Celica 9.12. Praha - Chodov =)
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Celica 9.12. Praha - Chodov =)
Přiznejte se dobrovolně...který z Vás nás dneska na Chodově potkal v červené krásce (5.gen) a tak usilovně zdravil?
))

Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor 

- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Celica 9.12. Praha - Chodov =)
tyhle dotazy mě vždycky dostávajArtie píše:Přiznejte se dobrovolně...který z Vás nás dneska na Chodově potkal v červené krásce (5.gen) a tak usilovně zdravil?))

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- petiss2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
a to sem chtěl taky nahodit téma kdopak má modrou 7g a stál včera večer kolem 22 hod v Rosicích u Brna v "centru" na parkovišti. to autí mělo hezký liťáky a na bočním okýnku logo Tuning club Brno
ale asi se teda na to ptát nebudu, co garfielde
ale asi se teda na to ptát nebudu, co garfielde

Celica 2.0Gti r.v.90
http://motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
http://enzo-libami.webnode.cz/
http://motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
http://enzo-libami.webnode.cz/
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Tak z Prahy nikoho s Celdou neznám =/ (krom Aliena a ten už ji stejně nece; a Knezy), tak by mě zajímalo, kdopa to byl...a prostě mě to pokaždý potěší =) a navíc tenhle fakt se snažil hezky zdravitgarfielld píše:tyhle dotazy mě vždycky dostávajArtie píše:Přiznejte se dobrovolně...který z Vás nás dneska na Chodově potkal v červené krásce (5.gen) a tak usilovně zdravil?))
(nic vezlym)

Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor 

- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
je fakt že když potkám jinou Cecilku(zatim vždykcy 5.gen) tak taky oba pozdravíme) v Hradci na tuningu zdravili i Poláci a nějaký jiný MimozemciArtie píše:Tak z Prahy nikoho s Celdou neznám =/ (krom Aliena a ten už ji stejně nece; a Knezy), tak by mě zajímalo, kdopa to byl...a prostě mě to pokaždý potěší =) a navíc tenhle fakt se snažil hezky zdravit)) blikal, mával... =D tak by mě potěšilo vědět, že jsem třeba zahlídla garfiellda...kdybych nevěděla, že vypadáš jinak

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
No, tak když jsme potkali několikrát v Pze 7čku mimozemskou, tak ti nikdy nezdravili... =))) (a pokaždý to byli jiní mimozemšťani) a já se tu ptám jenom občasgarfielld píše:je fakt že když potkám jinou Cecilku(zatim vždykcy 5.gen) tak taky oba pozdravíme) v Hradci na tuningu zdravili i Poláci a nějaký jiný Mimozemci

- Haky
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ja zdravim vsechny generace bez rozdilu veku
Jen skoda, ze sem jeste nevidel 1. generaci 

Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
a občas sleduješ i jiný auta, bez rozdílu věku, viď?! =)))) Ty prostě bereš všechno, co vidíš (popř. nevidíš...jsi taky světlá výjimkaHaky píše:Ja zdravim vsechny generace bez rozdilu vekuJen skoda, ze sem jeste nevidel 1. generaci

- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
myslim že i většina majitelů 7.gen neví jak vypadaj starší generace, Celica se k nám nikdy oficiálně nedovážela a mezi lidma je to dost neznámý auto, když se někdo zeptá co mám za auto a já mu řeknu že Celicu, tak většinou jen tupě kouká, někdo ještě vyplodí, že je to asi Toyota a jeden z mála ví že je to sporták, ale když řeknu že mám 5.gen tak už neví snad nikdogreddy píše:malokdo s vyzsi generaci zdravi..me 7g ani 6 nezdravej nedosahuju na jejich uroven asi)

Fakt?to je docela silagarfielld píše:myslim že i většina majitelů 7.gen neví jak vypadaj starší generace, Celica se k nám nikdy oficiálně nedovážela a mezi lidma je to dost neznámý auto, když se někdo zeptá co mám za auto a já mu řeknu že Celicu, tak většinou jen tupě kouká, někdo ještě vyplodí, že je to asi Toyota a jeden z mála ví že je to sporták, ale když řeknu že mám 5.gen tak už neví snad nikdogreddy píše:malokdo s vyzsi generaci zdravi..me 7g ani 6 nezdravej nedosahuju na jejich uroven asi)

sem ani netusil ze se sem nedovazela
- TheEagle
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
To mě teda překvapuje, ja mám opačnou zkušenost, můžu říct že větší část lidí ví co je to za auto, když se zmíním, nebo to alespoň kvalitně předstírágarfielld píše: myslim že i většina majitelů 7.gen neví jak vypadaj starší generace, Celica se k nám nikdy oficiálně nedovážela a mezi lidma je to dost neznámý auto, když se někdo zeptá co mám za auto a já mu řeknu že Celicu, tak většinou jen tupě kouká, někdo ještě vyplodí, že je to asi Toyota a jeden z mála ví že je to sporták, ale když řeknu že mám 5.gen tak už neví snad nikdo

Moje holky:
Celica - na odvod peněz
Rav4 - na práci
Corolla - na zábavu
Celica - na odvod peněz
Rav4 - na práci
Corolla - na zábavu
- bob boravek
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Jééé...tys mi chlape udělal radost, že to jednou vyšlo a někdo se ozval...z Prahy jsme...no, občas
černou jsem v Pze ještě neviděla...ono vůbec po Pze jsem moc Celic neviděla, po Brně každou chvíli nějakou, ale to bude taky možná tím, že v Pze jsme momentálně minimálně =/
garfielld> =PPP stále Tě to dostává? =DDD
jééé já mam radost, že se jednou našel dotyčnej =D

garfielld> =PPP stále Tě to dostává? =DDD
jééé já mam radost, že se jednou našel dotyčnej =D