Celica 9.12. Praha - Chodov =)

vše ohledně modelové řady Celica
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Celica 9.12. Praha - Chodov =)

Příspěvek od Artie »

Přiznejte se dobrovolně...který z Vás nás dneska na Chodově potkal v červené krásce (5.gen) a tak usilovně zdravil? ;)))
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Celica 9.12. Praha - Chodov =)

Příspěvek od garfielld »

Artie píše:Přiznejte se dobrovolně...který z Vás nás dneska na Chodově potkal v červené krásce (5.gen) a tak usilovně zdravil? ;)))
tyhle dotazy mě vždycky dostávaj :lol: (nic vezlym)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

a to sem chtěl taky nahodit téma kdopak má modrou 7g a stál včera večer kolem 22 hod v Rosicích u Brna v "centru" na parkovišti. to autí mělo hezký liťáky a na bočním okýnku logo Tuning club Brno
ale asi se teda na to ptát nebudu, co garfielde 8)
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

garfielld píše:
Artie píše:Přiznejte se dobrovolně...který z Vás nás dneska na Chodově potkal v červené krásce (5.gen) a tak usilovně zdravil? ;)))
tyhle dotazy mě vždycky dostávaj :lol: (nic vezlym)
Tak z Prahy nikoho s Celdou neznám =/ (krom Aliena a ten už ji stejně nece; a Knezy), tak by mě zajímalo, kdopa to byl...a prostě mě to pokaždý potěší =) a navíc tenhle fakt se snažil hezky zdravit ;))) blikal, mával... =D tak by mě potěšilo vědět, že jsem třeba zahlídla garfiellda...kdybych nevěděla, že vypadáš jinak ;)
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Ja zase videl dnes v Uherskem Hradisti krasnou zlutou ctyrokou :wink:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Artie píše:Tak z Prahy nikoho s Celdou neznám =/ (krom Aliena a ten už ji stejně nece; a Knezy), tak by mě zajímalo, kdopa to byl...a prostě mě to pokaždý potěší =) a navíc tenhle fakt se snažil hezky zdravit ;))) blikal, mával... =D tak by mě potěšilo vědět, že jsem třeba zahlídla garfiellda...kdybych nevěděla, že vypadáš jinak ;)
je fakt že když potkám jinou Cecilku(zatim vždykcy 5.gen) tak taky oba pozdravíme) v Hradci na tuningu zdravili i Poláci a nějaký jiný Mimozemci
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

garfielld píše:je fakt že když potkám jinou Cecilku(zatim vždykcy 5.gen) tak taky oba pozdravíme) v Hradci na tuningu zdravili i Poláci a nějaký jiný Mimozemci
No, tak když jsme potkali několikrát v Pze 7čku mimozemskou, tak ti nikdy nezdravili... =))) (a pokaždý to byli jiní mimozemšťani) a já se tu ptám jenom občas ;) když mám z toho pozdravu extra radost, nebo tak něco =) a navíc, stejně je tu mrtvo... =)))))
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

malokdo s vyzsi generaci zdravi..me 7g ani 6 nezdravej nedosahuju na jejich uroven asi :o)
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

Ja zdravim vsechny generace bez rozdilu veku :D Jen skoda, ze sem jeste nevidel 1. generaci :P
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Haky píše:Ja zdravim vsechny generace bez rozdilu veku :D Jen skoda, ze sem jeste nevidel 1. generaci :P
a občas sleduješ i jiný auta, bez rozdílu věku, viď?! =)))) Ty prostě bereš všechno, co vidíš (popř. nevidíš...jsi taky světlá výjimka ;) )
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

greddy píše:malokdo s vyzsi generaci zdravi..me 7g ani 6 nezdravej nedosahuju na jejich uroven asi :o)
myslim že i většina majitelů 7.gen neví jak vypadaj starší generace, Celica se k nám nikdy oficiálně nedovážela a mezi lidma je to dost neznámý auto, když se někdo zeptá co mám za auto a já mu řeknu že Celicu, tak většinou jen tupě kouká, někdo ještě vyplodí, že je to asi Toyota a jeden z mála ví že je to sporták, ale když řeknu že mám 5.gen tak už neví snad nikdo
Obrázek
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

garfielld píše:
greddy píše:malokdo s vyzsi generaci zdravi..me 7g ani 6 nezdravej nedosahuju na jejich uroven asi :o)
myslim že i většina majitelů 7.gen neví jak vypadaj starší generace, Celica se k nám nikdy oficiálně nedovážela a mezi lidma je to dost neznámý auto, když se někdo zeptá co mám za auto a já mu řeknu že Celicu, tak většinou jen tupě kouká, někdo ještě vyplodí, že je to asi Toyota a jeden z mála ví že je to sporták, ale když řeknu že mám 5.gen tak už neví snad nikdo
Fakt?to je docela sila :)...to me se snad nestalo ze by nekdo primo nevedel ale zas na jednu stranu je dobry ze je to takovej malej exot :) nema to kazdej druhej a vystupujeme z šedi hnusnych fabii :) kdyz na me mrkne kolega v 5gen tak mam dobrej pocit..ze sem neco vic ... proste mala komunita :o)
sem ani netusil ze se sem nedovazela
TheEagle
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheEagle »

garfielld píše: myslim že i většina majitelů 7.gen neví jak vypadaj starší generace, Celica se k nám nikdy oficiálně nedovážela a mezi lidma je to dost neznámý auto, když se někdo zeptá co mám za auto a já mu řeknu že Celicu, tak většinou jen tupě kouká, někdo ještě vyplodí, že je to asi Toyota a jeden z mála ví že je to sporták, ale když řeknu že mám 5.gen tak už neví snad nikdo
To mě teda překvapuje, ja mám opačnou zkušenost, můžu říct že větší část lidí ví co je to za auto, když se zmíním, nebo to alespoň kvalitně předstírá :wink:
Moje holky:
Celica - na odvod peněz
Rav4 - na práci
Corolla - na zábavu
bob boravek
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob boravek »

Ahoj, omlouvám se, že jsem se ozval tak pozdě, ale odkazu jsem si všiml až dnes. No, mám radost, když na cestě do práce :( vidím takovou krásku :D, jseš z Prahy nebo okolí? V Praze ještě občas vídám černou celicu 5gen...
Toyota Celica 2,0 GTI
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Jééé...tys mi chlape udělal radost, že to jednou vyšlo a někdo se ozval...z Prahy jsme...no, občas ;) černou jsem v Pze ještě neviděla...ono vůbec po Pze jsem moc Celic neviděla, po Brně každou chvíli nějakou, ale to bude taky možná tím, že v Pze jsme momentálně minimálně =/

garfielld> =PPP stále Tě to dostává? =DDD

jééé já mam radost, že se jednou našel dotyčnej =D
Odpovědět

Zpět na „Celica“