuřákovi s propálenou sedačkou :lol: :lol:
Today:
KTM 625 SMC - for fun :)
BMW e46 coupe - daily fun :)
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold :(
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned :(
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed :(

http://www.sportovnivozy.cz
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Myfune> neni pravda... já mam čmuch pořádnej, náhodou sem v čínským kalendáři pes... někdy mam ten pocit že cejtim jak pes... a svuj čich sem si už víckrát ověřil... např sem byl v práci a cejtil sem na recepci z ničeho nic plyn... řikám to kolegovi, ten nejdřív že nic, a pak jo... volali jsme technikovi že tu smrdí plyn... po pár hodinách zjistii že opravdu ventilace nasála nějakej plyn na střeše a šlo to celým hotelem... uniklo to z pizzerie vedle hotelu. já mam čich jak ďábel. Proto ale i vim, že cigarety nevyčuchnou... z bytu to zmizet může ale až po megavelký době... z auta taky. Ale zažere se to do látek... stejný jako když jsi v hospodě kde se kouří... seš načichlej. Kdežto čistej kubánskej tabáček bez papíru a chemikálií má jinou vůni... voní dost, ale dá se vyvětrat během 24h jak z bytu tak z auta... a nevžírá se do látek. A tim sem si po těch letech jistej.
Tudíž když nechám v autě ve kterým kouřim doutníčky přes noc pootevřený okna díky ofukům... tak je vyvětráno.... u cigaret by to ale nezabralo... u doutníčků jo. Tomu věř...
Nebo sm si to ověřil jinak... nechám v obejváku mikinu... tady kouřim jen ať načichne... pak sem jí dal vedle do předsíně a za 24h byla neutrální... rozhodně nesmrděla tak jako by strávila pár hodin v hospodě. Prostě v tom případě to v ní zůstane a nevyčichne... je to tak.
Kvalitní tabák se neabsorbuje do látek... nekvalitní a modifikovanej tabák se vžírá...+ ten papír co hoří... možná za to může i ten spálenej papír. čich rozhodně zničenej nemam, naopak bych řek že sem si čich vytříbil... proto nemam rád kdysi vůni cigaret, teď tomu řikám smrad slámy a papíru.
A o ceně to neni... je to o závislosti... doutníčky vycházej levnějc než cíga, který budou od příštího měsíce polepený hezkýma reklamama :-) na rozdíl od doutníčků... ty nebudou.
kuřáci cigaret budou skupovat hliníkový krabičky universal, aby tam neměli reklamky, z toho hliníku co my kuřaci doutníčku vyhazujem... ty hliníkový krabičky :-) zdarma, za ty si kuřáci cigaret rádi zaplatěj... :biggrin: Těžko se zbavit závislosti na xxxx chemikáliích z modifikovanýho tabáku z cigaret, když tělo na to bylo zvyklý a na ten spálenej papír... ale tak jak řikám doporučil bych přejít na doutníčky... tělo dostane shock... ale pak rozhoduješ ty, kdy chceš a ne cigareta. Kolega se v práci divil... taky kouří doutníčky a tak si všimnul že sem si 7 hodin nedal jedinej doutníček... hle ty si vůbec nebyl kouřit? řikám... jo já vim :-) nechtělo se mi... a pak sem si šel dát... a o tom to je.... ovládám si to sám, v tom je ten rozdíl.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

věřím, že občas interiér vyčistíte, ale takto to vypadá u kuřáků, vidíte to zašednutí i krajů, děkuji já ale bliju z toho

Obrázek
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Taky z toho bliju. Kuřáci jsou normalní "smažky" bez vůle,otravující a znepříjemňující nám svým zápachem život. Než si sednout do auta ke smažce tak pujdu radši pěšky.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

A mají svého guru, jmenuje se Kubera 8)
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Já jsem vlastně taky něco jako rekreační kuřák. Tím víc mě štvou ti, co si to nemohou, prostě nemohou odpustit. Já bez toho být můžu a na veřejnost ani do auta to nenosím 8)
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Stan
Carina crusader
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stan »

Taky se jak Jimmi přiznávám k rekreačnímu pokuřování :-) Ale abych si kouřil v bytě, nebo v autě, to fakt nikdy. Domů do obýváku s otevřeným balkónem nebo do otevřenýho kufru auta může jedině ovocnej voďár, kterej voní. Cígo si dám občas na baru nebo třeba někde venku na sjezdovce. Ale jen a pouze když mám chuť.
Celica 5G gti 11/89 2.0 115kw 3S-GE (věčný ladění)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Já hlavně nesnáším, když mi někdo kouří k pivu. To už to spíš snesu u toho jídla.
Proto také podporuji plný zákaz kouření v hospodách, ač základním argumentem bývá nutnost kouřit u piva. Brrr :?
Nejlepší je stejně správně nacpaná fajfka. Ale to je opravdu privátní záležitost 8)
VAZ 2103 1500/49kW bílá
destabilizator
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od destabilizator »

Jimmi píše:Já hlavně nesnáším, když mi někdo kouří k pivu. To už to spíš snesu u toho jídla.
Proto také podporuji plný zákaz kouření v hospodách, ač základním argumentem bývá nutnost kouřit u piva. Brrr :?
Nejlepší je stejně správně nacpaná fajfka. Ale to je opravdu privátní záležitost 8)
Macaty doutnik!
(¨ `v´ ¨)
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ Toyota Celica T23 TS Lambo Style Door
You know you own Celica when you roll into lift and have to say to the passengers SORRY I CAN'T HEAR YOU OVER THE SOUND OF HOW AWESOME MY ENGINE IS.
Odpovědět

Zpět na „Celica“