Celica 6. gen - motor 3S-GE - ACIS - funkce a vliv na výkon
Re: Celica 6. gen - motor 3S-GE - ACIS - funkce a vliv na vý
Tak to je už v tématu, na které jsme oba odkazovali, tak to jsem už od začátku považoval za nalezené a zkusil najit něco jiného 

Me to taky prislo divny pac prizpevky se maji cist poradne zejo 
Proto sem ten odkaz radsi zopakoval

Proto sem ten odkaz radsi zopakoval

"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Tady prikladam graf pro porovnani z me celdy. Motor ma najete dle techometru 200tisic plus minus autobus a je to 129kW...Teda bejvavalo:)
- Přílohy
-
- Graf.jpg
- (250.83 KiB) Staženo 542 x
Celica 6g, ST202L
Tak na ty kilometry to vypadá, že motoru nic nechybí...těch pár poníků nepočítám 

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
No je to mastný... ty ceny... člověk zase potřebuje investovat do celicy... tak nějak pořád... postupně, nějaký slevy na non diesel auta by bodly
je to dost, nicméně kdybych třeba něměl celicu, o kterou je radost se starat a investovat, tak mít třeba jen nový auto bez investic, tak jo proč ne... takhle když má člověk celi, je to takovej investiční kámen, butr, ale zase ta jízda to vrátí... no stojí a vždycky to za to stát bude...
Ten Acis mě nejvíc baví při letu na barrandov, 2 nebo 3jka tam si ho vychutnávám, a zajímalo by mě jak by to vypadalo na grafu nad těch 5000rpm... 4ka na vychutnání Acis je téměř nereálná, a ne tak drastická... 3jka vytočená a rozdíl 4000 5000 až 6000 to musí vypadat graficky libově
zvukově to libový je, a zrychlení je citelný, fascinující i do kopce... miluju tohle. 2-3 akusticky dá tu správnou zpětnou perdu a nakopne motor... 4ka ne tak razantně... ale bavim se o jízdě do kopce
Zajímalo by mě jestli tady třeba existuje aero tunel na měření aerodynamiky... u nás? a kolik koštuje tahle srandička. ( nikde sem totiž nenašel info kolik má celica 5G v aerodynamickým tunelu a xv samozřejmě taky ne + změřil bych si i sám sebe... jakej mam koeficient než vzlítnu
) + nějaká přesná váha v Praze nejlíp... to by mě taky zajímalo... kolik mi váží celi a xv... reálně ne papírově
Libor> nic proti takový reklamce... zajímavý to je... ceny zajímavý nejsou, ale slevy existujou což je fain ale zajímavý to je... +
Gramo> proč ten vyhledávač nevyhledá zhola nic? jak si to našel ty? já sem ten tvuj odkaz přehlíd, ale to hledání mě zničilo... chtělo by to patchnout vyhledávač... je fakt stupído
Kubrt> dík za z-opakování nevšim sem si...

Ten Acis mě nejvíc baví při letu na barrandov, 2 nebo 3jka tam si ho vychutnávám, a zajímalo by mě jak by to vypadalo na grafu nad těch 5000rpm... 4ka na vychutnání Acis je téměř nereálná, a ne tak drastická... 3jka vytočená a rozdíl 4000 5000 až 6000 to musí vypadat graficky libově

Zajímalo by mě jestli tady třeba existuje aero tunel na měření aerodynamiky... u nás? a kolik koštuje tahle srandička. ( nikde sem totiž nenašel info kolik má celica 5G v aerodynamickým tunelu a xv samozřejmě taky ne + změřil bych si i sám sebe... jakej mam koeficient než vzlítnu

Libor> nic proti takový reklamce... zajímavý to je... ceny zajímavý nejsou, ale slevy existujou což je fain ale zajímavý to je... +

Gramo> proč ten vyhledávač nevyhledá zhola nic? jak si to našel ty? já sem ten tvuj odkaz přehlíd, ale to hledání mě zničilo... chtělo by to patchnout vyhledávač... je fakt stupído

Kubrt> dík za z-opakování nevšim sem si...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++