brzdy meyle
Re: brzdy meyle
Ate je taky na hovno...
Kde sháníš ty "OEM"?
Kde sháníš ty "OEM"?

Back in Czech.
Textar kotouče PRO (uhličené) jsem dával na OII spolu s Textar deskama.Byl jsem maximálně spokojen, brzdi jak original Skodovacke. Což jsem ale nemohl říct o TRW ani o ATE.
AUR 10, OCT II, VER 13

- CommonUser
- Věčnej rejpal
A az kazdy vyjmenuje sve oblibene, tak to budou asi vsechny co jsou dostupne na trhu.... Takze opet diskuze nperinasejici zhola nic.. .asi jako diskuze o olejich...
))))) Ale neskutecna zabava...

Back in Czech.
-
- Věčnej rejpal
tak asi kotouče zimmerman a desky TRW a bude a SBS jsou co zač nevíte
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
zimmermany jsme použil dvakrát na rodinném MPV a horší kotouče sem nezažil, s TRW nemám problém, Textar je také dobrý. Pokud mam ale vztáhnout zkusneosti ze servisu čiste na AVE tak Bosch a kdo chce ušetřit tak textar / TRW. Není rpoblém s Textarem ani TRW ale jakmile nekdo neumí požívat správne brzdy vydrží Bosch mnohem déle..
( samozejme jsou tu na foru experti co dokážou zničit Bosche po 1500km dvakrát za sebou
:D )
( samozejme jsou tu na foru experti co dokážou zničit Bosche po 1500km dvakrát za sebou

- CommonUser
- Věčnej rejpal
Bosch ? To su prebalovaci (Avis T270 ma BOSCH ako prvovyrobu od JURIDu). Nechal som sa nahovorit na BOSCH pre A4, kotuce aj platnicky. Brzdilo to rovnako ako predtym (znamy problem za dazda - "pomaly dalej zajdes") s otravnou zvukovou kulisou.
EDIT: Menil uz niekto na T27 brzdy svojpomocne resp. mimo znackovy servis ? Predpokladam, ze netreba "manualne" resetovat ESP.
EDIT: Menil uz niekto na T27 brzdy svojpomocne resp. mimo znackovy servis ? Predpokladam, ze netreba "manualne" resetovat ESP.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
Já jsem měnil Předek kotouče a desky, zadek desky.
Nic jsem nerestoval.
J
Nic jsem nerestoval.
J
Avensis T27 2,2 D-cat 130KW
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Dik za info.
Este k Meyle - brzdy nepoznam, ale pri znamom probleme "hlinikovy podvozok" na Passate/A4 sa menil ten "Tranglenker" za Meyle ako lepsia nahrada nez original. Co je na tom pravdy, neviem.
Este k Meyle - brzdy nepoznam, ale pri znamom probleme "hlinikovy podvozok" na Passate/A4 sa menil ten "Tranglenker" za Meyle ako lepsia nahrada nez original. Co je na tom pravdy, neviem.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
CommonUser píše:Bosch ? To su prebalovaci (Avis T270 ma BOSCH ako prvovyrobu od JURIDu). Nechal som sa nahovorit na BOSCH pre A4, kotuce aj platnicky. Brzdilo to rovnako ako predtym (znamy problem za dazda - "pomaly dalej zajdes") s otravnou zvukovou kulisou.
Zdravim, ja menil vsechny desticky, kupodivu to slo bez komplikaci, nemusi se nic nastavovat (ani ruc.brzda)..... Kotouce mam puvodni...
toyota avensis wgn 2,0 d4d ,2017
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Tedy já používám také desky Bosch, byly tam z výroby, tak v tom pokračuji. Sice mi připadají, že jsou měkčí, než konkurence, ale na druhé straně více pošetří kotouče. Ty jsem měnil ve značk. servisu a přiznám se, již ani nevím, co mi tam dali
Ale s tím chováním Boschů za deště
máš asi pravdu (CommonUser).

Naposledy upravil(a) RIP dne čtv 25.02.2016, 18:21, celkem upraveno 1 x.
Toyota Avensis T27 combi 2.0 D-4D 93 kW, 2011
Toyota Avensis T25 combi 2.0 D-4D 93 kW, 2006 ex
Toyota Avensis T25 combi 2.0 D-4D 93 kW, 2006 ex