Nove Verso 1.8 CVT

vše ohledně modelové řady Verso
edis
Člen Týmu

Příspěvek od edis »

kurin..neosulis ani neosidis :D
vsetko sa v zivote vrati aj podvod...

ale bohuzial polovicka ma ztp, tak preto ta zlava....

a uz stoji v garage...vedla mojho signuma....obe biele...
Viper54
Manager Týmu

Příspěvek od Viper54 »

Gratuluju k novýmu Versu,bílá Toyotám sluší nejvíc :)
Carina II (r.v.1989)
RAV 4 (1996)
SUZUKI LS 650 Savage (chopper) -2001
Corolla 1,4 HB (1999)
SUZUKI Grand Vitara 1,6 (2005)
Corolla Verso Sol 2,0 D4D (2004)
AYGO 1.0 2010
Verso 1,6 Active (2013)
MR2 SW20 (1991)

Rejži a nic jinýho!
kurin
Navigátor

Příspěvek od kurin »

nabidnout ti slevu muzou jakkoliv - proto jsem se ptal na to osuleni :wink: ...

nekde mi treba nabizeli vzit auto na protiucet, ale vlastne bych jim to auto na protiucet nemusel nechavat atp., ted nemluvim jen o Toyote, ale i o prodejcich jinych znacek....
Toyota Verso 1.8 CVT Active
edis
Člen Týmu

Příspěvek od edis »

..asi nie spravne sme sa chapali...takto....toyta dava na ztp preukaz zlavu 7% z akciovej ceny ostatni zvacsa 15% - 20% z cennikovej...

..ja na verse jazdit asi nebudem, na to mam svoje auto a ked budem riesit svoje nove asi pojdem do toyoty...-

..prve dojmy :
+ celkom kvalitne spracovane, tichy motor, pohodlny posed v predu, v zadu kedze som vyssi (185)tak kolena trosku vyssie ale ked som si viac sklopil operadlo tak do pohody, myslim, ze pre deti ci zeny aj v zadu velmi pohodlne cestovanie aj na dlhsie trasy
- spolujazdcove sedadlo nie je vyskovo nastavitelne, neprakticky pristup k ovladaniu vyhrievania sedaciek,neda sa zrusit cez palubny pc automaticke zamykanie po nastartovani, ze vraj len servis

su to len prve dojmy, bez toho aby som kociroval..

mam aj prosbu : radio touch nie je lokalizovane ale u novej corolly je cz i sk jazyk, tak sa bude dat hadam soft aj do versa...ak mate niekto skusenost mile rad si necham poradit..
edis
Člen Týmu

Příspěvek od edis »

Viper54

dakujem...

ta biela je aj prakticka pri skrabancoch oderkoch aj esteticka...
nechcel som riesit stresne okno znizuje sa vnutorny priestor..
ale manzelke sa pacilo, tak som to riesil ciernou lesklou foliou za 100 € a vyzera to celkom fajn...foto zaslem ak bude casovy priestor u mna...
kurin
Navigátor

Příspěvek od kurin »

edis

O te sleve pro ZPT vim. Ja jsem nakonec dostal slevu taky tech cca. 7% z akcni ceny (bez ZTP nebo cehokoliv jineho). Ale pak uz mi nechteli zadarmo dat do auta ani povinou vybavu...No a jak jsem rekl u jineho dealere Toyoty za kolik mi auto nabizeji jinde, tak mi rekli, ze se jim to ani nevyplati mi ho prodat za tu cenu.
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

No, jeste aby ti rekli, ze ti ho teda daji s dalsi slevou dvacet tisic. :-D -D Cos cekal? Schvalne se synchronizuji centralne, aby vedeli, kdyz nejaky koumal poptava vice mist, tak aby byli vicemene nastejno... tedy mluvim o oficialnich dealerech Toyota..
Back in Czech.
kurin
Navigátor

Příspěvek od kurin »

Nj, taky si stezovali ze ten delaer, kde jsem auto nakonec koupil jim "ku*vi" ceny :D . Mi jako zakaznikovi to je vcelku jedno, jdu po cene a sleva 20k nebo 30k je rozdil. Nenajdu 10k na chodniku ani je za den nevydelam v rachote :). Jinak domlouva o cene to zavani kartelem :)....
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Nezavani, je oprena o "individualni slevu" na danem distribucnim ceniku a hlavne... pouze pro toyotu... Takze neni kartel, pokud ma na vsech modelech jedne jedine znacky jednotnou cenu. Horsi by bylo, kdyby se dohodli i s WW, SKoda, Kia,.... atp.. to by byl kartel... ale Toyota toyote nemuze nikdy byt kartelem...
Back in Czech.
edis
Člen Týmu

Příspěvek od edis »

tak ja som celkom spokojny co sa tyka zlavyako aj gratis vybavy...
osobne si myslim, ze je u toyoty lepsie a serioznejsie jednanie ohladne zlavy ako u inych znaciek....

..napr. peufeot 3008 cena cca 23 000 € ze po zlave bez dalsich bonusov :D a tak by som mohol pokracovat...

..priznam sa moj favorit bol touran ...super nastupovanie vystupovanie objemny kufor, ale podmienka bol benzin a automat tak u vw ja do toho nepojdem....som presvedceny, ze verso je z tych dostupnych moznosti u nas asi naj volba co sa tyka mpv, spolahlivost, jednudochosti ovladania, spotreby, celkovej ceny ako aj hodnoty auta...
..so svojich skusenosti viem, ze este take auto nevyrobili ktore by malo :
- image
- krasny exterier
- krasny interier
- malu spotrebu
- dobru vybavu
- nizke prevadzkove naklady
- prijatelnu nakupnu cenu
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Ale tak tako jo... :-) Benzin a automat to zrovna ted toyota docela umi. :-) Jen kdyby furt nedavali jako hlavni barvu tu zasranou bilou... :-) Sam ji mam a je to straslive....
Back in Czech.
kurin
Navigátor

Příspěvek od kurin »

aczasa:

s tim kartelem to nebylo mysleno az tak vazne :wink: .

Jinak pri prevzeti vozu mi prodejce rikal, ze bila barva uz neni bez priplatku. Myslim, ze jedina bez priplatku je nejaka modra a bila s priplatkem 2k.

Takze trebe zacnou jezdit jenom modre Toyoty...
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

:-) no jo.. modra by sla, ale cervena a oranzova... aby ta auta byla konecne videt.. :-)
Back in Czech.
edis
Člen Týmu

Příspěvek od edis »

....biela - bila je do poho, lez siva-ocelova je bombova....teda aspon na avensise...
Hutte
Navigátor

Příspěvek od Hutte »

Buďte rádi za bílou... Mám tu tmavou modrozelenou ocelovou a jsem hotovej z toho, že v našich podmínkách to auto není vůbec nikdy čistý. Je jak prase už po pár kilometrech, všechno je na tom strašně vidět. A taky každý škrábanec, stačí o to zavadit taškou nebo hadicí při mytí, a už je na laku zřetelná rýha. Kdybych si mohl vybrat, jdu do stříbrný (ta je pravý opak, na té není vidět nic) nebo do bílý...
Toyota Auris 1.6 Valvematic Luna 12/2011
Odpovědět

Zpět na „Verso“