aczasa píše:Ach jo.. VLAN ty jsi usnul pred sto lety.... no nic... nacti si neco od Stani(ho)...
Neboj.

Budu počítat průměr, abych nikoho neurazil... 150Kč/h.
Za 12-16hodin se dá vše zvládnout. 1800-2400Kč.
Osobně tam práci počítat nebudu, protože mě to třeba baví. Pokud bychom měli brát tohle z ekonomického hlediska, tak je vlastně všechno strašná ztráta času.

Osobně si také věci spočítám, než se do něčeho pustím, ale tady je to podle mě i tak výhodnější. Nechci tu o tom hltit téma, můžeme to řešit třeba po SZ, ale podle mě je to hlavně o tom, co tě baví. Z tvých příspěvků jsem pochopil, že lak a celkově vzhled auta asi nijak nehrotíš, máš ho jako pracovní nástroj. Kdybych jezdil po Praze a parkoval auta v centru, tak bych třeba asi tak taky přistupoval, ale osobně mě ten "Detailing baví" a myslím, že je to na autech i na těch co jsem měl to bylo vždycky znát. To, že při případném prodeji nikdo ten čas nezaplatí, že se to nevyplatí... Ano, vím a souhlasím, ale je to o prioritách, co kdo bere jako zálibu a pokud bychom to tak měli opravdu přehnaně řešit, tak bychom se tu ani nesešli nad tímhle tématem.