Tak to vyfoť, třeba nás něco napadne. Nejsme všichni jen buzeranti

(sam hulim jak cigan na mezi)
 (sam hulim jak cigan na mezi) 
  To je ovšem ale polehčující okolnostZyky píše:Stalo se mi to v garáži

Od tohoto výroku se musím distancovat. Tedy od té první části, abych byl přesný. Já když už, tak jsem lezba, tedy na ženský.biscuit píše:my jsme tady stejne parta buzerantu k pohledanimam to tady rad

jooo popelník a ofuky a člověk má klid... nezapálí strop
 jooo popelník a ofuky a člověk má klid... nezapálí strop  
 sice sem kouřil cíga asi od 19 let pak sem přešel na doutníčky, ale v obou autech nemam jedinej spálenej incident... díky tomu že nemam střešní okna... ale dokážu se do toho vžít--- jedu a muzika jede... tak si vyhodim ruku a spálim si jí o strop
 sice sem kouřil cíga asi od 19 let pak sem přešel na doutníčky, ale v obou autech nemam jedinej spálenej incident... díky tomu že nemam střešní okna... ale dokážu se do toho vžít--- jedu a muzika jede... tak si vyhodim ruku a spálim si jí o strop  jau jau jau....
 jau jau jau....   do píííči
 do píííči  

na rozdíl od doutníčků... ty nebudou.
 na rozdíl od doutníčků... ty nebudou.  zdarma, za ty si kuřáci cigaret rádi zaplatěj...
 zdarma, za ty si kuřáci cigaret rádi zaplatěj...   Těžko se zbavit závislosti na xxxx chemikáliích z modifikovanýho tabáku z cigaret, když tělo na to bylo zvyklý a na ten spálenej papír... ale tak jak řikám doporučil bych přejít na doutníčky... tělo dostane shock... ale pak rozhoduješ ty, kdy chceš a ne cigareta. Kolega se v práci divil... taky kouří doutníčky a tak si všimnul že sem si 7 hodin nedal jedinej doutníček... hle ty si vůbec nebyl kouřit? řikám... jo já vim
 Těžko se zbavit závislosti na xxxx chemikáliích z modifikovanýho tabáku z cigaret, když tělo na to bylo zvyklý a na ten spálenej papír... ale tak jak řikám doporučil bych přejít na doutníčky... tělo dostane shock... ale pak rozhoduješ ty, kdy chceš a ne cigareta. Kolega se v práci divil... taky kouří doutníčky a tak si všimnul že sem si 7 hodin nedal jedinej doutníček... hle ty si vůbec nebyl kouřit? řikám... jo já vim  nechtělo se mi... a pak sem si šel dát... a o tom to je.... ovládám si to sám, v tom je ten rozdíl.
 nechtělo se mi... a pak sem si šel dát... a o tom to je.... ovládám si to sám, v tom je ten rozdíl.

Ale abych si kouřil v bytě, nebo v autě, to fakt nikdy. Domů do obýváku s otevřeným balkónem nebo do otevřenýho kufru auta může jedině ovocnej voďár, kterej voní. Cígo si dám občas na baru nebo třeba někde venku na sjezdovce. Ale jen a pouze když mám chuť.
  Ale abych si kouřil v bytě, nebo v autě, to fakt nikdy. Domů do obýváku s otevřeným balkónem nebo do otevřenýho kufru auta může jedině ovocnej voďár, kterej voní. Cígo si dám občas na baru nebo třeba někde venku na sjezdovce. Ale jen a pouze když mám chuť. 

Macaty doutnik!Jimmi píše:Já hlavně nesnáším, když mi někdo kouří k pivu. To už to spíš snesu u toho jídla.
Proto také podporuji plný zákaz kouření v hospodách, ač základním argumentem bývá nutnost kouřit u piva. Brrr
Nejlepší je stejně správně nacpaná fajfka. Ale to je opravdu privátní záležitost