Celica 9.12. Praha - Chodov =)

vše ohledně modelové řady Celica
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Artie píše:garfielld> =PPP stále Tě to dostává? =DDD
:unsure: Cože.. ?! řikala si něco? :D
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
bob boravek
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob boravek »

Nebudeš věřit, v srpnu jsme jeli s miláčkem- celicou soutěžit na MS světa v BBQ do Polska - Wroclawi ( skončili jsme na 12. místě :D ). Při bloudění po Wroclawi jsme narazili na červenou krásku 5gen a její polský majitel na nás mával :D, to je přeci hezký....
Toyota Celica 2,0 GTI
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

bob boravek píše:Nebudeš věřit, v srpnu jsme jeli s miláčkem- celicou soutěžit na MS světa v BBQ do Polska - Wroclawi ( skončili jsme na 12. místě :D ). Při bloudění po Wroclawi jsme narazili na červenou krásku 5gen a její polský majitel na nás mával :D, to je přeci hezký....
jee... 12. na svete v BBQ =) congrat! =) bude u Vas nejaky BBQ Calica sraz v lete? =)))))

a jj, moc je to hezky ;) my zase v NJ dycky potkáme bílou Celicu a ta nás už z dálky zdraví ;) akorát furt nevíme, kdo to je =/
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
bob boravek
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Jasně, v létě by se nějaký sraz mohl konat, letošní mi nevyšel :cry: , musel jsem pracovat. Jídelní lístek bych poslal ke schválení do fora.
Toyota Celica 2,0 GTI
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

bob boravek píše:Nebudeš věřit, v srpnu jsme jeli s miláčkem- celicou soutěžit na MS světa v BBQ do Polska - Wroclawi
jen pro tupý(pro mě :) ) co je to BBQ?:)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Jůůůů :xmas: jóóóóó :xmas: jsem pro ;)

BBQ = barbeque nebo jak se to správně píše ;) snad takhle :xmas:
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
Hafan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hafan »

nahodou ja mam taky cervenou 5generaci a jsem z prahy :)
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

já náhodou z Prahy taky nejsem, ale na BBQ nebo nějakej jinej blabec bych klidně dojel :lol:
Obrázek
bob boravek
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

BBQ - grilování na grilu( uhlí, dřevo, elektro...). Na ms jsme měli grilovat pro porotu - pstruh, hov. svíčková, vepřová panenka, žebra a dezert na grilu. Pro zajímavost foto je na www.wbqa.com - World Championships 2006 Wroclaw Poland a náš team je WHITE & BLACK, tak koho to zajímá, ať se na to podívá :D Jinak všem přeji dodatečně hezké vánoce a šťastný nový rok - hlavně bez nehod, odebraných bodů za rychlou jízdu a oprav na našich krasavicích. Jenom by mě zajímalo jak se krotíte na silnicích, mě když chytne závodnická :shock: (naštěstí jezdím po dálnici)
Toyota Celica 2,0 GTI
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

bob boravek píše:BBQ - grilování na grilu( uhlí, dřevo, elektro...). Na ms jsme měli grilovat pro porotu - pstruh, hov. svíčková, vepřová panenka, žebra a dezert na grilu. Pro zajímavost foto je na www.wbqa.com - World Championships 2006 Wroclaw Poland a náš team je WHITE & BLACK, tak koho to zajímá, ať se na to podívá :D Jinak všem přeji dodatečně hezké vánoce a šťastný nový rok - hlavně bez nehod, odebraných bodů za rychlou jízdu a oprav na našich krasavicích. Jenom by mě zajímalo jak se krotíte na silnicích, mě když chytne závodnická :shock: (naštěstí jezdím po dálnici)
Děkujeme, i Tobě ;) hlavně když Tě chytne závodnická ;)

a myslíš, že bys - až bude sraz - mohl grilovat i nějaké kuře, nebo krůtu, nebo něco podobného? ;) mimochodem, to budeme muset udělat nějakej private sraz, aby kdejakej vyžírka nedorazil ;) mimochodem, marně jsem tam hledala nějaké obrázky...nebyly by nějaké? Grilovaný dezert by mne vážně zajímal jak vypadá ;)
edie
Řidič

Příspěvek od edie »

Jedu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Jedu taky, a griluju taky rad, ja vubec rad varim, tak bych mohl eventuelne pomoc :D
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
bob boravek
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

No to je jasný, uděláme takovou hostinu, že nám budou všichni závidět, fotky z Polska jsem našel na www.gastromorava.cz ve fotogalerii. Náš stánek je na 7 straně, na wbqa jsem opravdu, žádné foto nenašel. Nás potěšilo, že z českých týmů jsme byli nejlepší. Bohužel kolega zapoměl pstruha v grilu, takže díky tomu jsme ztratili 6. místo :(
Toyota Celica 2,0 GTI
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

já zase rád jim :lol: takže bych taky jel:)
Obrázek
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

bob boravek píše:No to je jasný, uděláme takovou hostinu, že nám budou všichni závidět.
Bezva...máš velkou zahradu? ;)))) že bychom se rovnou nakýblovali k vám? ;)))) abys s tou hostinou nemusel jezdit daleko ;)

a myslíš, že bys mi mohl prozradit co to bylo za dezert na grilu? ;) nějak moc si pod tím neumím představit - lépe řečeno nic jedlýho ;)
Odpovědět

Zpět na „Celica“