Uz se ted tesimJoe_y píše: Jo až pojedem s Noubrejkem do zatáček na Dušnou, tak se stavíme i na Vsetín

No jestli Idaho takové křídlo má a všechno vyjde jak by mělo, mohl bych ho vzít na sraz do Poděbrad, kdyby ses tam chystal. Připadně by ti ho mohl přiblížit Joey, ale to nebudu za něj slibovat. Taky může nastat nějaké nečekané zdržení a na sraz nepojedu...biscuit píše: ...
kridlo - myslim, ze bude sichta ho sehnat s tou brzdovkou.. jinak ta rhd co rozebiral idaho, ta ho mela. nevim dokonce, jestli ho nema i ta bila 2.2 coupe... idealni by bylo se honzy zeptat pomoci sz
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=23286
S dovozem nevidím problém, spíše bych se divil kdyby Myjsmevalašijednarodinavalašskéhory... nedorazil na sraz osobněgramo píše:Připadně by ti ho mohl přiblížit Joey, ale to nebudu za něj slibovat. Taky může nastat nějaké nečekané zdržení a na sraz nepojedu...
Zdravím, je po vrzání a nyní si užívám ježdění po výmolech, kanálech a kočičích hlavách. Je to pro mě opravdu příjemný a překvapující rozdíl. Zasílám postup výměny zadních silentbloků. Na fotografiích jsou i čísla dílu které lze nahradit, podle kodu u Škodovky (originál a původní). Nafotil jsem i pouzdra které byly na soustruhu za okamžik stočené. Nyní mě čeká výměna zadních podélných silentbloků a geometrie. No, ale pánové a Dámy mohu Vám sdělit, že to je velice příjemné svezení. Fotek není moc, ale možná někomu pomohou. Nebyl čas fotit. ODKAZ NA VÝMĚNU:micron píše:Zdravim pěknou 5ku![]()
Ramena jsou dneska poslaný, tak ať sloužejSTOP vrzání