No přesně,..jsem si taky myslel jak jsem na tom dobře a jak mi to pekelně jede, než mně uklidnilo pár aut, které mi to nandaly,...Idaho píše:Kopanec.. jo mám trosku podobnou zkušenost - přivezli mi na víkend Prelude 2.2 vtec, 4WS na montáž a nastavení podvozku ( dovezl jsme z US coilover od Netami - ) tak jsem si říkal konečne se projedu a poznám co je to zač to "peklo když se sepne Vtec" jak s oblibou říkají Hondaři ( Hondař jsem byl taky ale vtec jsme nikdy neměl). Musím říct že přišlo těžké zklamání, Prelude co má odbrždených 147kW ( udajne stavená ud Alien Power v Brně - ale prasáren na ní bylo že bych se stydel dělat to já ) jede téměř stejně jako 2.2 110kW SOHC accord, jen točí o cca 1500RPM více, ale nikde jsem v celém spektru otáček nezaznamenal ten "kopanec" od Vtecu.. Mymslím, že lidi to dost přecenujou, nebo proste za kopanec považujou něco co člověk zvyklej na turbínu proste přehlídne. Buhví zda to není taky tak u toho TVisu, třeba očekáváš více než to vůbec má dělat.
Majitel trval na tom že to "jede jako prase" že to srovnával s hodně autytak jsem mu slíbvil svezení v NA supře, která má mít výkon cca stejnej a váhu o pár stovek kg vyšší než prelude
daj potom vediet co si s tym mal..ja asi mam tiez podobny problem s turbinou.red píše:Problem je ale v tom ze
1)mi to kopance jeste pred mesicem davalo
2)na 4ku pri 5000rpm pri 160 auto prestane jet a trva mi minutu nez se dostanu na 170kmh (jeste pred mesicem jsem tam mel uz 220kmh..a porad to slo vejs)
kurnik,maš tam nějaké budíky,na tlak turba teplotu oil a tak??? není možné,že na 4 ku neuděláš 200km/hod.mison píše:
daj potom vediet co si s tym mal..ja asi mam tiez podobny problem s turbinou.
o tom ja mozem snivat.. take pruzne to nemam.. moze to by t tym ze je to dost prechlastavane, alebo tym ze to auto ma 1600kil v zaklade alebo to proste nejede. Aj ked Dano co ma carlosa vravel ze to skor netaha v hornych otackach..ja som na tom aute nikdy nepocitil nieco co by mi malo "urvat sedacku" :o)Diablo píše:kurnik,maš tam nějaké budíky,na tlak turba teplotu oil a tak??? není možné,že na 4 ku neuděláš 200km/hod.mison píše:
daj potom vediet co si s tym mal..ja asi mam tiez podobny problem s turbinou.
mě to občas piští jako kráva až do 4000tis. a pak to zarve že mi malem urve sedačku.a mělo by to dělat už ve 3500tis. ale to bych připisoval tomu zatuhlýmu T-VISu...