cuká motor,HELP
- fannda
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
motor už je v poho
tak to cukání bylo svíčkama,tam byli obyč bosch,v autokelly ale měli jen platinové brisk za 140kč,tak vám dám vědět jak dlouho vydrželi.motor točí bez problému jak má,tak jsem spokojenej
Bohužel, řady platinum a iridium vydrží dlouhodobě vysoké teploty, mají vysokou chemickou i fyzickou stálost, ale také vyšší odpor, takže ne každá indukční cívka se s tím srovná.Idaho píše:otázka je jak na ty svíčky reaguje motor. Nelze to paušalizovat, zatímco supra po montáži techto svíček jede jak chcíplá, mitsu Lancer naopak znatelně oživl.. je to od jednotlivých motoru a dost to závisí na pracovním tlaku a teplotách ve válcích..
Z tohoto důvodu přestal Brisk vyrábět platinum a najel na řadu yttrium, tj. slitinu, u které byl snížen elektrický odpor, aby jej zvládala každá indukční cívka.
To by měly, a určitě déle než bosch.fannda píše: brisky pořád fungují

nevim jakou máte zkušenost s Briskama ale sou to možná tak dobrý svíčky do jinejch aut,ale ne do Celiky.. taky sem je tam zkousel a sou akorát tak na hovno.. po 4tis. odešly a cukalo to jak prase, kdyz se to zahralo tak v nízkejch to nejelo a špatně to startovalo už když byly nový.
Takže buďto Denso nebo NGK.
Teď sem tam dal platinový NGK BKR6EP-8 co tam mají bejt sice 430,-/ks za kus ale max. spokojenost, ani sem nečekal že se to tak zlepší, necuká to a volnoběh je klidnější o 100%
Teď sem tam dal platinový NGK BKR6EP-8 co tam mají bejt sice 430,-/ks za kus ale max. spokojenost, ani sem nečekal že se to tak zlepší, necuká to a volnoběh je klidnější o 100%
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
- fannda
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
mě ani nic jiného nezbivalo,jiné svíčky v sobotu v autokelly neměli.mno ale 4 tisíce,to mám na dlouhoRaW007 píše:nevim jakou máte zkušenost s Briskama ale sou to možná tak dobrý svíčky do jinejch aut,ale ne do Celiky.. taky sem je tam zkousel a sou akorát tak na hovno.. po 4tis. odešly a cukalo to jak prase, kdyz se to zahralo tak v nízkejch to nejelo a špatně to startovalo už když byly nový.

- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
třeba ti vydrží dýl... nebo míňfannda píše: mě ani nic jiného nezbivalo,jiné svíčky v sobotu v autokelly neměli.mno ale 4 tisíce,to mám na dlouho

"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz