No dobrý ,...ty tomu teda dáváš CERES,...Diablo píše:když už se tu mluví o zábavě,a GT4.
http://www.youtube.com/watch?v=8kLvPpzMe1I
je to blbě vidět ale bokem to šlo odspodu
fakturkuRadus2,0Gti píše:hele Celere, víš kolik stojí taková exibice??? Asi se nedoplatíš, s Petisem ti vystavíme fakturku.
Jo, dostaneš fakturu na takovou sumu, že to budeš splácet až do smrti smrťoucíCelerak2.0Gti píše:fakturkuRadus2,0Gti píše:hele Celere, víš kolik stojí taková exibice??? Asi se nedoplatíš, s Petisem ti vystavíme fakturku.![]()
![]()
a za co??? autorský práva jsem si hned vydupal, ani o tom nevíte, tak ticho, to vy byste měli platit mě za to že jsem vám to nechal stáhnout z foťáku
![]()
![]()
jo a škoda že pak nikdo nenatočil Petissa jak to u cukrovaru přetočil![]()
![]()
![]()
jo??petiss2.0Gti píše: A u cukrovaru sem to nepřetočil, sem tam chtěl zkusit 180, leč to nevyšlo, notak z toho hned nedělej vědu
![]()
ee, to já neumím ještě jezdit pěkně po boku. To se musí prvně natrénovat, nejlíp tak na nějakým parkovišti a pak to teprvá zkoušet v zatáčceCelerak2.0Gti píše: jo??jsem si nevšiml že jsi to chtěl tak otočit, já myslel že jsi jen chtěl tu zatáčku projet po boku
Vhodný ne,ale není to nemožný... mě to s ST162 Šlo Good Až sem si byl tak jistý že sem to sekl na střechu,ale to asi všichni víteBRunner píše:Nechci nějak to, ale jste si jistý, že předokolka je vhodný auto na průjezd zatáčky bokem?
Na sněhu je každý auto vhodný. Jezdil sem tak s litrovím fiatem unem který neměl ani ruční brzdu. Stačilo pod plynem šlápnout levou nohou na brzdu a už sem jel bokemBRunner píše:Nechci nějak to, ale jste si jistý, že předokolka je vhodný auto na průjezd zatáčky bokem?