2peta: předpokládám, že tvá reakce není na mě? Ale přeci jen napíši pár vet

.
Já jsem nic o sračce nepsal.
Že to vytýkáš někomu, kdo se v olejích nevyzná, mi připadá zbytečné. Hlavně to křičení o blábolech. Takže máš pravdu, napsal to někdo, kdo se v tom opravdu nevyzná, jen jsi přehlédl, že se tím nikdy netajil

.
Já si nemyslím, že je total nejlepší (neumím to říct o žádné značce oleje). Byl předhozen jako jeden z mnoha, když už tu byl zmíněn, ani to tu nikdo, pokud vím, nepsal, že by měl být nejlepší.
Píšeš:
Vsechny oleje jsou vicemene stejne a tezko se da rict, ktery je lepsi nebo horsi. Mne se proste nelibi na ceskem netu tolik prosazovane tvrzeni, ze Total 7000 je neco uzasneho. Neni to zadny zazrak, obsahuje sice nejake ty estery, ale naprosta vetsina je tam obycejneho mineralniho oleje, takze vysledek je horsi (dle teorie) nez treba olej Titan Carat nebo spousta jinych oleju, ktere jsou delane pouze z oleju MC syntezy (upraveny mineral smerem k syntetice).
Je zajímavé, jak jsi sám svou první větu popřel zbytkem svého uvedeného komentáře

.
U olejů je úžasné, že se můžeme hádat do nekonečna, ale důkazy se hledají a obhajují velmi těžko. Za to se velmi snadno křičí "ježiš, to jsou bláboly." Nezlob se, ale toto nikam nevede.
Pokud jde o LiquiMoly s Mo2S, který tu byl dotazován, nemyslím že je to nějaký zázrak, maximálně cenový.
Pokud jde o Titan Fuchs, máš pravdu, dělají i carat bez Mo2S. Ten by mi vcelku nevadil, až na jednu maličkost, že se vyrábí asi na třech místech, a celkem často se pobočky přesouvají pod jiné majitele (viz. jejich oficiální stránky), takže pokud budu chtít používat léta stejný olej (nemusím snad psát, proč je to doporučováno), nemám jistotu, že tomu tak bude.
To je celé.