2 rennoair: Já se nemíním hádat v uvedeném threadu. S drgim nejsme ve při ani vepři .
Za 4000 je dobrá cena.
Ještě se domluv na vrácení starých dílů, pokud to není samozřejmostí.
rennoair píše:No chalani tak sem se informoval výměna kladky a řemenu s výměnou oleje a demontáží nadbytečného filtru na servu (ten tam nemá co dělat) mne to vše vyjde na bratru 4000Kč tak si to nechám udělat a budu mít klid a co se Vás dvou drgi a ombre týče nehádejtese Záleží na každém co si nechá vyměnit třeba mně osobně s mým nájezdemkilometrů by ty rozvody měly ještě cca 30tisíc vydržet pokud se mění po 100tisících ale pro klid duše je nechám vyměnit příští týden A to komplet i s kladkou ne jen řemen
ve značkovce toyoty ?? to by nme zajimaly použité díly, a konečná suma:D dej pak vědět..
rennoair píše:No chalani tak sem se informoval výměna kladky a řemenu s výměnou oleje a demontáží nadbytečného filtru na servu (ten tam nemá co dělat) mne to vše vyjde na bratru 4000Kč tak si to nechám udělat a budu mít klid a co se Vás dvou drgi a ombre týče nehádejtese Záleží na každém co si nechá vyměnit třeba mně osobně s mým nájezdemkilometrů by ty rozvody měly ještě cca 30tisíc vydržet pokud se mění po 100tisících ale pro klid duše je nechám vyměnit příští týden A to komplet i s kladkou ne jen řemen
Já Ti to říkal .Jinak já se Tvojí radou řídím také.Mnoho šťastných kilometrů
Corolla Verso 2,0 D-4D 66kw
Carina E 1.6 16V 1995 85kW
Corolla 1.3 12V 1991 55kW
Není to cena ve značkovce tam bych se nedoplatil kamarádi. Dotázal sem se známého co mi předtím dělal Fáčko a cenu 4000 bysme neměli překročit za všechny úkony co jsem popsal výše
rennoair píše:Není to cena ve značkovce tam bych se nedoplatil kamarádi. Dotázal sem se známého co mi předtím dělal Fáčko a cenu 4000 bysme neměli překročit za všechny úkony co jsem popsal výše
AHA v poho, já jsm esi z předchozí komunikace nejakým zpusobem ( už nevím jakým ) odvodil že jsi to zjištoval u Toyoty
Co vsetko sa ma pri vymene rozvodov vymenit od Idaha som si objednal napinaciu kladku, remen a vodnu pumpu...kolega mi stale cosi splieta ze tam treba menit viacero kladiek, nielen napinaciu.s mechanikom som sa o tomto nebavil.patri totiz ku tym mechanikom co spravia co im das, nic naviac.tak sa pytam odbornikov.
DAKUJEM
TOYOTA Carina E 1,6 xli 4A-FE sedan ´97
6,5l/100km
No já jsem je měnil 2x.
Měnil jsem řemen,vodící a napínací kladku.Pumpu jsem neměnil,jelikož byla original a pokud držela tak jsem ji nechtěl dávat ven.Ale s tou pumpou to je na každým jak se rozhodne.
Někdo mění pouze řemen .....
Na pumpě jsem měl najeto asi 260tkm ,když jsem auto prodával.J
pokial viem tak vrchne ozubene koleso je vackoveho hriadela. spodne koleso je klukoveho hriadela (na ktorom su pripevnene ojnice) a medzi tymito dvoma ozub. kolesami je rozvodovy remen ktory je napinany napinacou kladkou.co sa da vycitat z obrazku ale fakt mi stale nejde do hlavy kde je vodiaca kladka ktoru podaktory vymienaju...tak prosim kazdeho kto vie nech poradi. nebol by som rad keby som niaku vec zanedbal a nieco by tam prdlo
TOYOTA Carina E 1,6 xli 4A-FE sedan ´97
6,5l/100km