Videa s vasema Celikama

vše ohledně modelové řady Celica
Neri
Navigátor

1.8

Příspěvek od Neri »

Děkuju moc za vaše rady a moc si jich vážím. V tý 1.8 sem ještě nejel, ale v tom dvoulitru jsem měl tu čest. Ještě to zvážím. Zkoušel jste někdo max. rychlost v tý 1.8? Já mam PASEO a vytah sem z toho 200 :shock: po dálnici do Chorvatska, ale to už je nadoraz. :D
Ado
Řidič

Příspěvek od Ado »

tachometer mi ukazal 210-215km/h
Ex:RAV 4 II (XA2) 2.0 VVTi 4WD,r.v.2004
Lexus RX400h,rv.2008
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

celica neni o maximálce a pokud to neni GT4 tak neni ani o zátahu a zrychlení, je to auto pro zábavu:) a zábavná umí bejt s jakymkoliv motorem
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Diablo
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo »

když už se tu mluví o zábavě,a GT4.

http://www.youtube.com/watch?v=8kLvPpzMe1I

je to blbě vidět ale bokem to šlo odspodu :)
TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD
Obrázek
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

tak tedy i já bych rád přidal pár videí z malinkýho snow srazu,kde sme byli tři 5g celicy, účastníci jsou vypsáni níže, každý u svého videa :)
Omluvte kvalitu, je to natáčené přes foťák, a za tmy (který parkoviště u obchodu je prázdný přes den, že..). Byla to taková rychlá akce, ptže poblíž prý bydlí "skvělý lidi" který hned volají policajty když se tam něco děje, takže moc času nebylo...

Celerak2.0Gti: http://www.youtube.com/watch?v=bxRlOSUZb_I

Radus2.0Gti: http://www.youtube.com/watch?v=yFgv7K2dte4

Petiss2.0Gti: http://www.youtube.com/watch?v=GVwwgRwAkuw

:twisted:
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Diablo píše:když už se tu mluví o zábavě,a GT4.

http://www.youtube.com/watch?v=8kLvPpzMe1I

je to blbě vidět ale bokem to šlo odspodu :)
No dobrý ,...ty tomu teda dáváš CERES,... :lol: :lol:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

hele Celere, víš kolik stojí taková exibice??? Asi se nedoplatíš, s Petisem ti vystavíme fakturku.
RAV4 D-CAT
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Radus2,0Gti píše:hele Celere, víš kolik stojí taková exibice??? Asi se nedoplatíš, s Petisem ti vystavíme fakturku.
fakturku :?: :shock: :o a za co??? autorský práva jsem si hned vydupal, ani o tom nevíte, tak ticho, to vy byste měli platit mě za to že jsem vám to nechal stáhnout z foťáku :P :twisted: :roll:

jo a škoda že pak nikdo nenatočil Petissa jak to u cukrovaru přetočil :tongue: :banana: :onfire: :woot:
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

Celerak2.0Gti píše:
Radus2,0Gti píše:hele Celere, víš kolik stojí taková exibice??? Asi se nedoplatíš, s Petisem ti vystavíme fakturku.
fakturku :?: :shock: :o a za co??? autorský práva jsem si hned vydupal, ani o tom nevíte, tak ticho, to vy byste měli platit mě za to že jsem vám to nechal stáhnout z foťáku :P :twisted: :roll:

jo a škoda že pak nikdo nenatočil Petissa jak to u cukrovaru přetočil :tongue: :banana: :onfire: :woot:
Jo, dostaneš fakturu na takovou sumu, že to budeš splácet až do smrti smrťoucí :twisted:
A u cukrovaru sem to nepřetočil, sem tam chtěl zkusit 180, leč to nevyšlo, no :roll: tak z toho hned nedělej vědu :wink: Do tebe taky nerejpu že jsi to na tu zpátečku vytáčel až skoro do omezovače úplně zbytečně :D
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

petiss2.0Gti píše: A u cukrovaru sem to nepřetočil, sem tam chtěl zkusit 180, leč to nevyšlo, no :roll: tak z toho hned nedělej vědu :wink:
jo?? :blink: jsem si nevšiml že jsi to chtěl tak otočit, já myslel že jsi jen chtěl tu zatáčku projet po boku :lol:
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

Celerak2.0Gti píše: jo?? :blink: jsem si nevšiml že jsi to chtěl tak otočit, já myslel že jsi jen chtěl tu zatáčku projet po boku :lol:
ee, to já neumím ještě jezdit pěkně po boku. To se musí prvně natrénovat, nejlíp tak na nějakým parkovišti a pak to teprvá zkoušet v zatáčce :wink:
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Nechci nějak to, ale jste si jistý, že předokolka je vhodný auto na průjezd zatáčky bokem? :huh:
Diablo
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo »

BRunner píše:Nechci nějak to, ale jste si jistý, že předokolka je vhodný auto na průjezd zatáčky bokem? :huh:
Vhodný ne,ale není to nemožný... mě to s ST162 Šlo Good Až sem si byl tak jistý že sem to sekl na střechu,ale to asi všichni víte :oops: Přes ručku to na suchu kope,a to je o hubu...ale na sněhu je to pohoda...mi to někdo pučte,a načomíme něco.Co ty na to ARnie :D

for ArnieGT : A to byl ten nejslabší sme si to s kamošem davali v radvanicích v kilu dveřma napřed. stačilo držet 4000ot. a při každem zašlaponutí se snažil předjet zadek.a chystám špéru.ať to de i za sucha :twisted:

PS: i když to tak nenypadá -NEMACHRUJU- jen sem na sebe pyšný :banana: :D
TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD
Obrázek
saus
Řidič

Příspěvek od saus »

BRunner píše:Nechci nějak to, ale jste si jistý, že předokolka je vhodný auto na průjezd zatáčky bokem? :huh:
Na sněhu je každý auto vhodný. Jezdil sem tak s litrovím fiatem unem který neměl ani ruční brzdu. Stačilo pod plynem šlápnout levou nohou na brzdu a už sem jel bokem :) Měl totálně vytřískaný tlumiče, takže jel bokem a ještě se k tomu houpal ze strany na stranu. Docela zábava :P
Celica 4WD turbo 5.gen
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Odpovědět

Zpět na „Celica“