Jak co...třeba ho ještě nemám tak nějak v oku -asi ten nějaký milimetr na šířku mi občas ještě dělá problém při couvání z garáže...

A už jsem se někde zmiňoval - taky se mi zdá,že oproti II. se při dešti víc "zasírá" zadní spodní okno,o kameře nemluvím..ale to nejsou podstatné věci...
ještě jeden mínus,na který si teď vzpomenu : ovládání zrcátek není na dveřích,ale nešikovně pod palubkou - a když potřebuju při couvání někam blíž k obrubníku kouknout níž - umyju si světlomety..

Jo - a fantazie : nádobka ostřikovačů - utopená pod světlem a s měrkou!!..hledám pak skoro podle hmatu hladinu..ale taky prkotina,že?...hledám mouchy?
A teď PLUS...mám rezervůůů...

Nechal jsem si dopsat v TP "16" - takže už rajtujeme na Nokianech WR4,letní stejný rozměr- Blueresponse...přemýšlím,co s těmi 17 Pirelli - jestli je jezdit dál - je tam ještě parádní vzorek..
Motorově rozdíl bez debat - i když tady v těch naších kotárech jsem přišel překvapivě na to,že ve spotřebě žádný rozdíl / při 22 km do práce/ - při delších trasách už je to trošku znát - třeba do Prahy,přes Kolín mi nakouklo 3,9...
Jo,a možná kolegové se stejným typem - myslel jsem,že to má " nanookna" jen boční - ale ještě než jsem tam nalil zimní kapalinu,"kuličky " lítají i po předním.
Možná ještě troška kritiky - při mírném přidání plynu na tichém asfaltě odněkud zprava vpředu slyším lehounké drnčení,uberu - přestane...možná plast v podběhu - v motoru..nevím..jinak občas něco zadrnči vevnitř - s tím jsem počítal,po čtení od jiných kolegů..
Dnes jsem koupil YACCO Lube HY 0W20...v úterý jdem na výměnu...
K první otázce - nějak nevím - možná pře SZ ?
Manasek už bude vědět svoje,žejo,Jirko...?